Já se tedy taky namočím.
Byl jsem jeden z prvních posluchačů,který se po výzvě pana Březiny ozval na poslech.
Nota bene ,založil jsem o tom i toto vlákno. První dojem byl opravdu ne moc dobrý,protože poslechovka byla prakticky holá.
Při druhé návštěvě,jsem již shledal poslechovku v podstatě OK. Proč OK?
No protože (již se o tom psalo na mnoha jiných fórech,i zde a je to vidět na všech hifi fórech,kde se řeší kde co ,ale poslechovku opravdu akusticky upravenou má málokdo), poslechovka odpovídá běžnému pokoji běžného člověka v běžném životě.
A myslím si,že je to správné,protože,aby posluchač slyšel někde ve studiu hrát v upravené místnosti cosi,koupil to,tak by se doma už jen divil.
Honza Roček nemá upravenou místnost a hraje mu to tam jak hrom.Milan "Svensound",má taky normální obývák,Hifi store má krom pár jehlanů nacpaných v rozích co?.Má PMA bezdozvukovku? Mohl bych pokračovat.
Hifivoice má normální obývák. V takovém podobném bude 95% posluchačů poslouchat.
Víte co je problém? Že malá česká zapšklá,závistivá duše,nesnese,že by existoval někdo,kdo by dělal něco zadara a z podstaty koníčka pro lidi.
Já se osobně panu Březinovi divím,že do toho šel,protože tyto útoky musel čekat a já jsem mu to říkal.
Navíc "JE TO ZADARA!" a to je vždy podezřelé. Možná nějaké vstupné poslechové by to vylepšilo.
A to,že někde jinde velký časopis napíše velké hodnocení,které s tém jiným,neznámým,malým je v rozporu neznamená,že je pravda na straně toho prvního. Možná právě proto,že hodně lidí dá na výsledky testů v renomovaných časopisech,bych byl optarný v tom,co je nezaujaté,protože tam se točí velké prachy a nebudeme si nic nalhávat,šmejdi jsou tam i tady a o prachy jde až v první řadě.
Osobně jsem na poslechu DIV u pana Březiny byl a můj pohled na věc jsem napsal nebo spíš nenapsal zde
http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopi ... =35&t=2985
Právě proto,že na výstavě u Pavla Dioka to hrálo dobře,tady jsem byl na rozpacích a navíc pár "hledaných" (p.Březina ví),mě utvrdilo v dojmu,že něco je špatně.Prostě dojem,že něco není jak má být tam byl.Bylo to však krátké zastavení a netroufl jsem napsat nic dadaftovsky konečně.Bohužel,pak jsem již čas neměl.