PHONO PARTY

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
Odpovědět
Filip Kolinsky
Kontaktovat uživatele:

Re: PHONO PARTY

Příspěvek od Filip Kolinsky »

Škoda, že je to tak brzo. *fnuk* Rád bych absolvoval cestu směrem východním, bohužel mohu až povolí ledy, a to nevím kdy bude. :?: V únoru určitě ne, březen, za kamna prý vlezem, tak fakt nevím. Duben, ten bych viděl reálněji, podobně jako v loni.

Pavel Diok
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pavel Diok »

Pokud mě zase něco neschvátí a pojedeme s klukama z Ostravy, tak RCM určitě vezmu.
Hifi Studio Panský dvůr

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

to efičák:
myslím, že Trichord a Rondo Bronze jsou v pohodě. Není důvod aby si to nepasovalo.
Ostatně ty jsi slyšel jak to u mě hraje...
Já osobně jsem zvědavý na AR PH-7. To musí být věc!
Myslíš, že Macurův stroj může být lepší?
Tou dobou bych měl mít doma Benz MC demagnetizér. Mohu vzít na vyzkoušení...
Takže ty povýšíš na PH-5? To ti gratuluji!
Tato firma si mě získává...

efičák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od efičák »

Filip Kolinsky píše:Škoda, že je to tak brzo. *fnuk* Rád bych absolvoval cestu směrem východním, bohužel mohu až povolí ledy, a to nevím kdy bude. :?: V únoru určitě ne, březen, za kamna prý vlezem, tak fakt nevím. Duben, ten bych viděl reálněji, podobně jako v loni.
Jen kvůli Tobě Filipe, bude další slezina v Dubnu.
Píše nám více "zápaďáků". Sejdeme se, podumáme, popijeme a podpoříme analog.
Rigo píše:Pokud mě zase něco neschvátí a pojedeme s klukama z Ostravy, tak RCM určitě vezmu.
Vezmi. Je to na rozdíl od AR P7 zaplatitelné a hraje to. Wojta a Ciba to říkají. *thumbs up*
Peer píše:to efičák:
myslím, že Trichord a Rondo Bronze jsou v pohodě. Není důvod aby si to nepasovalo.
Ostatně ty jsi slyšel jak to u mě hraje...
Já osobně jsem zvědavý na AR PH-7. To musí být věc!
Myslíš, že Macurův stroj může být lepší?
Tou dobou bych měl mít doma Benz MC demagnetizér. Mohu vzít na vyzkoušení...
Takže ty povýšíš na PH-5? To ti gratuluji!
Tato firma si mě získává...
Tvůj Trichord hraje s japonským Dynavector XX2 mk II.
A hraje ti famfárově. *thumbs up*
Pro mě to byl impuls, věnovat se složitému analogu více a dráže.
Trichord s Rondo Bronze ho neznám.
Víš jak to je složité.

Demagnetizérem MC, se budeme v Česku zabývat možná poprvé. Zajímavý faktor!
AR P5, bude k mání, pokud se Radim opravdu rozhodne pro AR P7.
Jeho aparát na to má.
Macurův stroj si prostě poslechneme. Někdy nemusí být konstruktérská "pravda" příjemná.
Jde o to, aby se mi líbil.

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

Po našem včerejším osobním jednání s Efičákem, dostává Phono Party konkrétnější obrysy.
Budeme hrát z EAT Forte s ramenem Ikeda a s přenoskou Ortofon Jubileé. Phono předzesilovače budou jistě PMA phono, Edgar TP305 a pak ještě co laskaví návštěvníci přinesou.

Jako perličku jsem včera domluvil prezentaci nových výrobků slovenského Canoru (bývalý Edgar) zesilovač TP106VR a CD player CD-2. Jejich konstruktér přislíbil návštěvu. Protože je to strašný introvert, tak na možnost přednášky se netvářil nijak nadšeně, ale připustil, že by mohl odpovědět na otázky zvídavých návštěvníků. Ty přístroje mají úplně nový look. Hliníkové panely vystřídaly dříve používané dřevo a práce špičkového designéra je na jejich vzhledu opravdu vidět.

Zatrhněte si v kalendáři 22.února a přijeďte. Rozhodně bychom chtěli zcela oddělenou místnost pro poslech, tak aby diskuze nerušila zájemce o poslech.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Super. Nemusím vozit TP-305ku.

Martinp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martinp »

Ten zesilovač TP106VR je na jejich stránkách vyvěšený už nějakou dobu. Když jsem to objevil, koukal jsem s oteveřenou hubou. Moc se mě líbí a rád bych ho poslechl. *thumbs up*

boxer

Příspěvek od boxer »

Obrázek

Obrázek *thumbs up*

Křeček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Křeček »

*offtopic*
Asi budu v menšině, ale mě více oslovuje starý design, k lampám a profilaci EDGAR/CANOR mi sedí lépe. Ale prešovský introvert (mmch. naživo velice příjemný a racionálně jednající pán) i jeho designér asi vědí co dělají a proč to dělají. Pro většinový vkus je to krok správným směrem.

Renown
Už je známo, přes jaké bedny to bude hrát? Ta skvostná gramosestava by si možná zasloužila něco, co doma ještě nemáš (snažil jsem se o velice diplomatickou, až politickou formulaci :D ).

sostakovic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sostakovic »

Ahoj Křečku,
na velkou diplomatickou kariéru to s tebou nevypadá.
Správně by se mělo říci, že to bude pro repro příliš velká výzva
:D

efičák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od efičák »

Křeček píše:*offtopic*
Asi budu v menšině, ale mě více oslovuje starý design, k lampám a profilaci EDGAR/CANOR mi sedí lépe. Ale prešovský introvert (mmch. naživo velice příjemný a racionálně jednající pán) i jeho designér asi vědí co dělají a proč to dělají. Pro většinový vkus je to krok správným směrem.

Renown
Už je známo, přes jaké bedny to bude hrát? Ta skvostná gramosestava by si možná zasloužila něco, co doma ještě nemáš (snažil jsem se o velice diplomatickou, až politickou formulaci :D ).
Milý Křečku.
Oslovuje-li tě profilaktika dřeva a lamp, proč jsi prodal sluchátkový silič Edgar?
A tuner by při Tvé šikovnosti by jistě snesl ořechový panýlek.
Tvá peněženka má většinový skus...

Křečku, na Vatikán to nevypadá. Ale v Bruselu to bude v poho.
Předělané Revoxy oslní novým, obzvláště vypečeným šokantním projevem.
Použité Mundorfy prostě hrají. Luxman nasadí vysokou laťku svým MC předzesilovačem. Pro nové kousky to bude hodně vysoká laťka.

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

Ano, to jsou správné fotky aktuálních přístrojů firmy Canor. Jejich vzhled je fakt impozantní a kdo přijede na phono party bude mít možnost to sám zhodnotit. ;)

TP106VR se po elektrické stránce zcela liší od TP105VR, asi nemá cenu rozebírat změny v konstrukci. Zdeněk Březovják Vám to vysvětlí osobně *thumbs up*
CD-2 je potřeba slyšet, ale podívejte se na ten displej, to je fakt něco :-)

primare
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od primare »

Sakra, že bych dvaadvacátého zase jednou provětral Pendolino?.... :D . Žádnej gramec jsem vlastně nikdy neslyšel (od dob NZC 142...). Nerad bych se ale ňák moc nalákal na analog... :evil: . No, rozhodnu se později, snad bude ještě místo...

Rowing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rowing »

To bude pohodička, těším se. *jupi*
Renowne, musím ti zase přivézt nějakou lahvinku. Domluvím s Peerem odvoz a dám si s tebou :mrgreen:

dokken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dokken »

Tenhle new design Canor je pecka.Čumím jako blázen, fakt.Okamžitě střelhbitě jsem v tom designu poznal Mojzese
třeba
http://www.mojzes.cz/styling_images/Charisma-hi.jpg
nebo se pletu :-) ? Na tomhle looku když vystavěj celou řadu, tak maj o odbyt vystaráno, než s parketovým DIY designem. ;)

Odpovědět