Jen kvůli Tobě Filipe, bude další slezina v Dubnu.Filip Kolinsky píše:Škoda, že je to tak brzo.Rád bych absolvoval cestu směrem východním, bohužel mohu až povolí ledy, a to nevím kdy bude.
V únoru určitě ne, březen, za kamna prý vlezem, tak fakt nevím. Duben, ten bych viděl reálněji, podobně jako v loni.
Vezmi. Je to na rozdíl od AR P7 zaplatitelné a hraje to. Wojta a Ciba to říkají.Rigo píše:Pokud mě zase něco neschvátí a pojedeme s klukama z Ostravy, tak RCM určitě vezmu.
Tvůj Trichord hraje s japonským Dynavector XX2 mk II.Peer píše:to efičák:
myslím, že Trichord a Rondo Bronze jsou v pohodě. Není důvod aby si to nepasovalo.
Ostatně ty jsi slyšel jak to u mě hraje...
Já osobně jsem zvědavý na AR PH-7. To musí být věc!
Myslíš, že Macurův stroj může být lepší?
Tou dobou bych měl mít doma Benz MC demagnetizér. Mohu vzít na vyzkoušení...
Takže ty povýšíš na PH-5? To ti gratuluji!
Tato firma si mě získává...
Milý Křečku.Křeček píše:![]()
Asi budu v menšině, ale mě více oslovuje starý design, k lampám a profilaci EDGAR/CANOR mi sedí lépe. Ale prešovský introvert (mmch. naživo velice příjemný a racionálně jednající pán) i jeho designér asi vědí co dělají a proč to dělají. Pro většinový vkus je to krok správným směrem.
Renown
Už je známo, přes jaké bedny to bude hrát? Ta skvostná gramosestava by si možná zasloužila něco, co doma ještě nemáš (snažil jsem se o velice diplomatickou, až politickou formulaci).
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host