PHONO PARTY

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
Odpovědět
Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: PHONO PARTY

Příspěvek od Renown »

to dokken :
Okamžitě střelhbitě jsem v tom designu poznal Mojzese třeba http://www.mojzes.cz/styling_images/Charisma-hi.jpg nebo se pletu
*thumbs up* Nepleteš !
Na tomhle looku když vystavěj celou řadu, tak maj o odbyt vystaráno
kéž by to bylo tak jednoduché, ale je fakt, že dnešní design Canor Audio je velmi atraktivní

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

to Renown:
už se těším. Něco ti přivezu, konečně, mimo dobré láhve... :)
to Rowing:
ty si to umíš zařídit, chlape... :D

primare
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od primare »

Tak jsem odmítl nabídku na pěkného tenisového debla a přijel bych se "podívat" na vaše strojky. Jak je to s místem? A co, kdybychom přijeli dva?

efičák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od efičák »

Rowing píše:To bude pohodička, těším se. *jupi*
Renowne, musím ti zase přivézt nějakou lahvinku. Domluvím s Peerem odvoz a dám si s tebou :mrgreen:
Bude se poslouchat, ne chlastat. Lahev se nechá na afterparty, pro tajemníka a realizační tým. A to jsi i ty, připrav si přednášku na téma:
proč Cibovi nehraje Trichord Diablo, prostě cokoli dle Dr. Tominariho.
primare píše:Tak jsem odmítl nabídku na pěkného tenisového debla a přijel bych se "podívat" na vaše strojky. Jak je to s místem? A co, kdybychom přijeli dva?
Očekávám hojně, přes 20 osob. Je to na pronájem většího místa, určitě a zcela nepochybně se vejdete oba. Nepocintej se čepovaným, ve vlaku to strašně houpe.
Peer píše:to Renown:
už se těším. Něco ti přivezu, konečně, mimo dobré láhve... :)
to Rowing:
ty si to umíš zařídit, chlape... :D
Vidím to na šoféra Luďka, to by nebyla správná akce bez fotky s leskem výběru z hroznů v očích.

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

Po náročném brainstormingu padlo i definitivní potvrzení místa konání. Je to tedy hotel Relax v Rožnově p.R. 22.února 2009 v neděli. Začátek akce v pravé poledne.
http://www.hotelrelax.cz/kontakt.htm
vše potřebné najdete zde. U vchodu Vás bude vítat Efičák s Renownem, chlebem, solí a slivovicí.
Jak jsme řekli jsou to dvě místnosti : poslechová a kecací. Hned vedle na chodbě je restaurace a kavárna.

Jste zváni absolutně všichni, přijeďte, pochlubte se svými miláčky pokud chcete a nebojíte se o ně :-), dovezte si třeba desku, kterou chcete slyšet atd..

Rado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rado »

Nejedete někdo z Brna, případně přes Brno? *hura*

efičák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od efičák »

Renown píše:Po náročném brainstormingu padlo i definitivní potvrzení místa konání. Je to tedy hotel Relax v Rožnově p.R. 22.února 2009 v neděli. Začátek akce v pravé poledne.
http://www.hotelrelax.cz/kontakt.htm
vše potřebné najdete zde. U vchodu Vás bude vítat Efičák s Renownem, chlebem, solí a slivovicí.
Jak jsme řekli jsou to dvě místnosti : poslechová a kecací. Hned vedle na chodbě je restaurace a kavárna.

Jste zváni absolutně všichni, přijeďte, pochlubte se svými miláčky pokud chcete a nebojíte se o ně :-), dovezte si třeba desku, kterou chcete slyšet atd..
Brainstorming funguje báječně, nápady rojí se v hlavách, jak vidíte v Renownowě briefingu. Úplně vidím dvojici statných krojovaných
Teambuildingu napomůžeme přinesenou lahví vína v kvalitě značné, alespoň pozdní sběr.
Můj Tramín VZH, nadchne všechny. Pro nejrozmlsanější, bude polosladký klaret Frankovky ze Znojemska.
Též tvarohový moučník a domácímu slanému pečivo bude vítáno.
Jistotou je vynikající hotelová kuchyně.

Zpestřením bude slepý test rozpoznání gramofonu od cd-přehrávače a pak červené či bílé víno. Věřte, není to tak jednoznačné.

Anketa se zajímavými cenami pro vylosované, vyhodnotí nejlepší gramo předzesilovač.

Pro odreagování od testů, zahájíme orientační běh k soše Radegasta s podtitulem "kotle jsů už legální" a prochutnáme Dolní, Prostřední a Horní Bečvu.
Slavné valašské koloběžky nás dovezou zpět do Rožnova, kde už budou čekat makové Frgále. Posilnění soutěžící vytvoří vlastní brousek na nože s pomocí místního mistra, odštípnou vlastní šindel a vlasnoručně podojí Renownovu kočku.

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

Konstruktér Canor Audio, pan Zdeněk Březovják mi právě definitivně potvrdil svou účast. Těště se tedy na SVĚTOVOU výstavní premiéru CD-2. Ještě nikdo jej in natura neviděl. Účastníci Phono Party budou absolutně prvními !!!! Kromě toho tam bude i zesilovač ve stejném designu TP106VR *thumbs up*

bohus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bohus »

*jupi* *hura* *2thumbsup* *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up*

primare
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od primare »

A do prčic... Teď jsem si všiml, že sraz se koná v Rožnově a ne v Ostravě, jak jsem se zcela nepodloženě domníval. Nechce se mi cestovat Nependolinem skoro 5 hodin. Užijte si to. Bude to určitě skvělá akce...

sostakovic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sostakovic »

Nejedete někdo z Plzně či okolí?
(Praha je v tomto případě okolí Plzně)

tombas
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od tombas »

primare píše:A do prčic... Teď jsem si všiml, že sraz se koná v Rožnově a ne v Ostravě, jak jsem se zcela nepodloženě domníval. Nechce se mi cestovat Nependolinem skoro 5 hodin. Užijte si to. Bude to určitě skvělá akce...
Předpokládám, že z Ostravy pojede vícero lidí, proč nepřijedeš do Ostravy piňďolínem a někdo tě do Rožnova určitě vezme a pak zase zpátky se už s někým domluvíš, kam tě přiblíží, nebo zpět do OV na vlak.

Je to jen námět :roll:

primare
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od primare »

Já na to koukal, ale jedno P přijíždí do OV už v půl devátý a druhý zas až po poledni (začátek akce...) V Olomouci je v 11.34, takže jedině, kdyby mě vzal někdo odtud... Je tu někdo takový, prosím? A to jsem chtěl ještě přivézt neteř- skvělou muzikanku a pozornou posluchačku... Tedy případně 2 místa...

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

to Primare :

z Olomouce nejméně Peer, Rowing a pan Zatloukal :-)

primare
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od primare »

To Renown:
Dík, to zní nadějně *2thumbsup* . Prosím, kdyby měl někdo v autě místo nebo dvě a chuť mne plus případně neteř vyzvednout v 11.34 u Pendolina v Olomouci hl.n., nechť se mi nějak ozve. Přijel bych rád.

Odpovědět