Rožnovská analogová akademie 2008 :-)
Re: Rožnovská analogová akademie 2008 :-)
Křečku co ty jsi zač?Další věhlasný technik?Už ses předvedl ve vláknu o RWL-3.Podle toho co píšeš si myslím,že víš hovno.Neviděl ani na vlastní oči,ale blbě tlachat to jo.Co ty na to?Přesvědč mě,že to tak není ty nehifisto!!!Miluju výstřely ze tmy.Další scénář bývá stále stejný.Identita se už nikdy neukáže na světle a vyleze jiná.Myslím si o tom svoje...
Pasul :
Proboha přibrzdi. Proti lampám nic nemám, donedávna jsem měl doma EDGAR SH-1 a byl s ním moc spokojený. Kouzelné je, že na Slovanetu to schytávám za to, že lampy hájím a tady za to, že o nich žertuji... Radši už přestanu s obojím.
Proboha přibrzdi. Proti lampám nic nemám, donedávna jsem měl doma EDGAR SH-1 a byl s ním moc spokojený. Kouzelné je, že na Slovanetu to schytávám za to, že lampy hájím a tady za to, že o nich žertuji... Radši už přestanu s obojím.
Já jsem se zatím jen ptal.Protože tohle se stává všude.A proto mi to připadalo dost zváštní.Vždycky někdo vypustí výrok a poté už ho tady nevidím.Pak zase vyskočí nová identita.
Pokud jde o lampy nebo tranzistory.Nevadí mi ani jedno.Vím co dokáže jedno a druhé.Chce to ovšem přizpůsobit vše k jedné z těchto cest.Ale to je na dlouhý rozhovor.Rád si pročtu tvoje zkušenosti s lampama.Ale popiš celý systém ať si udělám obrázek.
Díky a neber to nijak zle.
Pokud jde o lampy nebo tranzistory.Nevadí mi ani jedno.Vím co dokáže jedno a druhé.Chce to ovšem přizpůsobit vše k jedné z těchto cest.Ale to je na dlouhý rozhovor.Rád si pročtu tvoje zkušenosti s lampama.Ale popiš celý systém ať si udělám obrázek.
přijede i František Bartoš s Jardou Merhautem ze Zlína 
- sostakovic
- Kontaktovat uživatele:
Nejedete někdo ze západní části zeměkoule? (od Prahy po Aš)
dorazím také. Renowna toužím už dlouho poznat osobně. rovněž merhauta a ostatní neméně tak. a v Rožnově je krásně.
souhlas s Křečkem. lampy i digitály. občas vzpomenu na létajícího krtka a poslední dobou mně to začíná vrtat hlavou...
souhlas s Křečkem. lampy i digitály. občas vzpomenu na létajícího krtka a poslední dobou mně to začíná vrtat hlavou...
to Dadaft :
výborně, moc se těším !
výborně, moc se těším !
- Filip Kolinsky
- Kontaktovat uživatele:
V první řadě děkuji Renownovi za pozvání.Renown píše: Jste vítáni zcela všichni - bez rozdílu barvy pleti, vyznání či jiných parametrů. majitelé gramofonů i odpůrci gramofonů.
Pro úplnost napište sem kdo přijedete, není to prezenční listina ani přihláška, jen pro informaci, třeba Vaše přítomnost přiláká jiné nerozhodné
Seznam osob a techniky co osobně zatím neznám je opravdu lákavý!
Ani nejzápadnější ze zápaďáků Pipís se k nějakému výletu zřejmě nemá a samotný cestovat tam a zpět přes celý český svět, jak asi víte, není žádný med
Kliiid. Krecka vetsina lidi, kteri k Luborovi prijedou, zna. Rozhodne to neni zadna nova identita a nebo nekdo, kdo by si ji za tyden menil.pasul píše:Já jsem se zatím jen ptal.Protože tohle se stává všude.A proto mi to připadalo dost zváštní.Vždycky někdo vypustí výrok a poté už ho tady nevidím.Pak zase vyskočí nová identita.
Holt ma rad humor a ten jeho vyrok byl velmi trefny, sam bych se pod nej podepsal. Je treba znat kontext.
kdyby se chtěl přidat někdo z ostraváků budu mít v autě 2 místa.
Dadafte ty jedeš?No tak to bude zajímavé.Mistr Merhaut jede taky.Můžem to probrat na přímo.Tak to bude teda sakra událost.Těším se čím dál víc. 
kamarádka mi mezi jinými poslala motivek, pro který jsem dlouho neměl využití.
teď mě napadla taková kravinka:
záleží jestli se to bude Renownovi líbit

pasul
jasně.
teď mě napadla taková kravinka:
záleží jestli se to bude Renownovi líbit

pasul
jasně.
pojedu v sobotu rano pres Prahu , kdyby nekdo chtel vzit jsem prazdny .. vozidlo Octavia combi II RS .
pasul, krecek: trochu mi uniká zmysel pasulovho útoku. Kreckov príspevok som bral ak žartovný príspevok a utok proti nemu ma tak trochu vyviedol z miery
Ticho závidím podobné akcie ako je táto a Zlínske hifiakcie. Jeseň mám cez víkendy nabitú, no ak to bude pokračovať, vnútim sa
Ticho závidím podobné akcie ako je táto a Zlínske hifiakcie. Jeseň mám cez víkendy nabitú, no ak to bude pokračovať, vnútim sa
Vysíral se do Pasula v jiném vláknu...