To je spatne pojmenovani - on si delal srandu.Peer píše:Vysíral se do Pasula v jiném vláknu...
Rožnovská analogová akademie 2008 :-)
Re: Rožnovská analogová akademie 2008 :-)
Kde přesně a co - dejte link a datum příspěvku...mesires píše:To je spatne pojmenovani - on si delal srandu.Peer píše:Vysíral se do Pasula v jiném vláknu...
http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopi ... =16&t=1237Zbynek píše:mesires píše:
Peer píše:
Vysíral se do Pasula v jiném vláknu...
To je spatne pojmenovani - on si delal srandu.
Kde přesně a co - dejte link a datum příspěvku...
To se Zbyňku divím, že nevíš o trumbelínech.

Re: Acoustic Revive RWL-3
Odeslatod Křeček v 14 říj 2008 14:18
Ano, potvrzuji, že jsme vedli s kolegou Zbyňkem odbornou diskuzi na toto téma. Původně jsem navrhoval krmit osla morušovým listím, dokud nezdechne. Poté, co Zbyněk dosadil osla, RWL3, turmalín a trumbelína do jeho špičkového firemního matematicko-analytického programu, uznavám, že to jde i jinak. Výsledek analýzy mě šokoval. Geniálně jednoduché řešení!!! Bohužel, nejsem si jist, zda se kolega o své nauhau podělí...
Lidi neblbněte,
nekažme Renownovo téma o krásné analogovém setkání. Kdybych tušil, co se z jednoho nevinného vtípku rozjede, radši bych si ho odpustit. Dodatečně se proto omlouvám za nevhodné vtipy a prosím Adminy, aby můj příspěvek klidně smazali, ať zbytečně nedráždí. Děkuji.
nekažme Renownovo téma o krásné analogovém setkání. Kdybych tušil, co se z jednoho nevinného vtípku rozjede, radši bych si ho odpustit. Dodatečně se proto omlouvám za nevhodné vtipy a prosím Adminy, aby můj příspěvek klidně smazali, ať zbytečně nedráždí. Děkuji.
Efičáku,
tak to být nemůže. Přípěvek odeslaný ve 14:18 nemohl být příčinou pro reakci ten samý den v 9:00. Na cestovaní časem nevěřím ...
tak to být nemůže. Přípěvek odeslaný ve 14:18 nemohl být příčinou pro reakci ten samý den v 9:00. Na cestovaní časem nevěřím ...
Křeček píše:
Ano, potvrzuji, že jsme vedli s kolegou Zbyňkem odbornou diskuzi na toto téma. Původně jsem navrhoval krmit osla morušovým listím, dokud nezdechne. Poté, co Zbyněk dosadil osla, RWL3, turmalín a trumbelína do jeho špičkového firemního matematicko-analytického programu, uznavám, že to jde i jinak. Výsledek analýzy mě šokoval. Geniálně jednoduché řešení!!! Bohužel, nejsem si jist, zda se kolega o své nauhau podělí...
pasul píše:Křečku co ty jsi zač?Další věhlasný technik?Už ses předvedl ve vláknu o RWL-3.Podle toho co píšeš si myslím,že víš hovno.Neviděl ani na vlastní oči,ale blbě tlachat to jo.Co ty na to?Přesvědč mě,že to tak není ty nehifisto!!!Miluju výstřely ze tmy.Další scénář bývá stále stejný.Identita se už nikdy neukáže na světle a vyleze jiná.Myslím si o tom svoje...
Móc se těším až potkám nové lidičky, věcičky, električky, pračičky a jiné serepetičky.
Jsem tu novej, zvědavej a už se nemůže dočkat až poklábosíme.
Jedu busem z Kobeřic, ale bylo by fajn kdyby mě někdo přibral v Ostravě. Busem je cesta dlouhá, nudná...
Jsem tu novej, zvědavej a už se nemůže dočkat až poklábosíme.

Jedu busem z Kobeřic, ale bylo by fajn kdyby mě někdo přibral v Ostravě. Busem je cesta dlouhá, nudná...

Heleme se ... Pasul a Peer cestovatelé v čase. To by vysvětlovalo řadu věcíZbynek píše:Efičáku,
Křeček píše:
Ano, potvrzuji, že jsme vedli s kolegou Zbyňkem odbornou diskuzi na toto téma. Původně jsem navrhoval krmit osla morušovým listím, dokud nezdechne. Poté, co Zbyněk dosadil osla, RWL3, turmalín a trumbelína do jeho špičkového firemního matematicko-analytického programu, uznavám, že to jde i jinak. Výsledek analýzy mě šokoval. Geniálně jednoduché řešení!!! Bohužel, nejsem si jist, zda se kolega o své nauhau podělí...pasul píše:Křečku co ty jsi zač?Další věhlasný technik?Už ses předvedl ve vláknu o RWL-3.Podle toho co píšeš si myslím,že víš hovno.Neviděl ani na vlastní oči,ale blbě tlachat to jo.Co ty na to?Přesvědč mě,že to tak není ty nehifisto!!!Miluju výstřely ze tmy.Další scénář bývá stále stejný.Identita se už nikdy neukáže na světle a vyleze jiná.Myslím si o tom svoje...

Moje paní potřebuje v sobotu naše auto.
Jel by někdo moji milí, se mnou a mým aparátem připravit naši akci?

Obtížné, bohužel t.č. nemám řidičákeficak píše:Moje paní potřebuje v sobotu naše auto.

Zaměstnanec mě v sobotu odveze z NJ do Rožnova a večer zpět.
Kdyby opravdu nebylo vyhnutí a nikdo se Ti neozval, vezmeme to přes Ostravu...
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Zbyňku, bodový systém je sviňaZbynek píše:Obtížné, bohužel t.č. nemám řidičákeficak píše:Moje paní potřebuje v sobotu naše auto.
Jel by někdo moji milí, se mnou a mým aparátem připravit naši akci?![]()
Zaměstnanec mě v sobotu odveze z NJ do Rožnova a večer zpět.
Kdyby opravdu nebylo vyhnutí a nikdo se Ti neozval, vezmeme to přes Ostravu...

Efičáku jak velké potřebuješ auto na aparát, respektive co budeš brát s sebou?
Moje sloupy Phonar vejdou do krátké Felicie.
Pak jen integráč a gramofon a tašku s kabely a LP.
Pak jen integráč a gramofon a tašku s kabely a LP.
Přijel bych pro tebe,ale tohle všechno tam nedám.Musel bych vytahovat z auta kompletní aparát a to se mi opravdu nechce.Ovšem kdyby to opravdu nikdo nedal a všichni odřekli,tak pro tebe skočím a obětuju se. 

Samozřejmě vezměte s sebou vše co považujete za zajímavé a chcete a můžete ukázat ostatním. Desky, phono předzesilovače, kabely, gramce a jiné maličkosti. Každý se jistě rád pokochá. Já tam například pojedu stěhovacím vozem a ten bude plný !
Na fotce Efičák převážející svůj aparát na RAA 2007

Na fotce Efičák převážející svůj aparát na RAA 2007

Díky Cibovi také dorazím.
Sakryš to bude ale letos lidiček. Vypadá to na velmi silnou účast