Výstava HIGH END Slovakia 2009 už onedlho...

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
Odpovědět
slavo_k
Kontaktovat uživatele:

Re: Výstava HIGH END Slovakia 2009 už onedlho...

Příspěvek od slavo_k »

tak urobime septembrove dni otvorenych dveri mimo termin vystavy? asi to bude lepsie ako tak pozeram :-)

Acon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acon »

slavo_k píše:tak urobime septembrove dni otvorenych dveri mimo termin vystavy? asi to bude lepsie ako tak pozeram :-)
prečo? mne sa nechce chodiť do BA 2x. Mne vyhovuje, že je to v jeden termín. Bodaj by to tak spravili viacerí. Bolo by viac dobrého posluchu.
efendi píše:.....
Ak budú na výstave len samé kokotiny, ako si napísal, tak to postupne zanikne určite, na to sa nikto nemusí trepať do BA.
to práve nie. Doba je silne komerčná a už bude len komerčnejšia a masy sa budú chytať práve na tie hovadiny. Výstava by nemala šancu na úspech, ak by boli vystavované len samé drahé highendové lahôdky. Ľudia chcú videľ all in one bakelitové, ultramoderné bumcink prístroje "zvučných" značiek, ktoré každý pozná averí, že ak je na mašinke nápis SONY, Panasonic... tak je to skrátka pecka z ktorej sused padne na riť. Obchod robia masy, pár znalcov to nevytrhne.

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

No, kdyby to tak udělali všichni, a já bych měl celý den trávit objížděním nějakých studii, už by mě na takové výstavě nikdo nikdy neuviděl.
Zákazník by měl za své peníze mít co největší komfort. Když přijel na akci do hotelu, měli by tam všichni, kterým za to zaplatil, být, a neměl by se za něma štráchat někde na uplivané předměstí a ztrácet tím svůj drahocený čas.
To je můj kapitalistický názor. Myslete si co chcete. Taky mě živí moji zákazníci a vím jaká je to otrava vystavovat.

P.S. Možná, že někdo bude namítat, že oni za to zaplatily nekřesťanské peníze a výtěžek ze vstupného šel pořadatelům, ale to mi je šuma fuk. My potřeštěnci taky utrácíme fůru peněz za hifi hračky a nebýt nás, mohly by se jít všichni prodejci vycpat.

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Jsem velmi překvapený jak někteří dokážou na tuto záležitost pohlížet. Musím se připojit k názoru efendiho.
Vím co to znamená se účastnit takovéto výstavy a i co to může přinést nebo ne. Rozumím naprosto počínání Ketosu, výborný obchodní tah!
Náklady měli v konečném důsledku nižší než kdyby se účastnili výstavy, nikam nemuseli nic tahat, vybalovat, hledat vhodné rozmístění.... Měli při své prezentaci výhodu domácího vypiplaného prostředí - prostě IDEÁL. Za ušetřené peníze se mohli svým návštěvníkům dokonce ještě zavděčit občerstvením.

Problém vidím ve zneužití konání výstavy pro svou domácí prezentaci ve shodném čase. Účastníci samotné výstavy (vystavovatelé) jsou jejich počínáním řekl bych poškozeni. Oni totiž svou účastí přilákaly všechny ty návštěvníky do místa konání a svými zaplacenými finančními prostředky a všechnou tou námahou spojenou s prezentací zařídili aby se výstava de facto vůbec konala. Naopak ještě měli handicap v ne zrovna vhodném prezentačním hotelovém prostoru. To je etický pohled. Pokud si to vystavovatelé nechají líbit, bude se to dít i nadále. Otázka je, jestli mají nějaké páky toto změnit.
Noble Audio - výroba a prodej

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Co kdyby se příště všichni vystavovatelé domluvili na jednotném termínu a přistavili své autobusy třeba k vlakovému nádraží. To by byl výborný "obchodní" tah. Všichni by ušetřili a návštěvníci by aspoň perfektně poznali Bratislavu, pokoukali by se na pěkná děvčata a přecpali chlebíčků. To by ale ta "výstava" nemohla trvat dva dny, ale týden. Bylo by to jako na rekreaci ROH, když přijel vlak s rekreanty na nádraží a autobusy je rozváželi do zotavoven. Starší ročníky by se slzou v oku zavzpomínaly, mladší by před odjezdem mohli zhlédnout například film pro pamětníky Anděl na horách, aby ty starší pochopili.
Ale dost těch keců. Děkuji všem kteří se nebáli podstoupit manévry se stěhováním aparatůr a snažili se presentovat své hifiny tam, kde jsme původně měli namířeno. Velká výhoda /aspoň pro mě/byla v tom, že pokud jsem ukončil návštěvu jednoho vystavovatele a přešel k druhému, měl jsem ještě v paměti zvuk z předchozí presentace a tím pádem jsem mohl lépe porovnávat.

slavo_k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavo_k »

Zaujíma nás v Ketose čo si myslíte:

Hlasujte preto prosím v ankete na našom webe:

Mal by sa budúci rok Ketos zúčastniť bratislavskej HiFi výstavy?

linka je to http://www.ketos.eu

Ďakujem za váš čas aj názory.

Tony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tony »

Paci sa mi naozaj velky vyber odpovedi.
Tu si urcite kazdy najde to svoje *thumbs up*

slavo_k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavo_k »

otec ma učil že si v živote stále treba klásť otázky :-)

Odpovědět