Výstava HIGH END Slovakia 2009 už onedlho...
-
- Kontaktovat uživatele:
Výstava HIGH END Slovakia 2009 už onedlho...
26. - 27.9.2009 v hoteli Crowne Plaza Bratislava
Všetkých vás pozývame na 4.ročník výstavy HES2009,
info na www.highendslovakia.sk
Všetkých vás pozývame na 4.ročník výstavy HES2009,
info na www.highendslovakia.sk
Re: Výstava HIGH END Slovakia 2009 už onedlho...
Chystáte se někdo v sobotu ?
Zcela určitě. Je to povinnost.
už pár rokov som nevynechal žiadnu ČS výstavu, no tento víkend sa mi absolútne zkomplikoval, takže budem mať absenciu. 

Acon,
tak chod aspon v piatok do Ketosu, myslim ze vynechat ich prezentaciu by bolo velkou chybou...
tak chod aspon v piatok do Ketosu, myslim ze vynechat ich prezentaciu by bolo velkou chybou...
Pozor na Papeže.
Aj ten pride...?jkb4 píše:Pozor na Papeže.

to je presne duvod, proc letos vynechavam jinak jiste zajimavou akci v Blave ... cesta bude neskutecny opruz ...skoda. ..
I z tohoto duvodu jedu vlakem.
Papez je v Brne i v nedeli??
Papez je v Brne i v nedeli??
jenom nedele ... ale dalnici ty dementi zaviraji pro jistotu uz v sobotu ....
bohužel jsme podlehli tlaku křesťanů a na výstavu naše pražská klika
nejede.
osobně jsem se moc těšil na 2 domácí návštěvy ( poslech dvou referenčních sestav)
a totptop dynaudio u prodejce....
bohužel. jsme slabí a bez víry.
zdar a síru.
budu se těšit na fotky a komentáře, za které že to predem děkuji.
nejede.
osobně jsem se moc těšil na 2 domácí návštěvy ( poslech dvou referenčních sestav)
a totptop dynaudio u prodejce....
bohužel. jsme slabí a bez víry.
zdar a síru.
budu se těšit na fotky a komentáře, za které že to predem děkuji.
Tožial nešlo. O 5:00 so odchádzal do BB a vrátil som sa teraz večerTony píše:Acon,

Zaftra som tam . Aj vy HIFISTI ? 

Navstivil som HE, ktory bol vcera pristupny len pre novinarova a VIP-karov (tymto dakujem eLko-vi za moznost byt chvilu VIP-karom) Ma to velku vyhodu, ze je vsade malo ludi a dostatok casu na pocuvanie a hlavne prijemny pokec s vystavovatelmi. Co povedat, vystava je co sa velkosti tyka a porovnania povedzme uz len s Prahou, super mini mini mala a tak nebol problem prejst vsetky expozicie za pomerne kratku dobu a pritom aj pocuvat. za cca 3h bolo takpovediac po vystave. Zaujali ma len traja vystavovatelia, Nisel, Platan a Hanzel Audio. V Niseli som pocuval PMC, ktore hrali komplet na Brystonoch a bolo to celkom fajn, hlavne pre toho, kto ma rad suchy, presny, az analyticky charakter zvuku. Ziadne zagulatene a prifarbene basy, presne naopak, suche, rychle a hore s velmi vela detailami, ktore su niekedy az prilis lupoidne zobrazene. V druhej polovici miestnosti hrali Niselakom este velke stlpove Ushery, ale tie ma neoslovili. Zajtra sa chystam vypocut a porovnat si u nich Senny HD800 vs Staxy. Platan mal v akcii novy stlpovy model Adiophysicov Cardea, ktory pohanali lampy od Cary Audio a zdrojom bola Wadia. Velmi prijemne pocuvanie, hlavne na akusticke veci ako uliate. Vedla stojace Avalony budu hrat asi az zajtra. Napokon Hanzel Audio s Unison Research a ich top modelom repro Maria Malibran, koncakmi rovnakej znacky, pricom zdrojom bol CD prehravac AMR. Vsetko islo cez pracku PS Audio. Prijemne pocuvanie, hlavne pre priaznivcov teplejsieho zvukoveho prejavu. K videniu tiez boli Caraty a novy BR prehravac OPPO a gramofony Rega. Zbytok vystavovatelov mal problemy s akustikou miestnosti, kde hlavne v miestnosti BIS Audia, kde bolo prezentovane domace kino na elektrostatoch tusim s Mc Intoshmi, som vydrzal asi minutu. V porovnani s Mnichovom je BA lokalna vystava rodinneho charakteru, kde takmer kazdy kazdeho pozna, prijemne si podebati ( pozdravujem tymto panov z Hanzel Audia, kde sme pri kvalitnom vinku, mali o com rozpravat do neskorych nocnych hodin), domov prinesie nejaky ten hudobny nosic, ktore je mozne zaukupit si v dostatocnom mnozstve, top kvalite, ci uz na LP, Cd, SACD alebo DVD-Audiu, roznych zanrov od renomovanych vydavatelstiev. Takze dovidenia dnes a zajtra na vystave, kde zistite, ze HIFI zblizuje.