Fast Audio - Resonátory
Re: Fast Audio - Resonátory
rezonátory zřejmě vskutku rezonují. tak nějak se to dalo čekat.
tak tady se zase kolego Dadafte pleteš. To se celkem nedalo čekat, že to bude nějak fungovat.
Teoreticky je to celkem blbost, ale jestliže se více lidí, které považuji za zkušené posluchače,
(Franta, Mirek a náš společný přítel) shodli, že je to stoprocentně rozpoznatelné, tak bych byl blázen, kdybych stále tvrdil, že je to blbost a že to nemůže mít vliv. Ať už jakýkoliv. Navíc když jsem to osobně neměl možnos posoudit.
Pokud by to mělo 2 x 2 metry, tak je každému jasné, že to fungovat musí.
Teoreticky je to celkem blbost, ale jestliže se více lidí, které považuji za zkušené posluchače,
(Franta, Mirek a náš společný přítel) shodli, že je to stoprocentně rozpoznatelné, tak bych byl blázen, kdybych stále tvrdil, že je to blbost a že to nemůže mít vliv. Ať už jakýkoliv. Navíc když jsem to osobně neměl možnos posoudit.
Pokud by to mělo 2 x 2 metry, tak je každému jasné, že to fungovat musí.
rezonátory rezonují. funguje to. dobré ušiska to slyší. v čem se teda pletu?
Myslím, že v ničem, dadafte.
Ale kdo to nezkusil, nic neposr.., a nemůže dělat závěry a teoretické úvahy.
Správná odpověď.
Ostatně dost lidí to tady, na foru, tvrdí velmi dlouho...
Správná odpověď.
Ostatně dost lidí to tady, na foru, tvrdí velmi dlouho...
Musím také poděkovat Pipisovi, že založil toto vlákno.
I přes to, že tomu sám nevěří...
I přes to, že tomu sám nevěří...
Ahoj hifisti , myslím , že není důvod tady nevěřit jistému vlivu na zvuk , je to přeci jen rezonátor , který má jistě svůj mezní kmitočet a může tedy i po teoretické stránce zesílit daný kmitočet , otazkou pro mně zůstává jestli to je žádoucí nebo ne .
Když to někomu zpříjemní poslech a tím i život, proč né !ciba píše:Ahoj hifisti , myslím , že není důvod tady nevěřit jistému vlivu na zvuk , je to přeci jen rezonátor , který má jistě svůj mezní kmitočet a může tedy i po teoretické stránce zesílit daný kmitočet , otazkou pro mně zůstává jestli to je žádoucí nebo ne .
/ Cíbo, ještě jednou ti moc děkuji za dárek, který mi každý den přináší velkou radost a který mi mnoho kamarádů závidí./
Ahoj Foxi , jsem rád , že ti to raménko dělá radost , nakonec je to stále špička v oborufox píše:Když to někomu zpříjemní poslech a tím i život, proč né !ciba píše:Ahoj hifisti , myslím , že není důvod tady nevěřit jistému vlivu na zvuk , je to přeci jen rezonátor , který má jistě svůj mezní kmitočet a může tedy i po teoretické stránce zesílit daný kmitočet , otazkou pro mně zůstává jestli to je žádoucí nebo ne .
/ Cíbo, ještě jednou ti moc děkuji za dárek, který mi každý den přináší velkou radost a který mi mnoho kamarádů závidí./
Měl jsem doma uvedené rezonátory a musím říci, že se potvrdila moje skepse vůči nim.
Asi mám už tak vzpurný aparát, že si nenechá do toho jen tak kecat, anebo jsem hluchý jak poleno. Nechci to nějak rozebírat, možná u menších beden je vliv větší, nevím.
Ale pozor, nejsem skeptik jako např. PMA, a rád zkouším a budu zkoušet další woodoo věcičky.
Jó třeba kablíky, tam vliv cítím.
V každém případě je to zábava a o to jde.
Hlavní problém vidím v tom, že je si třeba uvědomit, zda investice do těchto věciček nepřesáhne investice do lepšího aparátu, či dokonce do profesionální úpravy poslechové místnosti.
Toť otázka a je na každém aby si ji zodpověděl.
Asi mám už tak vzpurný aparát, že si nenechá do toho jen tak kecat, anebo jsem hluchý jak poleno. Nechci to nějak rozebírat, možná u menších beden je vliv větší, nevím.
Ale pozor, nejsem skeptik jako např. PMA, a rád zkouším a budu zkoušet další woodoo věcičky.
Jó třeba kablíky, tam vliv cítím.
V každém případě je to zábava a o to jde.
Hlavní problém vidím v tom, že je si třeba uvědomit, zda investice do těchto věciček nepřesáhne investice do lepšího aparátu, či dokonce do profesionální úpravy poslechové místnosti.
Toť otázka a je na každém aby si ji zodpověděl.
Cíbo, i ten nejsilnější řetěz má vždy jeden článek nejslabší. Když ho vyměníš, zase najdeš najslabší. A tak to jde stále dokola. Po výměně všech článků budeš muset vyměnit i ten, který byl na začátku nejpevnější, protože i ten se jednou stane slabým. 
¨Já ti naprosto rozumím , nakonec , to je náš osud ..fox píše:Cíbo, i ten nejsilnější řetěz má vždy jeden článek nejslabší. Když ho vyměníš, zase najdeš najslabší. A tak to jde stále dokola. Po výměně všech článků budeš muset vyměnit i ten, který byl na začátku nejpevnější, protože i ten se jednou stane slabým.
Mističky už jsou doma. Dal jsem je manželce, aby mi je dala pod stromeček.
Asi jsem se opravdu zbláznil. !?
Asi jsem se opravdu zbláznil. !?