Gramofony od J. A. Michell Engineering
Re: Gramofony od J. A. Michell Engineering
Dík Foxi za info.
Teď v tom máme jasno.
Teď v tom máme jasno.
Maximálně můžeš slyšet černého. Ten druhý totiž není můj. Dával jsem je vedle sebe jenom pro srovnání.vonvichousch píše:Foxi to je paráda ! Už se nemůžu dočkat,až ty krasavce uslyším naživo
Těm, kteří to špatně pochopili, se omlouvám.
To ale neznamená, že nemám rád Black end White. Až tam bude nová přenoska, připiju na zdraví ostatních a mého gramofonového vzoru - Peera.
připiju na zdraví ostatních a mého gramofonového vzoru - Peera.
Foxi, neblbni...
Foxi, neblbni...
Když jsem uviděl poprvé na fóru tvůj gramofon, tak jsem slintal. Vždy mi byl vzorem a chtěl jsem něco podobného taky mít. Navíc mě vždy bavilo číst tvé příspěvky o tom jak vylepšit poslech. Nikdo, tak jako ty, se do ničeho takového moc nepouštěl. A jak to nakonec dopadlo ? Víme.Peer píše:připiju na zdraví ostatních a mého gramofonového vzoru - Peera.
Foxi, neblbni...
Nemusíš se S podobnými názory jsem se setkal i jiných členů fóra.
Obrázek / návod / na vytlumení sub chasis / Mickey Mouse / Michell Gyrodec na Orbe.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
fox píše:Navíc mě vždy bavilo číst tvé příspěvky o tom jak vylepšit poslech. Nikdo, tak jako ty, se do ničeho takového moc nepouštěl. A jak to nakonec dopadlo ? Víme.
Nemusíš se S podobnými názory jsem se setkal i jiných členů fóra.
Foxi,
taky mi chybí Peerovo vlákno a jeho příspěvky o high end příslušenství či hudbě. Jeho tipy na hudební lahůdky mi prostě chybí.
Peere, kde jsi
omlouvám se za offtopic, ale nevěděl jsem kam to napsat, Peer totiž nechal vymazat své vlákno
Viktore, však to je Peerovo vlákno.
Nádherné vlákno, jak ke čtení, tak i k pokoukání
Musím se přiznat, že Michell Gyrodec je můj sen. Bohužel, který se asi nikdy nesplní. Ale je to pěkný sen.
Musím se přiznat, že Michell Gyrodec je můj sen. Bohužel, který se asi nikdy nesplní. Ale je to pěkný sen.
Tak to vypadá u mě...
Peere, někdy si snad uděláme čas na poslech tvého skvostu s fantastickou přenoskou Dynavector. Spojím to třeba s návštěvou s M.L.
Marestene, nevěš hlavu. Trochu pošetři. Na ebay se někdy poštěstí koupit starší Gyrodec za 20t. Potom ho postupně došperkuješ. Věř, stojí za to.
Marestene, nevěš hlavu. Trochu pošetři. Na ebay se někdy poštěstí koupit starší Gyrodec za 20t. Potom ho postupně došperkuješ. Věř, stojí za to.
BMW - Benz Micro Wood
Nádhera.
A jaké jsou dojmy ze zvuku?
A jaké jsou dojmy ze zvuku?
Přenoska se teprve rozehrává. Má nahráno pouze osm LP.
Je to verze s výstupním napětím 2,5 mV, 1000 ohm - 47 kilo ohm.
Zdá se, že má dynamický zvuk a plno detailů, které jsem před tím na svých deskách nezaregistroval. Dřevěné tělíčko nasměrovává analytický projev přenosky Benz k teplému analogovému zvuku.
Už po přehrání tří LP zmizela "kostrbatost" na středech, zdá se mi, že se zvuk přehráním každého lp,ještě více zlepšuje.
Ve spolupráci s ramínkem SME V a talířem Orbe vyrábí /aspoň pro mé uši/ zvukovou nirvánu.
Rozumí si s phonem RCM, jehož kvality jsem hodnotil u Pavla na přenosce Benz.
Je to verze s výstupním napětím 2,5 mV, 1000 ohm - 47 kilo ohm.
Zdá se, že má dynamický zvuk a plno detailů, které jsem před tím na svých deskách nezaregistroval. Dřevěné tělíčko nasměrovává analytický projev přenosky Benz k teplému analogovému zvuku.
Už po přehrání tří LP zmizela "kostrbatost" na středech, zdá se mi, že se zvuk přehráním každého lp,ještě více zlepšuje.
Ve spolupráci s ramínkem SME V a talířem Orbe vyrábí /aspoň pro mé uši/ zvukovou nirvánu.
Rozumí si s phonem RCM, jehož kvality jsem hodnotil u Pavla na přenosce Benz.
Tak zvukově jsi se posunul dál, než s Ortofonem?
Ortofon Valencia byla o třetinu levnější. Taktéž charakter zvuku byl jiný. Byla laděna více ke středům. Její zvuk se mi také líbil. Její nevýhodou byl oblejší hrot a tím vyšší snímavost šumu a povrchového praskotu. BMW je takřka tichá.