PIONEER CT-S 830 S japonsky kabel??

Především gramofony, přenosky, raménka, ale i magnetofony atd.
Odpovědět
Milanetti1
Příspěvky: 29
Registrován: 30 dub 2018 16:01
Kontaktovat uživatele:

PIONEER CT-S 830 S japonsky kabel??

Příspěvek od Milanetti1 »

DObry den,
prosil bych o pomoc,koupil sme si na ebayi .de Pioneer CT-S 830 s teda nejvyssi tridu .Je yyroben v Japonsku a ktomu sem si az doma vsiml,ze ma jinou koncovku kabelu,ktera mi nepasuje do zadne zasuvky ani hada. Nejsem elektrikar a samzorejmne me napadaji adaptery ,ale radeji se chci zeptat ,nez abych odpalil zakladni desku tape decku. Kabel u tape decku ma konektor viz fotka,takze nejde pripojit normlani cestou do zadne zasuvky. ma klasickou voltaz napajeni 230 ,stejne jako v CR.

Nevite prosim nejlepsi cestu jak to vyresit.Moc dekuju!!
Přílohy
IMG_20210727_102544.jpg
IMG_20210727_095447.jpg
IMG_20210727_095441.jpg


Milanetti1
Příspěvky: 29
Registrován: 30 dub 2018 16:01
Kontaktovat uživatele:

Re: PIONEER CT-S 830 S japonsky kabel??

Příspěvek od Milanetti1 »

ja nechci menit celou zasuvku, stacilo by treba tohle:
https://www.puhy.cz/adapter-na-ceskou-z ... gJ-MPD_BwE

nebo lepe tohe by mohlo fungovat ze?
https://www.svet-svitidel.cz/prodluzova ... txEALw_wcB

jimmi
Příspěvky: 1159
Registrován: 14 kvě 2012 09:04
Kontaktovat uživatele:

Re: PIONEER CT-S 830 S japonsky kabel??

Příspěvek od jimmi »

Mám taku redukciu dávno ale to je dočasné riešenie.

Alebo kupiť sieťový filter či lištu kde už su Schuco zasuvky.
Lepšia je kovová ako plastová.

jimmi
Příspěvky: 1159
Registrován: 14 kvě 2012 09:04
Kontaktovat uživatele:

Re: PIONEER CT-S 830 S japonsky kabel??

Příspěvek od jimmi »

Aj taku podobnu za pár korun mám. Aj z vypinačom aj bez. Pre bežného použivatela stačí ale inak je to šrot.
Na kvalitné HIFI ale minimálne kovová lišta a vymenitelný sieťový kábel do nej.Ale to dalej nemám chuť tu o tom dalej písať. 8-)

Milanetti1
Příspěvky: 29
Registrován: 30 dub 2018 16:01
Kontaktovat uživatele:

Re: PIONEER CT-S 830 S japonsky kabel??

Příspěvek od Milanetti1 »

staci odkaz prosim kde koupit optimalni listu na schuko?kovovou. btw. do te zase nepujdou zapojit dalsi komponenty ktere maji ceskou koncovku nebo je to v pohode? podle me by tomu nemelo nic fyzicky prekazet.no nevim jak je to s uzemnenim v takovem pripade,ale vsehcny hifi komponenty co mam maji jen obycejny dvojkolik takze take nepouzivaji uzemnujici kolík.


Bazi 36
Příspěvky: 1133
Registrován: 04 lis 2017 16:20
Kontaktovat uživatele:

Re: PIONEER CT-S 830 S japonsky kabel??

Příspěvek od Bazi 36 »

"Vinčenzo Makalúzo" - Milanetti,
vem rozum do hrsti! Opravdu si myslíš, že začne ten deck líp (nebo dokonce jinak) hrát, když ho zapojíš do prodlužky Colorway za pjéťo, namísto tý druhý plastový za stotřicet? Jestli se ti chce vyhazovat love z vokna, nech sa páči, ale jinak?!

Uživatelský avatar
Tomáš
Příspěvky: 461
Registrován: 05 říj 2008 20:17
Kontaktovat uživatele:

Re: PIONEER CT-S 830 S japonsky kabel??

Příspěvek od Tomáš »

Dej si na ten kabel normální Schuko univerzal,ta pasuje do jakékoliv zásuvky.
Obrázek
https://www.conrad.cz/p/as-schwabe-4504 ... EALw_wcB

Takovou koupíš v jakémkoliv elektru (musí mít také díru :D )


Uživatelský avatar
lechos
Příspěvky: 4869
Registrován: 09 pro 2008 08:34
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: PIONEER CT-S 830 S japonsky kabel??

Příspěvek od lechos »

Tyto zásuvky/zástrčky se použivají v Dojču, Britanii a snad i jinde, pokud je stroj na 220-240V AC tak "odpálit" není zas tolik co
prostě sekni vidlici a namontuj Schuko (nebo co bude poruce) v lepším případě vyměň celý přívod s koncovkou podle východoevropských zvyklostí - bude elegantnější.
a bezpečnějši, prodlužka či redukce je vždy provizorium.
PS. mám deck Aiwa, JVC - na plochou vidlici (bez ochranného kolíku) tož něchápem
prečo u Pionnera bazmek hentaký...

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host