Pro-Ject Audio Systems Elemental

Především gramofony, přenosky, raménka, ale i magnetofony atd.
lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Pro-Ject Audio Systems Elemental

Příspěvek od lidumil »

Díky za konstruktivní diskuzi - tak by to mělo být - a za objasnění stability a "podobností".

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

to Efičák
Asi máš se mnou nějaký problém, ale věřím, že to překonáme a náš vztah bude opět nádhený !
To by mne zajímalo jaká chemická látka tohle napsala *headbang*
Než rozgiglané protizávaží s závitem v gumě nebo sorbotanu mi přijde lepší úplně napevno, nebo upevnění šroubkem, jako RPM1.
Několik let jsem se ti snažil vysvětlit něco o konstrukci gramofonu, asi to bylo zcela zbytečné. Jsi naprostý ignorant. To co ty nazýváš "rozgiglané", je naopak poměrně účinné tlumení ramene. Ti lidé co tam tu gumu dali, věděli na rozdíl od tebe, co dělají.
Děti mají nezkažený, neprospěchářský názor, protože nelžou sobě ani jiným.
Ano, ale ty nejsi dítě, ty se jenom chováš jako ukřivděné dítě a to ve tvých 45 letech už je pouze směšné.

efičák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od efičák »

Renown píše:To by mne zajímalo jaká chemická látka tohle napsala
Prosím, přestaň pít, pak to bolí a jsi nervozní.
Divím se tvrdošíjnému užívání alkoholu, když způsobuje tvorbu jehliček kyseliny močové v Tvých kloubech.
To pak ani bazének s umělým vlnobitím nepomůže.
Renown píše:Několik let jsem se ti snažil vysvětlit něco o konstrukci gramofonu, asi to bylo zcela zbytečné. Jsi naprostý ignorant. To co ty nazýváš "rozgiglané", je naopak poměrně účinné tlumení ramene. Ti lidé co tam tu gumu dali, věděli na rozdíl od tebe, co dělají.
Tak určitě, když jsem poprvé slyšel gramofon od tebe, myslel sem si,že si děláš p..legraci.
Tak málo talentu... Celková cena za gramofon a phono asi 50t. a vše marné.
Vědomosti, to je jiná, ty máš.
*thumbs up*

Tvrdošíjně a slepě oponuješ své mylné představě, o čem asi tak píšu. Nedovtipa, fachidiocismus a narcistní představa o Tvé důležitosti.
Nasadili protizávaží na závit s velkou vůlí, přehraješ 3 LP a přítlak je pryč.
Tak už tomu rozumíš ???
To je to, co se ti léta marně snažím vysvětlit, ale není ti dáno.
Renown píše:Citace:
Děti mají nezkažený, neprospěchářský názor, protože nelžou sobě ani jiným.
Ano, ale ty nejsi dítě, ty se jenom chováš jako ukřivděné dítě a to ve tvých 45 letech už je pouze směšné.
Napiš PJ a naznač, jen naznač, že to není dokonalé...hned je tu "rytýř na býlém koni" a tne a seká sekyrou satiry, mečem pseudotechniky prokládané samoúčelnou anglinou.

boxer

Příspěvek od boxer »

fachidiocismus = fachidiotismus

Já jen aby bylo jasno, cos tím chtěl Efi říci.

Chlapci moji milí. Znám vás oba stejně a vím, že se staly věci a možná nejdou odestát.

Nejsou to v tomto případě "vraždy" z hádek neznámých si členů a o špatném pochopení napsaného.

Toto je velmi osobní a moc vás oba prosím, nevšímejte si se. *taktone* A když už, jen po faktické stránce, nikoliv zabíháním do tenat duší svých. *fnuk*

Děkuji. :idea:

Odpovědět