Pro-Ject Audio Systems Elemental
Re: Pro-Ject Audio Systems Elemental
Díky za konstruktivní diskuzi - tak by to mělo být - a za objasnění stability a "podobností".
to Efičák
To by mne zajímalo jaká chemická látka tohle napsalaAsi máš se mnou nějaký problém, ale věřím, že to překonáme a náš vztah bude opět nádhený !
Několik let jsem se ti snažil vysvětlit něco o konstrukci gramofonu, asi to bylo zcela zbytečné. Jsi naprostý ignorant. To co ty nazýváš "rozgiglané", je naopak poměrně účinné tlumení ramene. Ti lidé co tam tu gumu dali, věděli na rozdíl od tebe, co dělají.Než rozgiglané protizávaží s závitem v gumě nebo sorbotanu mi přijde lepší úplně napevno, nebo upevnění šroubkem, jako RPM1.
Ano, ale ty nejsi dítě, ty se jenom chováš jako ukřivděné dítě a to ve tvých 45 letech už je pouze směšné.Děti mají nezkažený, neprospěchářský názor, protože nelžou sobě ani jiným.
Prosím, přestaň pít, pak to bolí a jsi nervozní.Renown píše:To by mne zajímalo jaká chemická látka tohle napsala
Divím se tvrdošíjnému užívání alkoholu, když způsobuje tvorbu jehliček kyseliny močové v Tvých kloubech.
To pak ani bazének s umělým vlnobitím nepomůže.
Tak určitě, když jsem poprvé slyšel gramofon od tebe, myslel sem si,že si děláš p..legraci.Renown píše:Několik let jsem se ti snažil vysvětlit něco o konstrukci gramofonu, asi to bylo zcela zbytečné. Jsi naprostý ignorant. To co ty nazýváš "rozgiglané", je naopak poměrně účinné tlumení ramene. Ti lidé co tam tu gumu dali, věděli na rozdíl od tebe, co dělají.
Tak málo talentu... Celková cena za gramofon a phono asi 50t. a vše marné.
Vědomosti, to je jiná, ty máš.
Tvrdošíjně a slepě oponuješ své mylné představě, o čem asi tak píšu. Nedovtipa, fachidiocismus a narcistní představa o Tvé důležitosti.
Nasadili protizávaží na závit s velkou vůlí, přehraješ 3 LP a přítlak je pryč.
Tak už tomu rozumíš ???
To je to, co se ti léta marně snažím vysvětlit, ale není ti dáno.
Napiš PJ a naznač, jen naznač, že to není dokonalé...hned je tu "rytýř na býlém koni" a tne a seká sekyrou satiry, mečem pseudotechniky prokládané samoúčelnou anglinou.Renown píše:Citace:
Děti mají nezkažený, neprospěchářský názor, protože nelžou sobě ani jiným.
Ano, ale ty nejsi dítě, ty se jenom chováš jako ukřivděné dítě a to ve tvých 45 letech už je pouze směšné.
fachidiocismus = fachidiotismus
Já jen aby bylo jasno, cos tím chtěl Efi říci.
Chlapci moji milí. Znám vás oba stejně a vím, že se staly věci a možná nejdou odestát.
Nejsou to v tomto případě "vraždy" z hádek neznámých si členů a o špatném pochopení napsaného.
Toto je velmi osobní a moc vás oba prosím, nevšímejte si se. A když už, jen po faktické stránce, nikoliv zabíháním do tenat duší svých.
Děkuji.
Já jen aby bylo jasno, cos tím chtěl Efi říci.
Chlapci moji milí. Znám vás oba stejně a vím, že se staly věci a možná nejdou odestát.
Nejsou to v tomto případě "vraždy" z hádek neznámých si členů a o špatném pochopení napsaného.
Toto je velmi osobní a moc vás oba prosím, nevšímejte si se. A když už, jen po faktické stránce, nikoliv zabíháním do tenat duší svých.
Děkuji.