Ahoj, já jsem si říkal, že máš určitě jinou verzi, než tu z HDTracks. Porovnával jsem tuhle verzi s tou zmíněnou od Kronolabs a je to nebe a dudy... Věci ohledně DR - zkus na podporu tvého tvrzení doložit nějakou nahrávku, která má průměrné DR 6, jako ta HR Plantova a je z hlediska zvuku v pohodě
Rád se priucim a posunu seWaVe_99 píše: ↑14 lis 2017 17:02terahera - ahoj, pokud ti jde jen o audio, tak zkus jeste neco jinyho nez je OpenElec - btw, ten se uz delsi dobu nevyviji a temer kompletni tym vyvojaru pracuje na LibreElec... Jde o to, ze LibreElec nebo OpenElec je reseni, ktere je urcene primarne na prehravani videa a k tomu ucelu funguje zcela skvele - koneckoncu, na jednom NUCu ho mam taky![]()
Az se nekdy budes nudit, zkus nejakou instalaci linuxu s MPD... Na prehravani hudby je to super.
Pan Merhaut zřejmě obecně rád mentoruje, na různých fórech.PítrsPraha píše: ↑17 lis 2017 12:25Ztratil ses v tom.
To, co jakoze mentorsky opakujes, tady nikdo nepopira (nehlede na fakt, ze to pises zavadejicim zpusobem, protoze to neplati vzdy). Jen jsme uvedli na pravou miru tvou nespravnou domnenku, ze hodnota DR nevypovida nic o kvalite zvuku.
Nelaiku.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host