1. aj najlepsi cd-prehravac sveta musi rozlisovat dobre a zle nahrate cd-ka...
2. aj ked verim (aniz by som ho pucul) ze je to vyborny cd-prehravac, test p. Krauta by som bral s dost velkou rezervou...
Nagra CD
Re: Nagra CD
Mark Levinson píše:
výborně hrálo běžná CD ne žádné audiphilské perly
Peer souhlasí s ML:
Hraje to všechno na vynikající úrovni.
Pašul:
můžu se zeptat jak je možné, že to všechny CD přehraje na vynikající úrovni? A to i ty špatně udělané.
My jsme o špatně udělaných CD nemluvili aby bylo jasno!
Špatné CD je prostě špatné! A neděláme z toho modlu i když to patří do TOP!
Rozhodně tato technika stojí za pozornost zvukově i designově. Kdybych na to měl peníze, vážně bych o tom uvažoval... Bohužel.
Dál se k tomu nemíním vracet!
výborně hrálo běžná CD ne žádné audiphilské perly
Peer souhlasí s ML:
Hraje to všechno na vynikající úrovni.
Pašul:
můžu se zeptat jak je možné, že to všechny CD přehraje na vynikající úrovni? A to i ty špatně udělané.
My jsme o špatně udělaných CD nemluvili aby bylo jasno!
Špatné CD je prostě špatné! A neděláme z toho modlu i když to patří do TOP!
Rozhodně tato technika stojí za pozornost zvukově i designově. Kdybych na to měl peníze, vážně bych o tom uvažoval... Bohužel.
Dál se k tomu nemíním vracet!
Mark Levinson - (jenom) převzorkovacím kmitočtem to nebude, některé CD přehrávače používají stejný jako Nagra, jiný mnohem vyšší jako např. Wadia, Teac Esoteric.
No to je jasné. To byl nesmysl. Meridian už tento princip používal mnohem dávno. Má to i G08 co vlastnil Ciba. Lindemann to samé. I ten AMR tohleto používá. Já doufám, že všem co ví a znají je tohle vše jasné jak to je a není třeba k tomu nic dodávat...Mih píše:Mark Levinson - (jenom) převzorkovacím kmitočtem to nebude, některé CD přehrávače používají stejný jako Nagra, jiný mnohem vyšší jako např. Wadia, Teac Esoteric.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Takže musím to uvést na pravou míru. Netušil jsem, že se to tu tak rozjede. Nikdy jsem netvrdil, že Nagra hraje dobře špatná CD. Já měl na mysli jen, že tam hrála dobře i běžná CD tedy nejen audiophilní vydání jako např. MFSL, FIM, Naim apod., ale nemyslel jsem tím běžným CD žádné přílohy časopisů a podobné sračky. Toto nemohl p.Kraut myslet vážně. A taky, že tam hrály dobře různé žánry hudby, toť vše. Přesně jak to uváděl na pravou míru Peer.
Jo a jen tak mimochodem Pašule, Meridian G08 nemá 24bit/352,8kHz
Jo a jen tak mimochodem Pašule, Meridian G08 nemá 24bit/352,8kHz

Jen tak mimochodem. Myslíš si opravdu, že to je v tom oversamplingu? Jestli 4x nebo 8x? Aha. No rád se nechám poučit. Co Ancient Audio? Tam žádné takové digitální hrátky nejsou. Připadá ti to špatné?
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě, že ne. Ten celý proces je dosti složitější a podrobnosti se od mnoha firem ani nedovíš. To si každá firma střeží jako firemní tajemství.