Moc nechapu tvou reakci. Pisu o VSTUPU do DAC a ty se ptas, jestli je tam dekodovany audio signal

Nic takové jsem neřeklPítrsPraha píše:Ano vim, o cem mluvim... A predpokladal jsem, ze i ty. Proto me zarazila tva domnenka, ze na vstupu do DACu je dekodovany analogovy signal....
Nicmene zpet k moji otazce... Jestli neznas odpoved, treba odpovi nekdo jiny. Zajima me to.
Už nějakou dobu mám podezrění ,že nejde ve skutečnosti o negativní zkušenosti s přenosem audia skrze USB. ale o negativní zkušenosti s ext DAC (prodává se u nás opravdu kdeco) ,nebo jinou chybu bfu (nedoinstalované zákl. ovladače čipsetu motherbord) atd... Sám jsem nějakou dobu používal DAC vestavěný v zesilovači taktéž s usb vstupem a nezaznamenal jsem jediný problém rušení ,jitter ,nic naopak max stabilita a spolehlivost. Přitom DAC byl jen doplněk tj. nějaký economi model.exaudio píše:Máte někdo negativní zkušenosti s audiem přes USB?
My ne a ve studiu hrajeme digitál jen z PC. PC je, pravda, určené jen pro přehrávání audia a nic jiného na něm neběží. Je pasivně chlazené, má SSD a slušný nerušící zdroj.
To je sice pravda, ale takovy ventilator ma "vykon" dostatecny pouze k podpore pasivu, resp. pro lepsi odvetrani skrine, ve ktere pasivni PC je (mam to tak a mohu doporucit ventilatory Scythe).Odar píše:IMHO pasívne chladenie je preceňované. Kvalitný, rozumne zregulovaný (300 - 400 RPM) ventilátor nepočuť.
souhlasim, ale psal jsi ze se pasiv precenuje - moje poznamka byla jen o tom, ze i ten tichy ventilator je jen podpora pasivniho reseniOdar píše:A o to v lete, ked je 38 'C v tieni ide. Lebo mas teplotu CPU akceptovatelnu na 65 'C a nie na 75 'C. Ide len o to, aby sa v skrini ten vzduch hybal. V zime, ked v pivnici mrznu mysi je to jedno
Tak vzdycky se da pripojit USB disk - bohuzel ten uz je pomerne hlucny, aspon ty dnesni (mam stary 160GB samsung a ten neni vubec slyset, i kdy ho mam vedle ruky na stole - bohuzel jine novejsi a vetsi co mam uz jsou podstatne hlucnejsi / piskaji).Odar píše:Mna by to nahravanie na flashku bavilo asi tak 3 X
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti