mcm, také jsem ti tvá data stažená z Qobuz na tvou žádost porovnal s daty z CD SHM warner 2008 Japan, ( DP ) no a jak jsem ti napsal, hi-res z Qobuz dopadlo kvalitou žalostně. Je to dobrá služba, ale jen na cesty. Udělat si vlastní sbírku dat, či nosičů dá sice dost práce, stojí to i dost peněz ( v případě nosičů ) ale vyplatí se to kvalitativně.
to album mají na Qobuzu 3x a je tam u každého popsán i vydavatel - zatím jsi testoval jen jedno
mcm:
S nostalgií to vůbec nesouvisí, další tvoje iluze. Jediným významem je to, co jsem napsal. Svobodný výběr muziky, lepší zvuk, nezávislost. Pokud bych tohle všechno měl obětovat za smyšlený komfort (který komfortem vůbec není), musel bych se nejdřív zbavit svých vysokých nároků. To nehrozí..
aby to bylo k tématu tak dávám pro představu přehled jak často vychází aktualizace firmwaru, samotná aktualizace je jednoduchá - stačí pouze v ovládací apce v mobilu odmáčknout tlačítko aktualizovat které se objeví v okamžiku kdy vyjde aktualizace a vše se provede zcela automaticky.
To je vyvojovy stupen degradace. Nechas starat druhe, druzi jednoho dne zmizi nebo prestanou fungovat nebo osekaji sluzby/nabidku a ty mas uplne houby.
Ja si s cd zahraju, s lp zahraju, s kazetou zahraju. Joo, kazdeho vec.
a do kina chodíš? já jen že až ti to kino zruší a nebo tam změní program tak budeš mít houby
mcm:
Situace je úplně jednoduchá. Mám nějakých deset tisíc titulů na HDD, asi pětistovku CD (co zůstalo z rozprodeje) a další pětistovku LP (co jsem naopak nově nakoupil). Dobrou polovinu těchto nahrávek žádný stream nemá. Pokud je náhodou teď má, nemusí to být za týden pravda, je na jejich libovůli, co a kdy smáznou. A když klekne internet, pořád můžu hrát. Jsem závislý jedině na elektřině, jinak na ničem. Ani aktualizovat ovladače nepotřebuji. Prostě jen pohodlně poslouchám, aniž bych měl obavy, jestli bude poskytovatel opravdu službu poskytovat.
Je sice pěkné bavit se o tom, jaké jsou s tím kterým streamerem zkušenosti, když streamovat není pořádně co.