Při dostatečných odstupech repra od stěn a neohlušující hladiny poslechu snad ty difuzery ani nebudou třeba...měl by stačit normálně zabydlený interiér, ne však holobyt (moderní)

Problém je v tom, že tých 200€ je reálna cena pri viacsériovej výrobe. Ako kusovka to dlho trvá a je to náročné na čas. Preto to ako kusovku nikto za 200éčok nebude robiť. My (ako rodina) máme stolársku výrobu s primeraným vybavením a kusovka za 200éčok by bola charitatívna činnosť. Dajte mi spraviť 100ks a to bude iná káva. Niektoré kutilské veci sa skrátka neoplatia.Guliver píše:Keby som to chcel kupit hotove tak to uz davno urobim - na webe je dodavatelov dost. Skor som myslel, ze by to mohlo byt vitane obohatenie ponuky miestnych vyrobcov, kedze sa tu tym nikto nezaobera.
Nasiel som vyrobcu pod 200 EUR za kus pri rozmere 150x40x13 cm a samozrejme nebudem brat len 1 kus.Acon píše:Problém je v tom, že tých 200€ je reálna cena pri viacsériovej výrobe. Ako kusovka to dlho trvá a je to náročné na čas. Preto to ako kusovku nikto za 200éčok nebude robiť. My (ako rodina) máme stolársku výrobu s primeraným vybavením a kusovka za 200éčok by bola charitatívna činnosť. Dajte mi spraviť 100ks a to bude iná káva. Niektoré kutilské veci sa skrátka neoplatia.
To je samozrejme reálne. ak sa sám postavím za stroj a budem to robiť ako neziskovú akciu, tak je to s prehladom aj pod 100l Lenže na to nemám čas, ztak musím zamestnancovi uhradiť mzdu, odvody... + el. pre 3 a viac kW stroje...Nasiel som vyrobcu pod 200 EUR za kus pri rozmere 150x40x13 cm a samozrejme nebudem brat len 1 kus.
Strop mam uz vyrieseny - bude sa len "doladovat" podla merania...
Ale ja ta Acon neprehovaram, pracu som uz zadal a v pondelok idem checknut ako im to ide....Acon píše:Lenže na to nemám čas, ztak musím zamestnancovi uhradiť mzdu, odvody... + el. pre 3 a viac kW stroje...
Ja som to tak ani nechápal.Guliver píše: Ale ja ta Acon neprehovaram, pracu som uz zadal a v pondelok idem checknut ako im to ide....
Myslíš, že úroveň hlasitosti nemá vliv na výsledek vjemu akustiky místnosti? Já si troufám poznamenat, že ano...takový nesmysl to zase nebude. Každá tónová frekvence má přece jistý "rozměr" a vlivem šíření ve vzduchu postupně zeslabuje a zaniká. Nejdříve vysoké kmitočty.Mike píše:Strop je velmi důležitá věc mám jej také (akustický stropní podhled) a vím co to dokáže. Dokonce sám Velký Bobo na slovanetu říkal že bez akustické úpravy stropu nemá moc smysl řešit zbytek místnosti. A něco na tom je.
Prostor je to poměrně velký. Souhlas s Aconem mají to pěkně vyřešené.
Nemysly o dufusorech a o hlasitosti poslechu bych raději nekomentoval. Zkušenosti jsou nepřenositelné bohužel.......
To je kdyz si postavis mezi repro sklenik a rikas tomu akusticky upravena mistnost.Ramones píše:Co to je..ten asfalt![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host