Myslíš, akože by to nemal dokončiť? Tak to len rýpeš. Doteraz dokončil všetko a bedňa od bedne je lepšia ako po designovej, tak po zvukovej stránke.boxer píše:Nechci rýt,aby nakonec místo Stealth to nebylo Silent.
DIY alternativa - von Schweikert audio
Re: DIY alternativa - von Schweikert audio
Noble Audio - výroba a prodej
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
To je taky hezka prace Pavle.
NA
proč jsi nenechal tenhle tvar "vršku"?
vypadá to moc elegantně a sofistikovaěji než prostý hranol.
o vhodnosti pro šíření zvuku nejsem schopen uvažovat.
cena výroby?
proč jsi nenechal tenhle tvar "vršku"?
vypadá to moc elegantně a sofistikovaěji než prostý hranol.
o vhodnosti pro šíření zvuku nejsem schopen uvažovat.
cena výroby?
Aj mne sa ten vrsok velmi paci, ale opticke naviazanie na basovu cast uz menej.
Ale to je casty problem takychto dvojdielnych dizajnov..
Ale to je casty problem takychto dvojdielnych dizajnov..
Acone, z toho foťáku to vypadá úplně jinak. Holt i tady platí, že kvalita je o penězích a rozměrech. Za mě moc pěkné, ale z osobních důvodů bych si tento typ dýhy nikdy nevybral. Vůbec se nedivím, že je ta dýha tak drahá.
To davidhighend
Díky, tyto bedny ale ještě nebyly čistě z mé hlavy.
To Lachim
Byl dost značný problém z výrobou, dvakrát u dvou různých výrobců skeletů to dopadlo špatně (právě u těch úkosů), po pár měsících se přes dýhu objevily spoje desek, tak třetí pár vypadal z bezpečnostních důvodů již takhle:

U Lucidů, které se skládají z prostých kvádrů, jsem ten tvar řešil s ohledem na "bezpečnost" dokonalé výroby a také jsem chtěl aby nevypadaly jako nějaké napodobeniny Avalonů. Lidi co je již mají doma s jejich tvarem nemají problém, je velice nadčasový.
Cena těch beden byla tenkrát pod sto, zvukovým témbrem byly dost vzdálené od těch součastných, byly to takové Xaviany, což je jasné už podle použitých měničů
To Tony,
jasné, vím, že jsi fanda Avalonů, tak se Ti také musí líbit. Druhá věc je návrh beden a jejich výroba, to se pak člověk pohybuje mezi problémy a kompromisy a tím je vše dané.
Díky, tyto bedny ale ještě nebyly čistě z mé hlavy.
To Lachim
Byl dost značný problém z výrobou, dvakrát u dvou různých výrobců skeletů to dopadlo špatně (právě u těch úkosů), po pár měsících se přes dýhu objevily spoje desek, tak třetí pár vypadal z bezpečnostních důvodů již takhle:

U Lucidů, které se skládají z prostých kvádrů, jsem ten tvar řešil s ohledem na "bezpečnost" dokonalé výroby a také jsem chtěl aby nevypadaly jako nějaké napodobeniny Avalonů. Lidi co je již mají doma s jejich tvarem nemají problém, je velice nadčasový.
Cena těch beden byla tenkrát pod sto, zvukovým témbrem byly dost vzdálené od těch součastných, byly to takové Xaviany, což je jasné už podle použitých měničů
To Tony,
jasné, vím, že jsi fanda Avalonů, tak se Ti také musí líbit. Druhá věc je návrh beden a jejich výroba, to se pak člověk pohybuje mezi problémy a kompromisy a tím je vše dané.
Noble Audio - výroba a prodej
Acon: Nieco nove? Potesili by fotecky...
takže, kamoš trochu postúpil, poslal mi nejaké fotky. Takto vyzerá lak:

takže, ako vidieť na foto, basová časť je hotová a osádza sa. Vrchná časť ešte čaká nejaké brúsenie a finálny lak.

Lak vyzera vynikajuco! UZ sa tesim na celkovy vysledok!
A na záver detail, ktorý poteší

A aby nikto nebol na pochybách, volá sa to Stealth No.1

Keďže ide o môjho kamaráta, bol by som neobjektívny, takže priebežné hodnotenie nechám na Vás.

A aby nikto nebol na pochybách, volá sa to Stealth No.1

Keďže ide o môjho kamaráta, bol by som neobjektívny, takže priebežné hodnotenie nechám na Vás.
len pre info. Ako vidieť na termináli, basová sekcia je pripravená aj pre aktívne zapojenie.
Príprava (alebo ak chcete zahorovanie) basovej sekcie na meranie. Záves basáku sa pekne rozhýbe....
Komentovať užitočnosť, alebo zbytočnosť zahorovania nemusíte. Bez ohľadu na kohokoľvek názor sa tak deje a bude sa diať tak dlho, ako uváži staviteľ.

Komentovať užitočnosť, alebo zbytočnosť zahorovania nemusíte. Bez ohľadu na kohokoľvek názor sa tak deje a bude sa diať tak dlho, ako uváži staviteľ.

Trochu mi to připadá,že je připraveno na topení do krbu.