A tato Aconova von Schweikert bedna je urcite pekna - to tvrdim od zaciatku.
A je aj ina.
No a kvalita - super!

Veľmi pekne ďakujem, no chvála mi nepatrí. Jedinú zásluhu mám na názve Sealth No1 aj to som ku tomu prišiel ako slepé kura k zrnu. Chvála patrí môjmu kamošovi Palimu, ktorý to celé vymyslel a postavil. Doteraz postavil, ak si dobre pamätám 5, alebo 6 bední, z toho bola jedna iba oddelená basová sekcia k nejakým jeho ešte komerčným bedniam od B&W, ktoré boli na basoch chudobné. Myslím, že až jeho posledné 3 projekty (vrátane tohoto) nesú na sebe vygravírovanú značku Pachoaudio a na tomto poslednom aj názov samotného projektu. Nemyslím, že by sa tomuto niekedy venoval viac ako len na úrovni koníčku (človek musí z niečoho žiť a živiť aj koníčkaTony píše:...
A tato Aconova von Schweikert bedna je urcite pekna - to tvrdim od zaciatku.
A je aj ina.
No a kvalita - super!
No, tak nejako to vychádza.NA píše:To Acon
To je mi jasné, že na tom bylo spoustu práce, takže to odhaduju na tisíc-dvanáct set Euro.....
prečo by nemal? Vzhľadom na to, že momentálne iné nemá, tak do svojej obývačky. Navyše sa doteraz na každý pár našiel kupec, takže to chce len čas. S istotou môžem potvrdiť, že komerčne vyrábané produkty v rovnakej cene a porovnateľnom prevedení, nie sú lepšie. No a v medziobdobí si dokončí ďalšie.Vlasto píše:chlap postavil krásne bedne, ale škoda, že ich nemá kde dať...
narážal som na to, ako sú umiestnené na fotkách hore, vedľa toho krbu, za nimi tá jedáleň, no nič moc....Acon píše:prečo by nemal? Vzhľadom na to, že momentálne iné nemá, tak do svojej obývačky. Navyše sa doteraz na každý pár našiel kupec, takže to chce len čas. S istotou môžem potvrdiť, že komerčne vyrábané produkty v rovnakej cene a porovnateľnom prevedení, nie sú lepšie. No a v medziobdobí si dokončí ďalšie.Vlasto píše:chlap postavil krásne bedne, ale škoda, že ich nemá kde dať...
zajimavy dokument ikdyz trochu postarsi, kulate ozvucnice maji asi fakt neco do sebeAcon píše:Vedomostná inšpirácia je čerpaná z tohoto materiálu: http://www.aes.org/aeshc/pdf/how.the.ae ... osures.pdf
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host