Na všechny sety kabelů jsem namontoval apartní RCA konektory WBT

Konečně radost z dobře vykonané práce. :thumbup:

Ještě pár Finemetů na síťový kabel a můžu začít poslouchat.

DOPORUČUJI VYZKOUŠET.
DOUFÁM, ŽE MĚ DVOULINKAŘI NEUŠLAPOU.

Feritové toroidy made by Pramet Šumperkfox píše:Kontakt na pana Haradu do Japonska yu@megatech.tokyo. Vyrábí firma Hitachi. V Evropě jsem prodejce nenašel. Náhodou jsem vygooglil jeho.
Klid na pozadí, spousta detailů, větší prostor.
A co to tedy je?fox píše:Zdeny, vůbec se nedivím tvoji reakci. Měl jsem podobné pocity jako ty, když kamarád přinesl takto upravený kabel. Nechtěl jsem ho ani zkoušet. Potom jsem koupil u Pavla Dioka jeden a půl metrů kabelu s opletem od Acoustic Revive a zkompletoval si jeden set. Ten jsem asi jeden týden testoval na své aparatuře. Při návratu zpět na původní kabely mě poslech přestal bavit. Zvažoval jsem, jestli mám v nákupu nových kabelů pokračovat, protože jsem se zařekl, že už nebudu dál utrácet. Nakonec jsem se rozhodl zakoupit ještě tři sety v metráži. Mám stále doma původní kabely, takže se můžu kdykoli vrátit zpět, několikrát jsem to vyzkoušel a vždy jsem zase vrátil k AR. Nákup Finemetu nebyl likvidační, 16 ks malých + 8 větších vyšlo na cca 2000Kč a to velkou část tvořilo poštovné.
Finemet není Ferit, i když na první pohled tak vypadá. Na netu je dost informací. Například http://www.hilltech.com/pdf/hl-fm10-cFinemetIntro.pdf
Zcela v pohodě a klídku. není to nic jiného, než další chytrý tak někoho, jak oblbnout kupy důvěřivých lidí za velké peníze. (Potažmo, když efekt těch feritů je nulový). Ale OK, nechcme si každý své sny.fox píše:Na netu je dost informaci. Nepsal jsem o tom proto abych tebe a ostatni presvedcoval. Je mi uplne jedno, co si o tom myslis.
Konektory se pajeji.LawIAR píše:spájkuje sa alebo uťahuje ten wbt?
edit: tie finematy sa na co pouzivaju? Este som sa s tym nikde nestretol.
bh69 píše:Materialove je to jiny, ma to trochu jiny parametry, ale v principu je to ekvivalentni feritum. Uvedene podklady jsem jen prolitnul, ale nevsim jsem si, ze by tam bylo nejak konkretne specifikovano jake to ma pri pouziti v signalovych (nebo napajecich) kabelech ucinky.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti