Mono koncové elektronkové zesilovače
Re: Mono koncové elektronkové zesilovače
konstrukter je pan Vodehnal? vyzera to slubne
Konstrukter je LPE (Lukas P.) a design Koudy sro
. Na to, ze jde o DIY, jsem z vysledku nadseny!
Timto jeste jednou dekuji Lukasovi, Daliborovi, diky kterym tento projekt vznikl a vsem kdo se jakkoliv podileli. Srdecne zvu k poslechu 17W ackovych GU50BM!

Timto jeste jednou dekuji Lukasovi, Daliborovi, diky kterym tento projekt vznikl a vsem kdo se jakkoliv podileli. Srdecne zvu k poslechu 17W ackovych GU50BM!
a neco k tomuto projektu z ebastlirny: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... c&start=45
Vcera doslo k dlouho planovane navsteve s kontrukterem techto monobloku, aby si je u me konecne poslechl
. Behem navstevy mi zaroven sdelil, ze planuje vydat treti verzi GU50BM, kterou si navrhne pro sebe a mela byt dostupna k zapujceni
.

přečetl jsem si vlákno a máte to pěkné kluci. 

Dekujeme, at se dari i ve tve DIY tvorbe
.

Tak uz je namet k upgrade projektu GU50BM a duvod je vic nez padny, kamarad ulovil Wermacht krasky ala puvodni LS50, podle kterych vznikly GU50 v SSSR. Bohuzel maji uprostred vodici trn o vetsim rozmery, nez stavajici keramicke patice, takze bude nutne je vybrousit nebo vymenit za univerzalni co pojmou oba typy, ale tyto krasky si to zaslouzi....

Oni už tenkrát uměli bílé a modré Ledky?
-
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu, já žádné LEDky nevidím...
Hele, to bude asi jenom barva 

Velice zajímavé, má to nějaké pokračování? Případně byl by kontakt na konstruktéra/stránky/ceník?
Jestli je to jeste aktualni, napis do SZ, nejde o zadnou komerci, ale kontakt na konstruktera a informace z realizace mam
. Jinak hraji paradne a nic dalsiho uz jsem neresil, Telefunken elektronky zkousim sehnat, ale k ruskym GU50 jde o ekonomicky nesmysl tj. 70kc vs 1500Kc za kus....