Předzesilovač HYPA300SE

Co si doma sami stavíte, pájíte - reprobedny, zesilovače, gramofony atd.
vanadoo
Kontaktovat uživatele:

Re: Předzesilovač HYPA300SE

Příspěvek od vanadoo »

TomasT: to ako keby si tvrdil ze kazde auto je rovnake *sunglases* !? Podobnost tam je, ale tych rozdielov je tam viac nez dost, inak aj Rotel ma podobnu kombinaciu aj ML aj Lindemman aj Marantz, aj .... ;)

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

pasul píše:....
Pasule, to je dobrý ! Je vidět celoživotní praxe !

Pouč mne prosím, nestyď se.

Doprava, doleva, nebo jako když vrtá ?

durgo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od durgo »

Aleska píše:
pasul píše:...Pravidelná večerní modlidba pana Aleska - ÓÓÓ náš pane Dudku svatý ve zdejším. Hlavu si řádně namažu máslem RÁMA a pomalým procítěným zasunutím do řitního otvoru budu pravidelně každý večer obšťastnovat tvoje ego....
Pasule, to je dobrý ! Je vidět celoživotní praxe !

Pouč mne prosím, nestyď se.

Doprava, doleva, nebo jako když vrtá ?
Aleska 100 bodov *2thumbsup*

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Aleska - Tak mě se povede takový skvělý nedělní vtípek a ty to hned obrátíš proti mě? No toto. Hele mám ještě jeden.

Jede červené vaginální Ferrari po dálnici a v levo ho dojede na stejnou úroveň Škoda Octavia s otlučeným lakem v barvě alá Modushop DIY třesky plesky hromy blesky. Škodovka samozřejmě plný tuning - chipnutá řídící jednotka, černé skla, tuningový výfuk a hudba pěkně TUC, TUC, TUC. A říká Ferrari: "Hele vole co to máš za vaginální barvu? Já stojím 1000000krát méně a umím to samé co ty. Ty jseš jen předražený krám a ještě k tomu zkresluješ. A navíc mě dělali největší odborníci na světě - Česká a Slovenská republika." Ferrari: "Aha. Tak tam pozdravuj a já mizím". Šlápne na plyn a z dálky mává pomatené Octávce.

A teď nedělní odpolední hádanka. Kdopak asi sedí v té Octávce? :lol:

sekal

Příspěvek od sekal »

Víte jaký rozdíl je mezi luxusním autem a krávou ? U auta bývá vemeno uvnitř....

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Ha. Další Octávkář. No jo. Tady jich běhá po těch dálnicích. Všude samý tuning. Hnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

pasul píše:Aleska - Tak mě se povede takový skvělý nedělní vtípek a ty to hned obrátíš proti mě? No toto. Hele mám ještě jeden.....
.....A teď nedělní odpolední hádanka. Kdopak asi sedí v té Octávce? :lol:
Tuším, že to budu já, byť s ní nejezdím, ale připomělo mi to situaci, kdy jsme v parné poledne popojížděli zacpanou Prahou a v pravo od nás stejným, hlemíždím tempem popojíždělo sportovní Ferrari F430 Spider, pochopitelně bez střechy. V něm mladý týpek, u něj unylá blondýnka. Já v klimatizovaném autě jsem již byl zapařen, natož oni, při skoro 35 stupních na slunci.
Najednou kolega (mimochodem ostravák) stáhnul okénko a zeptal se toho týpka, kolik to má koní. Ten se pochopitelně nadmul, protože byl "obdivován", vychutnal orgasmus a odvětil 490.
Kolega pokejval uznale hlavou, pousmál se a řekl mu: "Vidíš vole, a jsou ti hovno platný". Načež stáhnul okénko a pochrupoval.

No, a nedělní hádanku ti dávat nebudu.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

OK. 1:1

Akorát mě nenapadá, v kterých momentech by ten výkon u hifi byl k hovnu. Je mě jasné, že ihned někdo vyskočí a začne argumentovat o špatných nahrávkách. Ale já si o špatných nahrávkách myslím něco jiného. Ovšem to zase nabourává mnoho teorií zdejších odborníků. A tak to to radši nechám být.

T-M
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-M »

Kurňa pašule proč se do něho navážíš ? Jaký to má smysl...?
Já to ještě neslyšel, ty ano ?? Třeba to překvapí.... i Ferrari někdy začínalo jako garážová firma.
Co ty víš co z toho bude....

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Pašulovo "myšlení" nemůže nic nabourávat, tedy mimo bránici...

Quart
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quart »

Dovoluji si Vám dát na vědomí, že tento projekt je možné získat s 10% slevou. Viz předvánoční akce http://www.customworks.cz/ceny/

Quart
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quart »

Poslední část do kompletní stavebnice předzesilovače HYPA300SE :-)

Obrázek

http://www.customworks.cz/design-cases/

Odpovědět