Předzesilovač HYPA300SE
Re: Předzesilovač HYPA300SE
TomasT: to ako keby si tvrdil ze kazde auto je rovnake
!? Podobnost tam je, ale tych rozdielov je tam viac nez dost, inak aj Rotel ma podobnu kombinaciu aj ML aj Lindemman aj Marantz, aj .... 
Pasule, to je dobrý ! Je vidět celoživotní praxe !pasul píše:....
Pouč mne prosím, nestyď se.
Doprava, doleva, nebo jako když vrtá ?
Aleska 100 bodovAleska píše:Pasule, to je dobrý ! Je vidět celoživotní praxe !pasul píše:...Pravidelná večerní modlidba pana Aleska - ÓÓÓ náš pane Dudku svatý ve zdejším. Hlavu si řádně namažu máslem RÁMA a pomalým procítěným zasunutím do řitního otvoru budu pravidelně každý večer obšťastnovat tvoje ego....
Pouč mne prosím, nestyď se.
Doprava, doleva, nebo jako když vrtá ?
Aleska - Tak mě se povede takový skvělý nedělní vtípek a ty to hned obrátíš proti mě? No toto. Hele mám ještě jeden.
Jede červené vaginální Ferrari po dálnici a v levo ho dojede na stejnou úroveň Škoda Octavia s otlučeným lakem v barvě alá Modushop DIY třesky plesky hromy blesky. Škodovka samozřejmě plný tuning - chipnutá řídící jednotka, černé skla, tuningový výfuk a hudba pěkně TUC, TUC, TUC. A říká Ferrari: "Hele vole co to máš za vaginální barvu? Já stojím 1000000krát méně a umím to samé co ty. Ty jseš jen předražený krám a ještě k tomu zkresluješ. A navíc mě dělali největší odborníci na světě - Česká a Slovenská republika." Ferrari: "Aha. Tak tam pozdravuj a já mizím". Šlápne na plyn a z dálky mává pomatené Octávce.
A teď nedělní odpolední hádanka. Kdopak asi sedí v té Octávce?
Jede červené vaginální Ferrari po dálnici a v levo ho dojede na stejnou úroveň Škoda Octavia s otlučeným lakem v barvě alá Modushop DIY třesky plesky hromy blesky. Škodovka samozřejmě plný tuning - chipnutá řídící jednotka, černé skla, tuningový výfuk a hudba pěkně TUC, TUC, TUC. A říká Ferrari: "Hele vole co to máš za vaginální barvu? Já stojím 1000000krát méně a umím to samé co ty. Ty jseš jen předražený krám a ještě k tomu zkresluješ. A navíc mě dělali největší odborníci na světě - Česká a Slovenská republika." Ferrari: "Aha. Tak tam pozdravuj a já mizím". Šlápne na plyn a z dálky mává pomatené Octávce.
A teď nedělní odpolední hádanka. Kdopak asi sedí v té Octávce?
Víte jaký rozdíl je mezi luxusním autem a krávou ? U auta bývá vemeno uvnitř....
Ha. Další Octávkář. No jo. Tady jich běhá po těch dálnicích. Všude samý tuning. Hnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Tuším, že to budu já, byť s ní nejezdím, ale připomělo mi to situaci, kdy jsme v parné poledne popojížděli zacpanou Prahou a v pravo od nás stejným, hlemíždím tempem popojíždělo sportovní Ferrari F430 Spider, pochopitelně bez střechy. V něm mladý týpek, u něj unylá blondýnka. Já v klimatizovaném autě jsem již byl zapařen, natož oni, při skoro 35 stupních na slunci.pasul píše:Aleska - Tak mě se povede takový skvělý nedělní vtípek a ty to hned obrátíš proti mě? No toto. Hele mám ještě jeden.....
.....A teď nedělní odpolední hádanka. Kdopak asi sedí v té Octávce?
Najednou kolega (mimochodem ostravák) stáhnul okénko a zeptal se toho týpka, kolik to má koní. Ten se pochopitelně nadmul, protože byl "obdivován", vychutnal orgasmus a odvětil 490.
Kolega pokejval uznale hlavou, pousmál se a řekl mu: "Vidíš vole, a jsou ti hovno platný". Načež stáhnul okénko a pochrupoval.
No, a nedělní hádanku ti dávat nebudu.
OK. 1:1
Akorát mě nenapadá, v kterých momentech by ten výkon u hifi byl k hovnu. Je mě jasné, že ihned někdo vyskočí a začne argumentovat o špatných nahrávkách. Ale já si o špatných nahrávkách myslím něco jiného. Ovšem to zase nabourává mnoho teorií zdejších odborníků. A tak to to radši nechám být.
Akorát mě nenapadá, v kterých momentech by ten výkon u hifi byl k hovnu. Je mě jasné, že ihned někdo vyskočí a začne argumentovat o špatných nahrávkách. Ale já si o špatných nahrávkách myslím něco jiného. Ovšem to zase nabourává mnoho teorií zdejších odborníků. A tak to to radši nechám být.
Kurňa pašule proč se do něho navážíš ? Jaký to má smysl...?
Já to ještě neslyšel, ty ano ?? Třeba to překvapí.... i Ferrari někdy začínalo jako garážová firma.
Co ty víš co z toho bude....
Já to ještě neslyšel, ty ano ?? Třeba to překvapí.... i Ferrari někdy začínalo jako garážová firma.
Co ty víš co z toho bude....
-
merhaut
Pašulovo "myšlení" nemůže nic nabourávat, tedy mimo bránici...
Dovoluji si Vám dát na vědomí, že tento projekt je možné získat s 10% slevou. Viz předvánoční akce http://www.customworks.cz/ceny/
Poslední část do kompletní stavebnice předzesilovače HYPA300SE

http://www.customworks.cz/design-cases/

http://www.customworks.cz/design-cases/