Nádherná práce!!!
Hrozně se mi líbí foto rozpracovaných kousků v dílně - v pozadí různé nástroje. To je prostě neuvěřitelná atmosféra (kdybys ses třeba kusovou výrobou beden zabýval, tak by se to skvěle vyjímalo v propagačních materiálech). Ta stará, prací ošoupaná židlička tomu dává punc.
PetrK - Tu dýhu ohýbám nasucho přez tu borovicovou lištu. Udělal jsem si takovej přípravek do kterýho ji sevřu a po věsím na to závaží.Je to vidět na tom obrázku s tema šroubama. Když jsou léta šikmo stačí to trochu namočit a jde to pěkně.
Už mám napůl nalakovaný ty zadní části. Je to zatím mořený černým mořidlem a lak s černým pigmentem. Ještě to přijde vybrousit do roviny a potahovej lak do vysokýho lesku.
Ahoj,Dobrá práce i nápad.Jsem rád,že ses pustil do něčeho co oslovuje i designem a spadá do kategorie High-End.Zajímá mě jestli to rovné čelo opravdu necháš,nebo přehodnotíš a uděláš ho jak u originálu.Rovné čelo bude v tomhle případě působit příliš nevhodně,ale jestli to tak má být kvůli ladění budiš. Co překrytí reproduktorů? Budeš natahovat gumičky,nebo máš jiné řešení? Chceš mořit, nebo je necháš alá Palladio? Každopádně přeji ať se dílo zdaří a slouží ke spokojenosti.Jestli to dotáhneš do konce tak to bude paráda.
To rovný čelo nechám. Ze začátku mě to trápilo, chtěl jsem to udělat na chlup stejný, ale důležitější je aby to hrálo.
Gumičky tam samozřejmě budou, tím se trochu "zamaskuje" ta rovina.
S odstínem pořád nevím. Ale asi udělám klasiku, červenou.
Když budeš chtít, mužeme potom porovnat zvuk, mám dva páry malé Elipsy (made in garage) s osazením 15W/8531 K00 + XT25, vyhybky budou příští měsíc. Měl bych nejspíš taky přemýšlet o problémech s difrakcemi, ale nechám čelo tvarované, věřím že se to na vyhybce pořeší.