ADELE

Hudba, která se Vám líbí a doporučili byste ji k poslechu
PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: ADELE

Příspěvek od PMA »

Odar píše:Je to skoda a je vela interpretov, ktori by si zasluzili vyssiu kvalitu nahravok. Zial sme mali pani na to, aby sme to ovplyvnili.

A ked je rec uz o tej praci a nastrojoch https://www.youtube.com/watch?v=-yL7VP4-kP4 *palec*
Ten clip ukazuje, že ztrátová komprese zdaleka nevadí tolik, jako dynamická komprese. Má DR=13 !!
Pavel Macura Audio

TJK
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od TJK »

Po težké masírce ze všech stran jsem poslechnul názory lidí a "půjčil" jsem si "25". To že Adele má fantastický hlas ví snad úplně všichni "skoro" 10let. Musím ale přiznat že co se týče muziky si toho zas až tak moc neudálo. Začátek jako Hello, Send My love na mě zapůsobil jako zjevení. Tradičně skvělý hlas, skvělé aranže ponurá atmosféra. Bohužel tenhle trend pokračuje dále a celá deska až na Sweetest Devotion je težká, ponurá, až prvoplánově tlačící člověka do "blbé" nálady. Nevím jestli je to mnou, ale na mě celá deska působila "jen" jako obyčejný popík, který se hraje úplně všude a nedá člověku nic navíc. V rámci žánru a doby ale v pořádku.

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

TJK píše:Nevím jestli je to mnou, ale na mě celá deska působila "jen" jako obyčejný popík, který se hraje úplně všude a nedá člověku nic navíc
naprosty souhlas ...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2k_WcUKohQY[/youtube]

mne se ani jako zpevacka nijak uzasna nezda, jeji hlas mi je spis neprijemny

Odar

Příspěvek od Odar »

TJK --> Nie si sam. 21cku som schopny pocuvat (okrem 1 pesnicky) celu na jeden zatah. U 25 sa to neudialo, funguje iba ako "podmaz".

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Již jsem se nechtěl k této zpěvačce vyjadřovat (zhodnotil jsem 28.11.), ale zkusil jsem jí dát ještě jednu šanci (když o ní někteří tak hezky píšou). Pustil jsem manželce vinyl rip (24/96) s docela slušným DR11 ;) Při třetí skladbě řekla: " Nooo, dobrý . . . stačí, tak už tam můžeš pustit něco normálního". Později jsem potom zatnul zuby a doposlechl album do konce, stále nic . . . nuda...nuda a zase jen nuda. Jsou interpreti, kteří ohlásí nové album a hordy se můžou zbláznit, aniž by něco slyšely. A pak jsou interpreti (interpretky), o které se nikdo nezajímá, nikdo moc o nich neví, v rozhlase ani TV na ně pochopitelně nenarazíte a přitom jsou famózní a při jejich poslechu mi běhá mráz po zádech . . . díky muzice, která nenudí, která je . . . co dosadit? Famózní? Úžasná? Neopakovatelná . . . *2thumbsup* To je pořád dokola Český slavík, Superstars, Rááádio Impuls a co já vím co ještě za zvratky . . . ale opravdové skvosty jsou jak diamant,tj. pro většinu ukryté.....a schované pro mě ;) Když tak zapátrám v paměti, která ze jmenovaných fantastických vocalistek (vyskytujících se v mé sbírce) je pro čs. posluchače známá? Od boku mě teď jen tak napadá např. Aleena Gibson, Linda Odinsen, Annie Haslam, Christina Booth, Emila Derkowska . . . atd . . . ŽÁDNÁ ! Je mi to ale šumák, já si s nimi vystačím sám, ať si klidně ti šaškové tleskají jinde a jiným ;) A ještě naposledy k Adele . . . vím, že už si ji nikdy nepustím, život je krátký, moc už mi toho nezbývá, tak šup šup, ať toho ještě hodně stihnu.

Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bazi 36 »

Tak to mě mrzí,že Adéla dostala se svojí 25-kou takovou naloz,sám si toto album občas pustím,klasicky na cd od xl recordings a docela příjemný poslech,samozřejmě nic nemerim,jen poslouchám,dynamika pro mě normal,to vlastním desky s o mnoho horším zvukem,ale věčnou pravdou zůstává,ze čím lepší aparatura,tím více se všechny chyby masteringu projevi. Jinak tohle album zlomilo snad všechny rekordy prodejů,ale to je věc druhá. Pop jako takový neposloucham vůbec,Adele si řadím svým projevem blíže k jazzové muzice,proto občas poslechnu.

Odpovědět