Diana Krall Wallflower

Hudba, která se Vám líbí a doporučili byste ji k poslechu
Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Diana Krall Wallflower

Příspěvek od Bazi 36 »

Rozhodně jedno z úplně nejvíc alb,které poslouchám,cena grammy za nejlépe nazvučené album roku,vydáno u verve records,de luxe editions,s přídavkem čtyř skladeb,z toho dvou- live, mám neposlouchaná i další její alba a jdu pokračovat v koupi cd nosičů ostatních. Ten kvalitní zvuk je prostě slyšet,zřejmě u verve dobře odvedená práce!!!
Naposledy upravil(a) Bazi 36 dne 29 lis 2017 13:17, celkem upraveno 1 x.

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Diana Krall Wallflower

Příspěvek od sonofstars »

Rád se přidám se stejným hodnocením. Je to moje oblíbená deska. Doporučím i ostatní desky od DK *palec* .
2004 - The Girl in the Other Room (Verve)
2012 - Glad Rag Doll (Verve)

Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bazi 36 »

music-audio-cds-jazz-diana-krall-wallflower-cd-raw.jpg
Bazi 36 píše:
07 lis 2017 07:49
Rozhodně jedno z úplně nejvíc alb,které poslouchám,cena grammy za nejlépe nazvučené album roku,vydáno u verve records,de luxe editions,s přídavkem čtyř skladeb,z toho dvou- live, mám neposlouchaná i další její alba a jdu pokračovat v koupi cd nosičů ostatních. Ten kvalitní zvuk je prostě slyšet,zřejmě u verve dobře odvedená práce!!!

Lemon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lemon »

Bazi 36 píše:
07 lis 2017 07:49
Tak jsem si ho ted pustil abych pravdu řekl ,čekal jsem víc.Myslím zvukovou kvalitu.
Zato když jsem tam pak dal CD
Chris Jones - Moonstruck tak ten zvuk je parádní.Když brnkne do kytary ,tak to je něco. Zvukově dost kvalitně nahrané CD.

Steve
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steve »

Tak tuhle Dianu určitě v SACD verzi *thumbs up*

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

Táto Diana (CD verzia) by mi mala na základe tohoto vlákna pristáť pod stromčekom, tak som zvedavý čo je to za zázrak :).

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PavelDosko »

docela se kolegove divim, ze vas zaujalo zrovna toto dost popove album coververzi, od DK mam celou discografii a dokonce si myslim, ze toto je to ze slabsich alb, jak obsahem tak zvukem (LP)

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Lemon píše:
29 lis 2017 20:32
Tak jsem si ho ted pustil abych pravdu řekl ,čekal jsem víc.Myslím zvukovou kvalitu.
Špatně nahraný Wallflower není, ale je nahraný s určitým záměrem --- a tím je sametovost doprovodné kapely, tak aby nad ní hlas Diany kralloval ;) .
Klavír nebo třeba metličky (Superstar) bývávají nahrané mnohem ambiciózněji (pro příklad Jean-Pierre Como - Padre), dokonce i Dianin hlas se mi na Wallflower zdá dosti učesaný.............. nicméně pořád si myslím, že to je OK a v zájmu hudebního materiálu toho alba --- a jsou to nádherné pomalé sametové popové balady.

No, já nejsem na Dianu Krall žádný odborník, ale nahrávkou se mi víc líbí nová deska Turn Up The Quiet.
Jak zvukem kapely, tak mnohem plastičtějším hlasem Diany.

Vlastně nejen nahrávkou -- Turn Up The Quiet je pro mé ucho v podstatě dokonalé album po všech směrech...
Naposledy upravil(a) dadaft dne 30 lis 2017 16:05, celkem upraveno 1 x.

zabiny007

Příspěvek od zabiny007 »

Pokud DK, tak TOP je Live in Paris na LP od ORG, popř. na Bluray :lol:

Soundmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Soundmaker »

Typický "šukací" jazz *thumbs down*

zabiny007

Příspěvek od zabiny007 »

Díky bohu jsme každý jiný, takže někdo rád tlukot dvou kopáků, basák minimálně 30cm a masáž vnitřností, druhý rád poslouchá syntetické zvuky, který někdo vytvořil na PC a třetí zase "šukací" jazz. No není ten svět krásný a rozmanitý? A není hezké se navzájem tolerovat ;)

Steve
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steve »

Soundmaker píše:
30 lis 2017 15:06
Typický "šukací" jazz *thumbs down*
Ano, a právě takové album mi od Diany chybělo a vítám ho, vždyť mít připraven k poslechu "šukací" jazzík není nikdy na škodu a rád si ho i tak poslechnu. *thumbs up*
No a jak píše dadaft, nahrávka zní opravdu hodně plně a sametově do moc příjemna, takže SACD verze, která nahrávku posune jistě dál a dodá výslednému zvuku více života, přesnosti, čistoty, detailu a také větší jiskru, může znít opravdu skvěle.
Naposledy upravil(a) Steve dne 30 lis 2017 19:12, celkem upraveno 1 x.

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PavelDosko »

jen technicka - toto neni jazzove album ... to je ukrok k popu, uhlazenej, s DR nejhorsim z jejich alb

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Tuto hudbu škatulkovat nehodlám, ale je to poslechovka pro určitou náladu.

PavelDosko
Na jakém nosiči jsi si tuto desku koupil, že ti to nehraje. DR jsem neměřil, ale vlastním tuto nahrávku na SACD Universal 8301798 a dvoj LP Verve Records 0602537905928 a oboje mi hraje skvěle. Škatulkováno odborníky je to jako Smooth Jazz, či Contemporary Jazz. Je to asi o preferencích a momentálním stavu duše.

Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bazi 36 »

Hraje to opravdu ok a jak jsem již napsal v úvodu,ne nadarmo dostalo album ocenění nejlépe nazvučeného alba roku,s popem to nemá nic společného,poslouchám Dianu už nějaké ty patky a jde vždy o jazz,jednou takový,podruhé makový!!!

Odpovědět