Máte dobré uši, aparaturu a sluchátka?

Hudba, která se Vám líbí a doporučili byste ji k poslechu
svartenatt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Máte dobré uši, aparaturu a sluchátka?

Příspěvek od svartenatt »

Na vše si lze zvyknout. Pokud je aparatura špatná, tak se časem začne zvuk stávat poslouchatelným. Pokud dobrá, tak věk a zhoršení sluchu bude pod limitem rozpoznání její kvality.
Takže i ty frekvence si mozek dosadí.

pepazdepa3
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od pepazdepa3 »

Asi jsem měl raději napsat "Máte cvičené uši?". Když to pustím manželce, neslyší tam nic nepatřičného, stejně jako by to neslyšelo 90% lidí "z ulice". My znalí "holt" umíme číst mezi řádky a poslouchat mezi notami. Z odkazu od LUK: sláva, slyším to i já z bedýnek Creative T10! Ale schválně, pokud máte vedle sebe někoho kolem osmdesátky, zkuste mu to pustit...

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

Kolem osmdesátky, za předpokladu, že se dožijeme budeme rádi , když uslyšíme až nám v domově seniorů přinesou oběd.

RedBaron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od RedBaron »

Spíš je ten zvuk slabě v pozadí, tak si toho bez upozornění hned každý nevšimne ;)

pepazdepa3
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od pepazdepa3 »

Dasta: někteří jedinci mají štěstí na celkem "zachovalé" uši až do vysokého věku. Např. můj již zmíněný otec bude mít za pár dní pětaosmdesát /to on mě přivedl k hifi!/ a pořád "mydlí" ty svoje bigbandy a Sinatry a nahluchlý neni. Je to samozřejmě hodně individuální, někdo ja jako pařez už v šedesáti. Jinak "80" dnes není žádný věk, pracuji v nemocnici, tak o tom něco vím.

Odpovědět