Her majesty Queen
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Her majesty Queen
Autobiografie to byt nema a ani nemuze. Freddie nezije....
To bylo první, co manželka okamžitě okomentovala, ta jeho nepřirozená a příšerná zubiska.RedBaron píše: . . . Rami Malek se hodně snažil, ale mně to jeho pitvoření dojem z filmu hodně zkazilo a přehnané zuby, kterými jeho ústa osadili autoři, tomu daly ještě korunu.
Koncerty "Queen Rock Montreal" či "Live At The Rainbow" na Blu-ray mě vždy potěšíRedBaron píše:Shlédnutí BluRay koncertu 1981 Rock Montreal je pro mě asi tak 3x větším zážitkem a rozhodně bude pro mě dalším na pořadu s tématikou Queen, určitě ne repríza filmu

V hudebním vkusu jsem se během života posunul již trochu jinam, než je hudba QUEEN, ale občas rád sáhnu do regálu a pustím některé z jejich raných alb. Prvních pět mě nikdy nezklame.
Na závěr ještě jedna poznámka k filmu - nezasvěcený divák, který o Queen ví maximálně to, že jejich zpěvákem byl Freddie a zná jen skladby, které mohl slyšet někdy někde z rádia, bude filmem jistě nadšen a možná i tu slzičku uroní (napětí před prvními tóny Bohemian Rhapsody na Live Aid, zda to Freddie dá, je srdcervoucí

Jak jsem psal hned po shlédnutí - film, který bude vyvolávat zcela antipodní reakce.
Nemá cenu od toho čekat něco, co nemůže splnit přání každému divákovi.Je to jenom film, který kromě oslavy kapely a Fredieho, přinesl i určitý komerční úspěch se vším všudy a to myslím si byl hlavní záměr, který se povedl beze zbytku.
Za sebe: byl jsem spokojen, snad jenom mohla být lépe udržena chronologie skladeb, aby v epizodě z roku74, nezaznívaly skladby, které vyšli až třeba o tři roky později.
Za sebe: byl jsem spokojen, snad jenom mohla být lépe udržena chronologie skladeb, aby v epizodě z roku74, nezaznívaly skladby, které vyšli až třeba o tři roky později.
Film bezvadnej, blockbuster se vším dobrým i špatným, co k tomu patří. Nečekal jsem zadumanou nebo kontroverzní intošinu, vždyť ani samotní Queen takoví nebyli.
Nejlepší film o kapele je beztak tenhle. Doporučují 4 z 5 bubeníků
https://www.csfd.cz/film/7629-hraje-sku ... p/prehled/
Nejlepší film o kapele je beztak tenhle. Doporučují 4 z 5 bubeníků

https://www.csfd.cz/film/7629-hraje-sku ... p/prehled/
Nadral reprosoustavy