Cenově dostupný filtr

Vše potřebné ke kvalitnímu napájení našich sestav.
Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Cenově dostupný filtr

Příspěvek od Tomáš »

cituji FS z 6.ledna,vlákno kabely
Jsem totální technická lama, tak se ptám naprosto laicky. Teď nedávno jsem si googlil vysvětlení k.../quote]

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

FS tak jsem se ztratil uplně. Mám to chápat tak, že jsi zapojil Nordost a podle ucha to hraje lépe než běžnej "pes"?

Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tomáš »

viborg 1.jpg
viborg 2.jpg
Hele FS,na obrázku jsou 2 ůplně stejný zásuvky,i materiálové(rhodium a jiné bla,bla) ta první stojí 30 doláčů,druhá 10.Čím to ?
Na první je vyraženo Viborg, a asi je tedy lepší a psali to na Google :D

FS
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od FS »

@Jarda69: Ano, čistě podle poslechu - ostatně jako všechno, co mám v systému.
U většiny přístrojů ani netuším, jestli vůbec jsou dostupná a jaká mají měření.

@Tomáš: Co bych Ti na to odpověděl? Já se tím takto vůbec nezabývám. Když se naskytne příležitost, tak si doma nějakou věc vyzkouším, když se mi to líbí, zaplatím. Při nákupu netrávím čas marným studiem obrázků a internetu, ani pročítáním měření na ASR, a ani čtením subjektivních recenzí.

Jinak si rád nějakou tu recenzi přečtu, anebo v se rámci čistě akademického zájmu snažím načíst nějaké informace ... třeba zrovna k potenciálnímu vysvětlení vlivu kabelů anebo podložek, nicméně na mém stanovisku k ne/vlivu na zvuk systému to nemá žádný vliv.

Viborg jsem zmínil v reakci na příspěvek Oldeara, který produkci PRC víceméně šmahem hodil do jednoho pytle. Demonstroval jsem na příkladu, že i v Číně vyrábějí výrobky různé ceny a kvality.

Jinak je docela vtipné, že se zrovna Ty vyjadřuješ s despektem o načtených informacích z internetu.

Odpovědět