PS AUDIO - Power Plant Premier - síťová pračka
Re: PS Audio Power Plant Premier - reklama
Accuphase a řada PS je jiný princip a funguje jinak. Co je lepší již nechám na někom jiném.
Ako vidim šedá konkurencia z Rakuska .PS AUDIO produkty sa daju registrovat podla výrobneho čisla,registrovany zakaznici maju zaruku predlzenu na 3 roky.Ale vyrobne cislo prezradi aj od ktoreho dealera produkt pochadza, reklamácia tovaru sa dá potom uplatnit len v tej krajine.Na produkty ktore neboli kupene od nas ako autorizovaneho dovozcu neposkytujeme zarucny ani pozarucny servis.Z dovodu znizenia ceny PS AUDIO POWER PLANT PREMIER v USA aj mi znizujeme cenu produktu.Specialna cena pre registrovanych uzivatelov fora na email , hanzelaudio@gmail.com 

ketas píše:Ako vidim šedá konkurencia z Rakuska .PS AUDIO produkty sa daju registrovat podla výrobneho čisla,registrovany zakaznici maju zaruku predlzenu na 3 roky.Ale vyrobne cislo prezradi aj od ktoreho dealera produkt pochadza, reklamácia tovaru sa dá potom uplatnit len v tej krajine.Na produkty ktore neboli kupene od nas ako autorizovaneho dovozcu neposkytujeme zarucny ani pozarucny servis.Z dovodu znizenia ceny PS AUDIO POWER PLANT PREMIER v USA aj mi znizujeme cenu produktu.Specialna cena pre registrovanych uzivatelov fora na email , hanzelaudio@gmail.com

"Tvojmu" vyrobku urobi na hifi fore krasnu reklamu, na jeho slova ludia daju a ty sa strapnis...ale to bude tym Komarnom v CR. http://www.psaudio.com/ps/dealer-result ... country=CZ
Pre mna v Prahe je uplne jedno ci si to kupim v Rakusku, v Nemecku alebo na Slovensku, reklamaciu budem riesit medzinarodnym balikom...
MB
ja som len rad ze Renown ma doma PS AUDIO PREMIER a ze je s nim spokojny,uznavam jeho recenzie.Mne sa nepaci ze ja platim dane,robim preklady,chodim na vystavy,davam reklamy,drzim na sklade nahradne diely a tovar a iny dovaza zo zahranicia produkty a predava ich len tak.Ziadny problem rad dam Renownovi zastupenie pre PS AUDIO do Ciech,budem rad ked bude v dobrych rukach ,cakaju vas nove skvele produkty ktore som mal moznost tento tyzden vidiet.Len neviem ci Renown ma zaujem nieco oficialne predavat,ked ano rad sa s nim stretnem a dohodnem.A to Komarno v Cechach dakujem za upozornrnie dam to opravit,no vies USA .
ja som len rad ze Renown ma doma PS AUDIO PREMIER a ze je s nim spokojny,uznavam jeho recenzie.Mne sa nepaci ze ja platim dane,robim preklady,chodim na vystavy,davam reklamy,drzim na sklade nahradne diely a tovar a iny dovaza zo zahranicia produkty a predava ich len tak.Ziadny problem rad dam Renownovi zastupenie pre PS AUDIO do Ciech,budem rad ked bude v dobrych rukach ,cakaju vas nove skvele produkty ktore som mal moznost tento tyzden vidiet.Len neviem ci Renown ma zaujem nieco oficialne predavat,ked ano rad sa s nim stretnem a dohodnem.A to Komarno v Cechach dakujem za upozornrnie dam to opravit,no vies USA .
A jedna dobrá rada pre uživatelov PS AUDIA PREMIER,pozor ked budete strkat sietove snury do zadnych konektorov skontrolujte si vychadzajucu fazu kablov ci sedi,niektore euro konektory sa daju dat aj opacne
Nechci řešit ostatní roviny tohoto sporu, ale zajímalo by mě, jak je toto všeobecné chování našich a zřejmě i slovenských distributorů a dealerů v souladu s fungováním evropské záruky na produkty zakoupené na území EU. Samozřejmě my ani Slovensko nejsme fungující právní stát, ale teoreticky? Jak jsem předepsal, ostatní věci řešit nechci, možná že by v právním státě nebylo košer dělat šedý dovoz, ale to mě teď nezajímá.ketas píše:Ako vidim šedá konkurencia z Rakuska .PS AUDIO produkty sa daju registrovat podla výrobneho čisla,registrovany zakaznici maju zaruku predlzenu na 3 roky.Ale vyrobne cislo prezradi aj od ktoreho dealera produkt pochadza, reklamácia tovaru sa dá potom uplatnit len v tej krajine.Na produkty ktore neboli kupene od nas ako autorizovaneho dovozcu neposkytujeme zarucny ani pozarucny servis.
ale pánové, to se nám to vlákno trochu zvrhlo. Ale nevadí. PS-Audio PPP jsem si koupil kvůli průzkumu trhu. Chystám se vyrábět výrobek, který by měl být přímým konkurentem, proto potřebuji vědět jakou úroveň má konkurence. PS-Audio PPP je světovým leadrem v tomhle segmentu a my bychom rádi měli část jejich tržeb. A tak jsem si PS-A PPP prostě koupil. Cena byla taková jaká byla a tak jsem si jich vzal více. Momentálně už nemám ani jeden. Všechny skončily u mých kamarádů a tím je pro mne kapitola PS-Audio s největší pravděpodobností uzavřena. Děkuji Ketasovi za nabídku distribuce PS-Audio v ČR, ale mám jiné aktivity, které mne plně zaměstnávají
a nemohl bych se tomu věnovat naplno.
Co se týká daní atd.. To že já napíšu na fórum, dám sem fotky atd. stojí můj čas. Ten má největší cenu ze všeho, je víc než peníze, daně a skladové zásoby. Peníze se dají vydělat znovu, skladové zásoby se dají koupit, ale za žádné peníze si nemůžete koupit zpět ani jedinou vteřinu svého života. Mimochodem platím mnoho milionů korun daní ročně, ale tím bych se neměl chlubit, to je spíše moje chyba.

Co se týká daní atd.. To že já napíšu na fórum, dám sem fotky atd. stojí můj čas. Ten má největší cenu ze všeho, je víc než peníze, daně a skladové zásoby. Peníze se dají vydělat znovu, skladové zásoby se dají koupit, ale za žádné peníze si nemůžete koupit zpět ani jedinou vteřinu svého života. Mimochodem platím mnoho milionů korun daní ročně, ale tím bych se neměl chlubit, to je spíše moje chyba.
Tak to je a bylo, za dobrotu na žebrotu.
Já jsem rád, že mám přítele Lubora se srdcem pro lidi a né kalkulačkou v každé myšlence jak jen nekompromisně vydělat.
Já jsem rád, že mám přítele Lubora se srdcem pro lidi a né kalkulačkou v každé myšlence jak jen nekompromisně vydělat.
Peer
Přehlídl jsi slovíčko nekompromisně .A o to tady právě jde.
Přehlídl jsi slovíčko nekompromisně .A o to tady právě jde.
Renown píše:ale pánové, to se nám to vlákno trochu zvrhlo. Ale nevadí. PS-Audio PPP jsem si koupil kvůli průzkumu trhu. Chystám se vyrábět výrobek, který by měl být přímým konkurentem, proto potřebuji vědět jakou úroveň má konkurence. PS-Audio PPP je světovým leadrem v tomhle segmentu a my bychom rádi měli část jejich tržeb. A tak jsem si PS-A PPP prostě koupil. Cena byla taková jaká byla a tak jsem si jich vzal více. Momentálně už nemám ani jeden. Všechny skončily u mých kamarádů a tím je pro mne kapitola PS-Audio s největší pravděpodobností uzavřena. Děkuji Ketasovi za nabídku distribuce PS-Audio v ČR, ale mám jiné aktivity, které mne plně zaměstnávajía nemohl bych se tomu věnovat naplno.

to Peer :vážím si Tě, ale zkus překonat uraženou ješitnost,
to boxer: ty mi chlape skoro vždy rozkmitáš bránici 

všem
na příspěvek ketose prostě musím reagovat.
jako debilní, slepá ovce jsem chodil k dealerům dlouhá léta. utratil jsem u oficiálních dealerů fůru, fůru peněz.
co jsem za to od nich dostal??
požadované výrobky a spoustu keců kolem a kolem. jinak nic.
kecy o zárukách, kvalitě prodeje.....kecy, kecy, kecy. fakt.
mám za těch 10 let x příkladů.
např.:
- na záruční opravu zakoupeného přístroje, v ceně 250.000 kč, jsem čekal 7 týdnů.
- cenu za x sad značkového komponentu jsem zaplatil o 25% vyšší než kdekoliv jinde. koupil jsem totiž u oficiálního dealera.
mohu toho uvést fůru.
co doslova tunelů na mě oficiální dealeři vyzkoušeli.....
mohu dlouho vyprávět.... vážně. vše jsem si "zažil" a zaplatil.
až jsem se jednoho dne ukrutně naštval a začal nakupovat jen "venku" a nebo pomocí kamarádů.
třeba mirek "pytel" mi hodně otevřel oči. díky jeho pomoci a radám jsem se dostal za 1/5 ceny těch "skvělých dealerů" ke špičkovým produktům.
mirkem to začalo. neoficiálními dealery to pokračuje.
nikdy jsem nic u ketose nekoupil. vůbec jej neznám. (neber to tudíž osobně, prosím)
vím, že třeba "tony" mluví o ketosu jen a jen chválu.
mluvím za sebe a za své zkušenosti s oficiálními dealery.
tož tak.
dotazy a zážitky s delaery rád předám na vyžádání.
jsou z let 1995 - 2009.
na příspěvek ketose prostě musím reagovat.
jako debilní, slepá ovce jsem chodil k dealerům dlouhá léta. utratil jsem u oficiálních dealerů fůru, fůru peněz.
co jsem za to od nich dostal??
požadované výrobky a spoustu keců kolem a kolem. jinak nic.
kecy o zárukách, kvalitě prodeje.....kecy, kecy, kecy. fakt.
mám za těch 10 let x příkladů.
např.:
- na záruční opravu zakoupeného přístroje, v ceně 250.000 kč, jsem čekal 7 týdnů.
- cenu za x sad značkového komponentu jsem zaplatil o 25% vyšší než kdekoliv jinde. koupil jsem totiž u oficiálního dealera.
mohu toho uvést fůru.
co doslova tunelů na mě oficiální dealeři vyzkoušeli.....
mohu dlouho vyprávět.... vážně. vše jsem si "zažil" a zaplatil.
až jsem se jednoho dne ukrutně naštval a začal nakupovat jen "venku" a nebo pomocí kamarádů.
třeba mirek "pytel" mi hodně otevřel oči. díky jeho pomoci a radám jsem se dostal za 1/5 ceny těch "skvělých dealerů" ke špičkovým produktům.
mirkem to začalo. neoficiálními dealery to pokračuje.
nikdy jsem nic u ketose nekoupil. vůbec jej neznám. (neber to tudíž osobně, prosím)
vím, že třeba "tony" mluví o ketosu jen a jen chválu.
mluvím za sebe a za své zkušenosti s oficiálními dealery.
tož tak.
dotazy a zážitky s delaery rád předám na vyžádání.
jsou z let 1995 - 2009.
Naposledy upravil(a) lachim dne 16 led 2010 14:31, celkem upraveno 1 x.
Lachim
Vitaj zpátky.
Kecy,kecy,kecy.
Ano,tak by se dalo všechno kolem hifi shrnout.
Oficielní dealer,kvalitní služny a slušná cena nejdou velmi často ruku v ruce. Vím o čem píšeš.
Vitaj zpátky.

Kecy,kecy,kecy.
Ano,tak by se dalo všechno kolem hifi shrnout.
Oficielní dealer,kvalitní služny a slušná cena nejdou velmi často ruku v ruce. Vím o čem píšeš.