PS AUDIO - Power Plant Premier - síťová pračka
Re: PS AUDIO - Power Plant Premier - síťová pračka
to Pipis : tak to buď rád. V tom našem paneláku se nedostanu pod vstupní zkreslení 7-8%.
"Díky Mirku za upozornění, otočil jsem kabely a je to"
A je to JAKÉ? Přehozená fáze přináší zhoršení zvuku(větší průnik rušení přes trafo) když to i s otočenou fází hrálo, že jsi se z toho dle popisu rorplýval, tak teď Tě musejí už resuscitovat
A je to JAKÉ? Přehozená fáze přináší zhoršení zvuku(větší průnik rušení přes trafo) když to i s otočenou fází hrálo, že jsi se z toho dle popisu rorplýval, tak teď Tě musejí už resuscitovat

Noble Audio - výroba a prodej
Je to tak,mě audionet ihned napsal "phase incorrect"
To je prakticky vyloučeno, že by šlo o "záměr".pipis píše: Takže to nebyla nedbalost při výrobě, ale záměr.
Pavel Macura Audio
Petře o záměr určitě nejde, ale např. ve Francií mají fazy vpravo. Jenom si myslím že u tak kvalitních výrobků, a v případě použití zásuvek ( Schuko )by mohly označit třeba samolepkou. I moje pračka Ri-Audio je háklivá na přehození fáze. Ja osobně při výměně kabeláže a použití zásuvek nebo vidlic Schuko označuji fázy.
Na výstupních zásuvkách mají "otočenou fázi" i pračky ACCUPHASE, psalo se o tom tady dost.
Můžeš napsat, jak Ti to hraje teď, když trafa v Tvých přístrojích dostávají fázi na správný konec vynutí.
Můžeš napsat, jak Ti to hraje teď, když trafa v Tvých přístrojích dostávají fázi na správný konec vynutí.
Noble Audio - výroba a prodej
Teda chlapi, zbytečně okecáváte problém s fází a prostým otočením zástrčky. Zkuste jiné filtry, třeba od Supry a jsem zvědav, kolik se vás na první pokus trefí do správného zapojení zástrčky. Mi to jak u Supry tak u Sigmasu oznámil Audionet, ale jinak bych to asi mydlil tak jak jsem to zastrčil.

Tam kde je jednička, tam má být fáze (černý nebo hnědý vodič), tam kde je nula je nulák (modrý vodič) a na kolíku je ochranný vodič (zelenožlutý)
Bylo by vhodne upozornit, ze CSN na tom dneska uz netrva. Rozumny elektrikar ovsem bude zapojovat fazi doleva.
No ještě že tak, já furt myslel, že tohle konkrétní provedení pračky nemělo skončit na českým trhu ...david píše:Bylo by vhodne upozornit, ze CSN na tom dneska uz netrva. Rozumny elektrikar ovsem bude zapojovat fazi doleva.
Ted uz to neni otazkou normy, nybrz pouze nazoru ;)zero píše: No ještě že tak, já furt myslel, že tohle konkrétní provedení pračky nemělo skončit na českým trhu ...
Sice je pravda, že "N" se považuje za pracovní vodič, ale současně se ctí fáze vlevo. Nejblíž pravdě bude skutečně to, že konkrétní výrobek byl primárně určený pro jiný trh.
Pavel Macura Audio
Podla diskusie na PS Audio fore sa Power Plant Premier nevie vysporiadat s DC zlozkou. Mate s tym niekto skusenost? Pravidelne mi hucia trafa v koncoch...
PS-Audio PPP se opravdu nedokáže vypořádat s DC složkou, protože to nemá jak udělat. Ale lze před něj zapojit kabel Isotek Syncro, který měl výstavní premiéru na CES 2010 a ten to dokáže. 
Případně lze Isotek Syncro zapojit přímo do zesilovače, bez použití PS-Audio PPP.

Případně lze Isotek Syncro zapojit přímo do zesilovače, bez použití PS-Audio PPP.
To Guliver :
Nevím co je na tom pravdy, ale jeden ostravský distributor mi řekl o podobném problému co máš Ty a řešení se prý našlo.
Ze spodu PS-Audio PPP je prý knoflíček, kterým se dá regulovat výstupní napětí. Prý to stáhli z nastavených 230V na nižší hodnotu a hučení traf v koncácích přestalo.
Jsem lenivý vytahovat PPP z racku abych si knoflíček ověřil, ale tuto informaci jsem dostal ještě dřív než než jsem sitady přečetl o tvém problému a tak ji pouštím dál.
Nevím co je na tom pravdy, ale jeden ostravský distributor mi řekl o podobném problému co máš Ty a řešení se prý našlo.
Ze spodu PS-Audio PPP je prý knoflíček, kterým se dá regulovat výstupní napětí. Prý to stáhli z nastavených 230V na nižší hodnotu a hučení traf v koncácích přestalo.
Jsem lenivý vytahovat PPP z racku abych si knoflíček ověřil, ale tuto informaci jsem dostal ještě dřív než než jsem sitady přečetl o tvém problému a tak ji pouštím dál.