Acoustic Revive
Re: Acoustic Revive
Peer a pasul:
Dotaz = kdo Vam delal mereni akustiky poslechove mistnosti? Jake byly vysledky? V kterych pasmech jste potrebovali upravu pomoci profesionalnich pomucek (napr. od Acoustic Revive)? Dal Vam ten odbornik na akustiku doporuceni na konkretni typy techto pomucek a take napr. pocet a umisteni (napr. tech puku nebo kosticek)? Konalo se mereni akustiky poslechove mistnosti i po akustickych upravach? Jake byly rozdily (=na kolik se uprava akustiky povedla)?
Dotaz = kdo Vam delal mereni akustiky poslechove mistnosti? Jake byly vysledky? V kterych pasmech jste potrebovali upravu pomoci profesionalnich pomucek (napr. od Acoustic Revive)? Dal Vam ten odbornik na akustiku doporuceni na konkretni typy techto pomucek a take napr. pocet a umisteni (napr. tech puku nebo kosticek)? Konalo se mereni akustiky poslechove mistnosti i po akustickych upravach? Jake byly rozdily (=na kolik se uprava akustiky povedla)?
to mesires:
já s akustikou místnosti nic nedělal. Kromě ustavení reprobeden, koberec atd....
já s akustikou místnosti nic nedělal. Kromě ustavení reprobeden, koberec atd....
Změřeno mám. Je to navrhnuto, ale dokončení jsem teď odložil na později. Takže na všechny další otázky ohledně vlivu na zvuk a jak se to povedlo ti odpovím později.
Pokud jde o dotazy na samotnou firmu co to měřila, co doporučuje a jak a kde co použít, tak to ti nepovím a ani náhodou.
Co se týče pomůcek od Acoustic revive, tak to je snad pouze RWL-3 a Peer má nějaký menší model. O vlivu na zvuk a to v různých místech místnosti mohu kdykoli a kohokoli okamžitě přesvědčit. V tom nevidím problém, pokud ti jde o tohle.
Pokud jde o dotazy na samotnou firmu co to měřila, co doporučuje a jak a kde co použít, tak to ti nepovím a ani náhodou.
Co se týče pomůcek od Acoustic revive, tak to je snad pouze RWL-3 a Peer má nějaký menší model. O vlivu na zvuk a to v různých místech místnosti mohu kdykoli a kohokoli okamžitě přesvědčit. V tom nevidím problém, pokud ti jde o tohle.
Pasul: jak dokoncis optimalizaci poslechovky, tak napis, jak to dopadlo. Tudy vede cesta.
Myslim, ze doporuceni na pouzite materialy neni nic tajneho, protoze kazda poslechovka prece potrebuje neco jineho, nebo ne?
A ano, narazim zde na slepe kupovani zlepsovadel. Plete to pak zacatecniky.
Zmeril jsi akustiku
Myslim, ze doporuceni na pouzite materialy neni nic tajneho, protoze kazda poslechovka prece potrebuje neco jineho, nebo ne?
A ano, narazim zde na slepe kupovani zlepsovadel. Plete to pak zacatecniky.
Zmeril jsi akustiku
Acoustic Revive REM 8
Má za úkol eliminovat elmag. vlnění vycházející s transformátorů.
Zkoušeli jsme to ve studiu Panský dvůr pod elektronkovým zesilovačem Almaro.
Tak velký rozdíl ve zvuku mě až zarazil.
Poté jsem to zkoušel doma ale na mé aparatuře jsem žádný vliv nezaznamenal.
Prostě se to musí vyzkoušet na konkrétní aparatuře.
http://www.acoustic-revive.com/english/ ... m8_01.html

Má za úkol eliminovat elmag. vlnění vycházející s transformátorů.
Zkoušeli jsme to ve studiu Panský dvůr pod elektronkovým zesilovačem Almaro.
Tak velký rozdíl ve zvuku mě až zarazil.
Poté jsem to zkoušel doma ale na mé aparatuře jsem žádný vliv nezaznamenal.
Prostě se to musí vyzkoušet na konkrétní aparatuře.
http://www.acoustic-revive.com/english/ ... m8_01.html

to merhaut:
však se zeptej Pavla...
však se zeptej Pavla...
-
merhaut
Není třeba, přídavný vysílač EMG smogu může ovlivnit elektroniku, zejména u hůře vyřešených konstrukcí...
Peer píše:to Acon:
trocha tolerance. Je to pořád dokola. Nezkusil jsi, neslyšel a prý pičoviny a že je to na chuja...
Opravdu jsem z těch výkřiků unavený.![]()
Od Acoustic Revive jsem slyšel kde co a musím říct, že většina věcí na mé aparatuře fungovala.
Na druhé straně se mi do rukou dostaly i některé věci, které jsem slyšel jinde ale doma jsem změnu nezaznamenal. Prostě je to tak.
Myslím si, že Acoustic Revive není žádná podvodná firma. Na své výrobky mají světové patenty a jsou často ocenění nejenom v Japonsku ale i jinde na světě.
Tady je recenze na 6moons.
http://www.6moons.com/audioreviews/acou ... round.html
Tak neser
Ja verím v istých prípadoch na káble, na sieťové pračky, hlavne verím akustickým úpravám či už mechanickou, alebo elektronickou cestou, no za tie roky som sa naučil rozmýšlať aj prakticky a väčšinou naozaj dokážem správne predpokladať, či to niečo naozaj môže ovplyvniť zvuk, alebo len psycho. Fyzika sa oklamať nedá, na to som narazil veľakrát. A v prípade pár gramových pukov a ich vplyvu na rezonancie má fyzika skrátka navrch. To ale neznamená, že nie som ochotný vyskúšať, som za každú srandu, no toto je jedna z vecí, ktorú určite nebudem skúšať za vlastné peniaze.
A recenzia? Už by sme mohli za tie roky vedieť akú váhu majú recenzie.
Ale já to také nezkoušel za vlastní peníze.
Prostě ve studiu to fungovalo, nakonec bylo nás u toho víc posluchačů a hleděli jsme všichni.
Domů jsem si to půjčil.
Než abych tvrdil od klávesnice, že jsou to pičoviny, tak to vyzkouším rád v praxi...
Víš Acone?
Prostě ve studiu to fungovalo, nakonec bylo nás u toho víc posluchačů a hleděli jsme všichni.
Domů jsem si to půjčil.
Než abych tvrdil od klávesnice, že jsou to pičoviny, tak to vyzkouším rád v praxi...
Víš Acone?

Chci se podělit o zkušenosti s používáním demagnetizéru Acoustic Revive RD-3
Mám jej už delší dobu,záruka skončila,tak jsem jej otevřel a fotky máte zde.
Použití je všeobecně známé.Já ale vyzkoušel taky odmagnetizovat mechaniku cd přehrávače.
Výsledek předčil mé očekávání!!
Všem vřele doporučuji vyzkoušet.Funguje to u všech mechanik,i plastových.
U mého Sony s kovovou mechanikou to bylo nejvíce zřetelné.
Kvalitativní rozdíl ve zvuku je mnohem více patrný než u odmagnetizování cd nosičů.
První dojem po odmagnetizování byl,že poslouchám nový přehrávač,z vyšší kategorie.
Technici budou asi oponovat,že to není možné,ale skutečně to funguje.
S tím demagnetizérem je to zajímavé, a je vidět, že jsi neobyčejně zvídavý, že Tě něco takového napadlo vůbec zkoušet.
To DRVOŠTĚP
ty fólie jsou dobré jen jako ochrana povrchu na placky v půjčovně, nebo pro člověka, který se k nim chová jako čuník. Ale čuníci se nebudou jen tak zabývat koupí a instalací něčeho takového. A protože i půjčovny už neexistují, tak se těch fólií už moc ani nemůže prodat. Není to žádná novinka, už to existuje možná 8-10 let a neznám nikoho kdo by to používal.
To DRVOŠTĚP
ty fólie jsou dobré jen jako ochrana povrchu na placky v půjčovně, nebo pro člověka, který se k nim chová jako čuník. Ale čuníci se nebudou jen tak zabývat koupí a instalací něčeho takového. A protože i půjčovny už neexistují, tak se těch fólií už moc ani nemůže prodat. Není to žádná novinka, už to existuje možná 8-10 let a neznám nikoho kdo by to používal.
Noble Audio - výroba a prodej
To NA,díky za vysvětlení.Mě jenom zarazilo že se dá přes tu folli hrát.Jinak s čuníkama máš pravdu viz.moje děti a jejich placky.Ruce zlámat.Mým plackám se obloukem vyhýbají.