Audience - Auric Illuminator
Audience - Auric Illuminator
Na toto jsem narazil:
http://www.audience-av.com/illuminator/
http://www.audience-av.com/illuminator/directions.php
http://www.audience-av.com/illuminator/
http://www.audience-av.com/illuminator/directions.php
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Re: Audience - Auric Illuminator
Ahoj Peere,
co to je? Zajímá mne to.
co to je? Zajímá mne to.
Nabízel mě to předloni v Římě majitel Hifi studia. Hleděl jsem tam jako puk. Absolutně neznámé komponenty tam vystavoval. Elektronky, gramofony... Nádhera. Jel jsem si tam koupit demagnetizér Bedini. Tak do toho Illuminátora jsem nakonec nešel... Škoda.
Jedná se o speciální fix, kterým se potřou okraje disku. Jak vnitřní, tak vnější strana. Mělo by to pohlcovat odrazy a rozptyl laseru... V druhém kroku se disk potře nějakým gelem. Ten má zajistit kvalitní načtení dat laserem. A mimo jiné má eliminovat statickou elektřinu na povrchu disku...
Je to velmi chválené...
Jedná se o speciální fix, kterým se potřou okraje disku. Jak vnitřní, tak vnější strana. Mělo by to pohlcovat odrazy a rozptyl laseru... V druhém kroku se disk potře nějakým gelem. Ten má zajistit kvalitní načtení dat laserem. A mimo jiné má eliminovat statickou elektřinu na povrchu disku...
Je to velmi chválené...
Já " barvím " CD / okraj / jiz 7 let udělátkem od jakéhosi japonce. Proč barvit, je myslím snadno zdůvodnitelné co se týká omezení neefektivního rozptylu části laserového paprsku okrajem CD, CD servo má " méně práce při ostření " a konečně se jistě prodlouží i jeho životnost. Pokud není člověk hluchý, tak je to při slepém testu myslím jasné........
Před těmi sedmi lety jsme CD Marker zkoušeli při slepém testu ve firmě SEEC AUDIO System v Nizozemí. Přestože výrobce pan Haaren na tyhle věci jaksi není " naladěn, / vyrábí preampy, koncové zesilovače, filtry a kabely /, tak na jeho sestavě se to dalo bez problému rozpoznat. Zvuk mě vyhovoval více na výškách a bylo to znát i na separaci nástrojů. No a od té doby barvím. Gel jsem nezkoušel.............
Před těmi sedmi lety jsme CD Marker zkoušeli při slepém testu ve firmě SEEC AUDIO System v Nizozemí. Přestože výrobce pan Haaren na tyhle věci jaksi není " naladěn, / vyrábí preampy, koncové zesilovače, filtry a kabely /, tak na jeho sestavě se to dalo bez problému rozpoznat. Zvuk mě vyhovoval více na výškách a bylo to znát i na separaci nástrojů. No a od té doby barvím. Gel jsem nezkoušel.............
to svensound:
já to zkoušel také a výsledek byl jasně slyšitelný...
já to zkoušel také a výsledek byl jasně slyšitelný...
Ten fix -- Colli-Marker-- výrobce Herlitz - Berlin, koupíte v Makru cena 49,- Kč bez DPH.
Tak jsem si ten Illuminator objednal. Začalo mě to zajímat... 
koukal jsem na ty stránky - nedělají jenom fixy - a tohle jsem ještě neviděl:

4 až 24 širokopásmových repráků v bedně
docela by mě zajímalo, jak to asi hraje...

4 až 24 širokopásmových repráků v bedně
docela by mě zajímalo, jak to asi hraje...
-
merhaut
Koukám, že Kája má pravdu: všechno na světě usměrňují Ilumináti, i naše lasery.
Káju neznám. Ilumináti hýbou světem od nepaměti...
Ať žije "voodoo". Už to mám doma.

Dnes proběhl první pokus. Přehrál jsem si CD Ben Harper And The Innocent Criminals - Lifeline.
Parádní muzika, jen je to trochu rozmlžené, níž posazené, hrubější... Myslel jsem, že to tak byl záměr.
Natřel jsem přiloženým fixem vnitřní a venkovní hranu. Na stranu s potiskem jsem kápnul 2 kapky roztoku a rozetřel je přiloženou osuškou. Po zaschnutí jsem tuto stranu vyleštil. To samé jsem provedl z druhou stranou.
Vložil jsem do CD přehrávače a pustil přehrávání. Celé se to zjemnilo, hrubost je pryč a jsou jasněji slyšet detaily.
Nevinní kriminálníci včele s jejich šéfem se dají lépe poslouchat. Celá hudba je najednou plastičtější a zábavnější.
Je mě celkem jedno, co si o tom budete kdo myslet. Za 990 Kč je to skvělé vylepšení. Celá sada vystačí na cca 400 CD, což je láce.
Zítra budu v pokusech pokračovat. Zapojím manželku na slepý test. Kdo z kamarádů v blízkém okolí bude chtít se s tímto zlepšovátkem seznámit, jste vítaní...

Parádní muzika, jen je to trochu rozmlžené, níž posazené, hrubější... Myslel jsem, že to tak byl záměr.
Natřel jsem přiloženým fixem vnitřní a venkovní hranu. Na stranu s potiskem jsem kápnul 2 kapky roztoku a rozetřel je přiloženou osuškou. Po zaschnutí jsem tuto stranu vyleštil. To samé jsem provedl z druhou stranou.
Vložil jsem do CD přehrávače a pustil přehrávání. Celé se to zjemnilo, hrubost je pryč a jsou jasněji slyšet detaily.
Nevinní kriminálníci včele s jejich šéfem se dají lépe poslouchat. Celá hudba je najednou plastičtější a zábavnější.
Je mě celkem jedno, co si o tom budete kdo myslet. Za 990 Kč je to skvělé vylepšení. Celá sada vystačí na cca 400 CD, což je láce.
Zítra budu v pokusech pokračovat. Zapojím manželku na slepý test. Kdo z kamarádů v blízkém okolí bude chtít se s tímto zlepšovátkem seznámit, jste vítaní...

- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Nic neříkej, jedu tam.
Alespoň bych moc chtěl
.
Alespoň bych moc chtěl