Cena je asi TOP v poistkách.
Poznám 2 ludí čo ju už spokojne
To je môj posudok?! To je smiešne. Keby napíšem takto,, Jason Teba posudzujem beriem, ale však si to celé prečítajte. Veď ho tu majú všetci za trola. Teda teraz keď napíšem že to vidí každý sám z jeho písania automaticky ho posudzujemBVa píše: ↑17 črc 2019 06:50THXKO píše:BVa píše:
,,A že zrovna THXKO chce niekoho posudzovať podľa písomného prejavu....,,
Nikoho neposudzujem kde to píšem? Prečo to prevracajte?THXKO píše: Vieš Jason to že napíšeš akú máš zostavu nemá nič stým čo si za človeka, to tu vidí každý sám už s Tvojho písania...
![]()
, takže zrejme aj vy..čo si za človeka, to tu vidí každý sám už s Tvojho písania
After a few hours I received a reply from Mr. Stein with a question that turned the dance around. He asked if I installed each fuse using the directional arrow shown on the fuse logo. He informed me these fuses are directional and must be installed in that manner to work correctly.
Tak a teraz ako ich použiť na sieťový prívod, teda AC??Yes, HiFi-Tuning fuses are directional. The Diode symbol on the ceramic body in the logo indicates the direction - hot to neutral or plus to minus. The better the fuse the more the correct direction matters.
Best regards,
Alfred
http://www.highend-electronics.com
A téma debaty sú poistky a ich vplyv na zvuk a hľadáme vecné argumenty potvrdzujúce alebo popierajúce ten vplyv... A napr. jimmi sem zase vlezie s "včelím voskom"...Tak kto je tu tro(t)ll??? A to som nepoužil oveľa jadrnejšie označenie, ktoré by to vystihlo presne.Jeho cílem je vyprovokovat ostatní uživatele k emotivní odezvě nebo jinak narušit normální, věcnou diskusi a odklonit se od tématu debaty.
No ono by na tom nebylo opravdu vubec nic spatneho,jen si myslim,ze by pak spousta lidí nenapsala pravdu. Asi by se tu vyrojila velká spousta falešných highendistů. By se to tu najednou rozhemžilo vlastníky accuphase,luxmanů či audio research kupříkladu.
brystonbryston píše: ↑17 črc 2019 10:16Ale všichni ti, co tady jako malý děcka kopou v leže nohama do země, a křičí "já to slyším-počujem", aniž by si to zkusili při obligátním slepým testu, který by byl zdokumentován nezávislým "produkčním", tak by měli dostat, jako to vzteklý děcko, na prdel.
Je mi blivno z těch zlatoušců. Jsou to jen kecalové, bez jakýchkoliv elementárních znalostí a jen plkají. A je otázkou , zda je trollem Jasoň, já nebo BVa, nebo naopak všichni ti hlupáci okolo.
Nik ťa nebude nútiť ani presviedčať, samozrejme .. Urobíš to sám! (presvedčiš sam seba, že počuješ zmenu) Tak to funguje, tak to chcú! Preto nechcú, aby niekto s potenciálnych kupcov spravil slepý test s takými vecami a na základe toho to kupil... Nepredalo by sa nič!THXKO píše: ↑17 črc 2019 12:51Tak náhodou info od Jimmiho o poistke Audio Magic SHD - ULTIMATE sú zaujímavé. Zatiaľ ma teší že už ich majú dvaja ľudia ktorých poznám aj ja. Už sa teším ako ju vyskúšame u mňa. Údajne je niečo medzi Synergistic Research Blue a Synergistic Research Black. Za vyskúšanie nič nedám a nikto ma nebude nútiť že to budem musieť počuť a kúpiť!
To nie je o tom či majú potrebu niekomu dokazovať.. Pri tých nervozitach čo tu prejavujú by už dávno niekto z nich už len z princípu to dokázal (vytreť im kocúra ako sa vraví) ale čim? Na to musi byť niečo čo sa dá dokázať, čiže niečo čo reálne je!. Ono, vždy sa najdu racionálne mysliaci ľudia ako aj vzdelaný v obore, co budú chcieť dôkaz na nejaké tvrdenia.. Na bludy už vonkocom !Jiri píše: ↑17 črc 2019 13:06brystonbryston píše: ↑17 črc 2019 10:16Ale všichni ti, co tady jako malý děcka kopou v leže nohama do země, a křičí "já to slyším-počujem", aniž by si to zkusili při obligátním slepým testu, který by byl zdokumentován nezávislým "produkčním", tak by měli dostat, jako to vzteklý děcko, na prdel.
Je mi blivno z těch zlatoušců. Jsou to jen kecalové, bez jakýchkoliv elementárních znalostí a jen plkají. A je otázkou , zda je trollem Jasoň, já nebo BVa, nebo naopak všichni ti hlupáci okolo.
Spokojeným "zlatoušcům" je úplně jedno, že ty, Jason, BVa a spol. neslyšíte výměnu kabeláže atd. "Zlatoušci" nemají potřebu skeptikům něco dokazovat. "Zlatoušci" prostě jen dílejí své praktické zkušenosti dalším "zlatoušcům" ale to je jako červený hadr pro býky - skeptiky.
Mě třeba pojistky měnit za tunningové nikdy nenapadlo a ani bych si na to netroufl, takže s tím nemám žádnou zkušenost a tak k tomu nemám co dodat. Pokud ale někoho to vlákno inspiruje, tak ať zkouší.
Zabudol si ešte dodať že keď nebudem počuť zmenu k lepšiemu ale k horšiemu nič sa kupovať nebudeJason píše: ↑17 črc 2019 13:19Nik ťa nebude nútiť ani presviedčať, samozrejme .. Urobíš to sám! (presvedčiš sam seba, že počuješ zmenu) Tak to funguje, tak to chcú! Preto nechcú, aby niekto s potenciálnych kupcov spravil slepý test s takými vecami a na základe toho to kupil... Nepredalo by sa nič!THXKO píše: ↑17 črc 2019 12:51Tak náhodou info od Jimmiho o poistke Audio Magic SHD - ULTIMATE sú zaujímavé. Zatiaľ ma teší že už ich majú dvaja ľudia ktorých poznám aj ja. Už sa teším ako ju vyskúšame u mňa. Údajne je niečo medzi Synergistic Research Blue a Synergistic Research Black. Za vyskúšanie nič nedám a nikto ma nebude nútiť že to budem musieť počuť a kúpiť!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti