Mističky
Re: Mističky
Bubu: Nevzdávej to. Pytlovi se podařilo totéž vyřešit doladěním kabeláží a jejich zahořením.
Bubuxin:kite19 píše:Tak ešte raz, uviedol som nezmyselne vysokú cenu, je to oveľa lacnejšie
A ako čítanie je to zaujímavé, dokážte mi že to nie je pravda
![]()
http://www.platanaudio.sk/cache/documen ... 050562.pdf
Máš problém so zvukom? Nevieš si s tým rady? Bežné riešenia nepomáhajú? Odborníci neporadia?
Pre takých ako ty, je tu môj odkaz, po prečítaní ihneď volaj !
K prvým trom rezonátorom, dostaneš štvrtý za tú istú cenu a ako bonus k tomu reproduktorové rezonátorové hroty, ktoré ti budú pribalené k ostatnému tovaru, ... ako ináč, v plnej cene.

Tak neváhaj a uver textu a objednaj.
Kto uveril, tomu to nikdy nehralo lepšie

to snad není možné
zajímalo by mě jestli si někdo něco už koupil a pak bych chtěl vidět, jak si nadával do blbů 

Není to trestné? Tohle přeci normální člověk nemůže nikdy koupit.
Prečo nie? "Účinkom" sa to nijako nelíši od podložiek pod káble, "jednosmerných" highend poistiek, demagnetizérov CD a podobných vymožeností. A zákazníkov to má, to je hlavné. Určite to bude "cryogenic treated", o tom to je..Není to trestné? Tohle přeci normální člověk nemůže nikdy koupit.

Pytel: Mám podobne (aspoň myslím) malú posluchovku ako ty, rozmer 2,55 x 2,7 x 4,3 m. Preto som ťa chcel požiadať o radu ako si postupoval. Myštičky sú mimo môj rozpočet, ale s kabelážou by snáď išlo niečo poladiť. Máš s tým bohaté skúsenosti. Sluchátka nechcem, vadia mi cudzie hlasy v mojej hlave.
Myslím , že máš rozměrově lepší místnost jako já ( 3.65 x 3.4 a výška 2.55 ), při výpočtu mi vyšlo nejhorší 46 a 50 Hz. po změření VB, jsem začal experimentovat s různými DIY panely, různé molitany -- všechno šlo do popelnice. Potom se objevil jeden výrobce v SK( nevím zda ještě existuje ), vyráběl akustické obrazy, tenkrát za velice slušnou cenu. Potom přišly do rohů ( f. z Brna) basové pasti, používají je do divadel a kin. Co se objevil na našem trhu Vicoustic, tak přibylo na strop difusory a za bedny také. Místnost je používaná jako poslechová kancelář, tzn. je zde i nějaký nábytek a sedačka, vč. PC stolku a křesla.
Nedávno jsem byl na poslechu v Pardubicích ve studiu u Luboše , ( ten má akustiku komplet od Zoltána ), byl jsem překvapen odvedenou prací, krásně to vypadá, a i jeho sestava hraje ideálně v dané místnosti ( profi akustika za profi cenu ).
A jinak i já chodím na ryby ( už se těším na 16. dubna ) začíná pstruhová sezona.
Nedávno jsem byl na poslechu v Pardubicích ve studiu u Luboše , ( ten má akustiku komplet od Zoltána ), byl jsem překvapen odvedenou prací, krásně to vypadá, a i jeho sestava hraje ideálně v dané místnosti ( profi akustika za profi cenu ).
A jinak i já chodím na ryby ( už se těším na 16. dubna ) začíná pstruhová sezona.

No rád bych to někdy slyšel...
K VB (ne na VB
) chodím celkem často...
K VB (ne na VB

cough : od VB přejdeš výpadovku na Teplice a si u mě, rád Tě uvidím.
Kábel k sub-u/-om a kábel k DRC by mohli pomôcťbubuxin píše:Ja som doma nameral toto
http://img24.cz/images/87202150395398996856.jpg
Prosím poraďte aké káble použiť? Koľko hodín zahorovania doporučujete aby sa to zrovnalo?

Ahoj Mirku,
mističky jsem také zkoušel a u mne bez výsledku...
mističky jsem také zkoušel a u mne bez výsledku...
Byl jsem dnes u Bubuxina. Zkoušeli jsme porovnávat leccos, dokonce přisly na přetřes mističky. Přiznám se, že z předčasných závěrů z tohoto testu cítím takovou divnou pachuť. Nedalo se nepozorovat jisté rozdíly. Bubuxin určitě napíše více.
Je to tak. Na začiatku som to bral ako úlet, ale postupne sa dostavilo obrovské prekvapenie. Ako keby mi niekto vymenil komponenty za tie z HighEnd ríše snov. Zlepšenie nastalo snáď vo všetkom, zlepšilo sa zaostrenie, tóny farieb, priestor narástol do všetkých smerov. Za najzásadnejšie považujem presné umiestnenie myštičiek v posluchovom priestore. Umiestnenie mimo tohto priestoru, ako uvádzajú iné zdroje, neprinieslo požadovaný účinok.
To Bubuxin :
Fakt jsem se lekl, že si z toho děláte legraci. Jsem rád, že i takoví skeptici jako Ty nebo Cough si to experimentálně ověřili.
Většina posluchačů ten jev popisuje tak, že :"vše se jakoby zaostřilo, muzikanti vystoupili z reprobeden a zhmotnili se v prostoru"
Zhmotnění a zaostření je moje oblíbená část ......
Fakt jsem se lekl, že si z toho děláte legraci. Jsem rád, že i takoví skeptici jako Ty nebo Cough si to experimentálně ověřili.
Většina posluchačů ten jev popisuje tak, že :"vše se jakoby zaostřilo, muzikanti vystoupili z reprobeden a zhmotnili se v prostoru"
Zhmotnění a zaostření je moje oblíbená část ......
Chlapci sa bavia a provokujú...