Mističky

Různé udělátka typu hroty, antivibrační podložky, hifi racky a další pomůcky pro lepší zvuk a vzhled
cough
Kontaktovat uživatele:

Re: Mističky

Příspěvek od cough »

Bubu: Nevzdávej to. Pytlovi se podařilo totéž vyřešit doladěním kabeláží a jejich zahořením.

kite19
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kite19 »

kite19 píše:Tak ešte raz, uviedol som nezmyselne vysokú cenu, je to oveľa lacnejšie :D
A ako čítanie je to zaujímavé :lol: , dokážte mi že to nie je pravda :twisted:
http://www.platanaudio.sk/cache/documen ... 050562.pdf
Bubuxin:
Máš problém so zvukom? Nevieš si s tým rady? Bežné riešenia nepomáhajú? Odborníci neporadia?
Pre takých ako ty, je tu môj odkaz, po prečítaní ihneď volaj !
K prvým trom rezonátorom, dostaneš štvrtý za tú istú cenu a ako bonus k tomu reproduktorové rezonátorové hroty, ktoré ti budú pribalené k ostatnému tovaru, ... ako ináč, v plnej cene. *palec*
Tak neváhaj a uver textu a objednaj.
Kto uveril, tomu to nikdy nehralo lepšie :D *palec*

vojtech
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojtech »

to snad není možné *headbang* zajímalo by mě jestli si někdo něco už koupil a pak bych chtěl vidět, jak si nadával do blbů :P

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

Není to trestné? Tohle přeci normální člověk nemůže nikdy koupit.

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

Není to trestné? Tohle přeci normální člověk nemůže nikdy koupit.
Prečo nie? "Účinkom" sa to nijako nelíši od podložiek pod káble, "jednosmerných" highend poistiek, demagnetizérov CD a podobných vymožeností. A zákazníkov to má, to je hlavné. Určite to bude "cryogenic treated", o tom to je.. ;)

bubuxin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubuxin »

Pytel: Mám podobne (aspoň myslím) malú posluchovku ako ty, rozmer 2,55 x 2,7 x 4,3 m. Preto som ťa chcel požiadať o radu ako si postupoval. Myštičky sú mimo môj rozpočet, ale s kabelážou by snáď išlo niečo poladiť. Máš s tým bohaté skúsenosti. Sluchátka nechcem, vadia mi cudzie hlasy v mojej hlave.

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Myslím , že máš rozměrově lepší místnost jako já ( 3.65 x 3.4 a výška 2.55 ), při výpočtu mi vyšlo nejhorší 46 a 50 Hz. po změření VB, jsem začal experimentovat s různými DIY panely, různé molitany -- všechno šlo do popelnice. Potom se objevil jeden výrobce v SK( nevím zda ještě existuje ), vyráběl akustické obrazy, tenkrát za velice slušnou cenu. Potom přišly do rohů ( f. z Brna) basové pasti, používají je do divadel a kin. Co se objevil na našem trhu Vicoustic, tak přibylo na strop difusory a za bedny také. Místnost je používaná jako poslechová kancelář, tzn. je zde i nějaký nábytek a sedačka, vč. PC stolku a křesla.

Nedávno jsem byl na poslechu v Pardubicích ve studiu u Luboše , ( ten má akustiku komplet od Zoltána ), byl jsem překvapen odvedenou prací, krásně to vypadá, a i jeho sestava hraje ideálně v dané místnosti ( profi akustika za profi cenu ).

A jinak i já chodím na ryby ( už se těším na 16. dubna ) začíná pstruhová sezona. *sunglases*

cough
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cough »

No rád bych to někdy slyšel...
K VB (ne na VB :) ) chodím celkem často...

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

cough : od VB přejdeš výpadovku na Teplice a si u mě, rád Tě uvidím.

mrba
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od mrba »

bubuxin píše:Ja som doma nameral toto
http://img24.cz/images/87202150395398996856.jpg
Prosím poraďte aké káble použiť? Koľko hodín zahorovania doporučujete aby sa to zrovnalo?
Kábel k sub-u/-om a kábel k DRC by mohli pomôcť :)

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Ahoj Mirku,
mističky jsem také zkoušel a u mne bez výsledku...

cough
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cough »

Byl jsem dnes u Bubuxina. Zkoušeli jsme porovnávat leccos, dokonce přisly na přetřes mističky. Přiznám se, že z předčasných závěrů z tohoto testu cítím takovou divnou pachuť. Nedalo se nepozorovat jisté rozdíly. Bubuxin určitě napíše více.

bubuxin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubuxin »

Je to tak. Na začiatku som to bral ako úlet, ale postupne sa dostavilo obrovské prekvapenie. Ako keby mi niekto vymenil komponenty za tie z HighEnd ríše snov. Zlepšenie nastalo snáď vo všetkom, zlepšilo sa zaostrenie, tóny farieb, priestor narástol do všetkých smerov. Za najzásadnejšie považujem presné umiestnenie myštičiek v posluchovom priestore. Umiestnenie mimo tohto priestoru, ako uvádzajú iné zdroje, neprinieslo požadovaný účinok.

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

To Bubuxin :

Fakt jsem se lekl, že si z toho děláte legraci. Jsem rád, že i takoví skeptici jako Ty nebo Cough si to experimentálně ověřili.
Většina posluchačů ten jev popisuje tak, že :"vše se jakoby zaostřilo, muzikanti vystoupili z reprobeden a zhmotnili se v prostoru"
Zhmotnění a zaostření je moje oblíbená část ......

Tony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tony »

Chlapci sa bavia a provokujú...

Odpovědět