skvělé vylepšení zvuku

Různé udělátka typu hroty, antivibrační podložky, hifi racky a další pomůcky pro lepší zvuk a vzhled
elp
Kontaktovat uživatele:

Re: skvělé vylepšení zvuku

Příspěvek od elp »

Priateľu, čo sa tvojich príspevkov týka gratulujem číslo je obdivuhodné a práve si ho zväčšil o ďalší , ale doteraz som od teba nič prínosné nečítal.

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

zlaty pojistky a molitanovy podlozky pod kabely, ja uz nemuzu :D

elp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od elp »

Kvôli čomu vlastne na toto fórum chodíš?

boxer

Příspěvek od boxer »

No dyť to píše,ne,trénuje si bránici.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

elp,
já se ti omlouvám za své nic neříkající příspěvky, já netušil, že toto je vlákno výhradně určené pro PUČUJÚCI kolegy, ne NEPOČUJÚCI, kteří by si měli založit vlastní vlákno a řešit tam (NE)UŠIVIDNÝ pozitívny prínos v reprodukcii zvuku.
Já jsem tě prostě jen upozornil, že bys' neměl bazírovat pouze na jednom druhu polystyrénu či dřeva, ale porovnat i jiné, možná vhodnější materiály.
*offtopic* Jen tě prosím:
Vyhni se použitému toaletnímu papíru,
výsledek je jak POČUJÚCIM, tak i NEPOČUJÚCIM předem znám !

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

Omlouvam se, ale nektery veci jsou proste smesny ..

Na druhou stranu podperky kabelu mohou mit pozitivni vliv, kdyz se pouziji pro odseparovani reprokabelu od privodnich kabelu napajeni 230V.

JJR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JJR »

Fakt dobrá zábava. Líbí se mi, že ti nejchytřejší mají ty nejvíc konstruktivní připomínky. Prostě tady na vola nenarazíš. Vidím v barvách, že kdybych seděl s touto společností v hospodě kdo by po pár pivech začal radit fotbalistům a věděl si rady s politikou na nejvyšší úrovni a komukoliv by mohli poradit se životem, jen s vlastním to neumí a své mindráky nám tu představují v plné parádě. No co, berte je jako pacienty. Chce to trpělivost a porozumění. Jo a chválit a na všechno kývat. *jupi*

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

V hospodě máš ale jednu velkou výhodu. Můžeš si sednout k tomu, s kterým sdílíš podobný názor. Tady, když si chceš s někým popovídat o svých zkušenostech, vždy narazíš na někoho, kdo bude příspěvky hatit za každou cenu. K lidem s negativním postojem bych si v hospodě těžko povídal.

Odpovědět