skvělé vylepšení zvuku
skvělé vylepšení zvuku
http://www.schallwand.com/7.html
zajímavá stránka. bohužel jen v němčině.
pokud někdo dokáže porozumět popiskům a něco z té nabídky doporučit...
prý jsou to vynikající "vychytávky" zvuku.
díky za tip.
zajímavá stránka. bohužel jen v němčině.
pokud někdo dokáže porozumět popiskům a něco z té nabídky doporučit...
prý jsou to vynikající "vychytávky" zvuku.
díky za tip.
Re: skvělé vylepšení zvuku
ještě snad...

všechno perfektní

Nečekejte, kupujte, je to skutečně mistrovské dílo !
jak to funguje ? to je nase tajne know-how 
Dnes jsem udělal malý upgrade u repro kabelů viz.foto : http://img821.imageshack.us/img821/1584/dscf0072m.jpg. Posun jak hrom
.
Jak zde vzpomínal Lachim, tak takové samolepky např. f. ALBAT mi také jednou poslal jeden prodejce k testu, ale fakt žádný,ale vůbec žádný efekt
Jak zde vzpomínal Lachim, tak takové samolepky např. f. ALBAT mi také jednou poslal jeden prodejce k testu, ale fakt žádný,ale vůbec žádný efekt
Posuzuješ to moc jednostranně,Pytel píše:....... ale fakt žádný,ale vůbec žádný efekt
postav se na druhou stranu prodejního pultu - efekt jako hrom, skoro masakr !
Chce to Cable-duct, naplněný panenskou močí, to je pak teprve setsakra posun.... 
Já to už dávno tvrdil, že houbičky na nádobí by byly nejlepšíPytel píše:Dnes jsem udělal malý upgrade u repro kabelů viz.foto : http://img821.imageshack.us/img821/1584/dscf0072m.jpg. Posun jak hrom.
Pytel, mám doma schované originál izolátory za sloupů sdělovacího zařízení . To bude bomba až tím podložím kabely.Efektní to bude jednoznačně,ale zvuk asi nee! 
Mnoho renomovaných výrobcov ponuka obdobné produkty. Ja osobne používam „ vypodloženie“ reprokáblov presne ako kolega Pytel. Odskúšané a vyrobené prototypy aj z polystyrénu a dreva.
Určite sa jedná o UŠIVIDNÝ pozitívny prínos v reprodukcii zvuku.
Najprv ako začnete toto vlákno zasierať ešte viac prosím Vás odskúšajte.
Pro neznalé překládám: UŠIVIDNÝ = Co oči vidí, to uši slyší !
Priateľu, čo sa tvojich príspevkov týka gratulujem číslo je obdivuhodné, ale doteraz som od teba nič prínosné nečítal.
Ale to je pochopitelné příteli, tobě se vyrovnat nemohu:
Abys' mne překonal, na to ti stačil tento jediný příspěvek; uznávám ale, že má závážný nedostatek: Nedefinoval jsi, který typ polystyrénu je nejlepší a každé dřevo bude zaručeně také znít jinak !elp píše:Mnoho renomovaných výrobcov ponuka obdobné produkty. Ja osobne používam „ vypodloženie“ reprokáblov presne ako kolega Pytel. Odskúšané a vyrobené prototypy aj z polystyrénu a dreva.