2 x 1mm2

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: 2 x 1mm2

Příspěvek od Pesi »

Pane PMA, někdy se tu chováte jak kdybyste koukal na všechny nejmíň z osmýho patra, tak se nedivte, že se někdo občas ohradí .... no a jsou to samozřejmě hospodský kecy, že?
No, ten kdo potřebuje 2x 4mm to zřejmě používat nebude ....uhádl jsem :) ?

boxer

Příspěvek od boxer »

Pesi (a podobní ostatní).

Když on PMA na nás nekouká svrchu 8.p.

Kdepak.On je naprosto normální,vzdělanej,chytrej člověk,kterej narozdíl od nás ostatních stojí pěkně nohama na zemi a nejen že vše umí odvodit,ale taky postavit a hlavně umí porovnávat sluchem (na rozdíl od "některých" konstruktérů).
Problémem je,že většina z nás stojíme o pár pater pod zemí.

V tom je ten rozdíl.

kazzatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kazzatel »

To by mě vskutku nenapadlo, že se někdo bude vracet k DIN mršbám....ale pravda, zvěřina se taky jí " odleželá "..a vaklavej diňák, to je teda maso... :lol:

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

vám se zřejmě zesáky podobného kalibru váli všude kolem a jen zavazí tomu skutečnému hájendu. to vám srdečně přeju. tak to má být.

podle toho "rvaní 2 x 4mm2" je mi vcelku jasné, o čem "naprosto normální,vzdělanej,chytrej člověk,kterej narozdíl od nás ostatních stojí pěkně nohama na zemi a nejen že vše umí odvodit,ale taky postavit" mluví. už jsem to zažil u sxv6000.
nekupujte grundigy.
v tomto rozhodnutí máte mou plnou podporu.
jen mě z toho prosím vynechte.

sekal

Příspěvek od sekal »

Dadafte, ty jsi učebnicový příklad toho, že nedostatek spánku a změna biorytmu jsou zdraví škodlivé..;) Zkus se předtím, než něco napíšeš, trochu prospat..:)

P.S. Proti zn. Grundig nic nemám....

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

podívej sekale. tohle je úplně stejná diskuse jako o Thielech CS 3.7. a skoro stejní lidé. co ty o tomhle zesáku víš? proč se furt někdo naváží do konektorů (DIN mršba) a podobných blbostí? dobře, nejsou dokonalé, ale tenhle zesilovač nějaké konektory neřeší. má nádherný plný zvuk, který se jen tak neoposlouchá, který tě nenutí furt něco "vychytávat" nebo poslouchat jen "audiofilská" cdčka. copak tě nikdy nenapadlo proč PMA, BVa a podobní tak tlačí na pilu i ve vláknech, která by v podstatě mohli mít na háku?

sekal

Příspěvek od sekal »

dadaft píše:podívej sekale. proč se furt někdo naváží do konektorů (DIN mršba) a podobných blbostí? copak tě nikdy nenapadlo proč PMA, BVa a podobní tak tlačí na pilu i ve vláknech, která by v podstatě mohli mít na háku?
Do reprod. konektorů DIN "se zde furt někdo naváží" proto, protože to je objektivně (měřením doložitelně) špatné rozhraní, které bylo poplatné době svého vzniku a v současnosti je již zcela obsolentní a anachronismus.. A věř, že vím velmi dobře o čem mluvím, neb s tím mám, (podobně jako PMA), letité zkušenosti.. Copak tobě nevadí ta evidentní vůle, která je mezi piny a zdířkami těchto konektorů ? Víš, jaké tam musí být přechoďáky ? *headbang*

A to, že to zde občas glosují odborníci typu PMA, BVa, kazzatele a v poslední době i Velkého Boba *thumbs up*, považuji jedině za přínosné, protože jinak se zde vesměs probírají hovadiny příp. se řeší odb. témata někdy až na bázi zvlášní školy...

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

sekal píše:
A to, že to zde občas glosují odborníci typu PMA, BVa, kazzatele a v poslední době i Velkého Boba *thumbs up*, považuji jedině za přínosné, protože jinak se zde vesměs probírají hovadiny příp. se řeší odb. témata někdy až na bázi zvlášní školy...
...až na niektoré hlboko objektívne výnimky.

sekal

Příspěvek od sekal »

palipol píše:
sekal píše:
Samozřejmě.. Výjimky existují všude, tedy i zde a řekl bych, že zrovna ty jsi jedna z nich.. V této souvislosti musím poznamenat, že jsem až dosud netušil, jaký jsi v oblasti reprod. konektorů expert http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.ph ... highlight=, a tak trochu se divím, že jsi Dadafta na známé nectnosti repr. konektorů DIN, o kterých jistě dobře víš, neupozornil sám... Mohl jsi nám všem, tedy hlavně PMA a kazzateli, ušetřit čas a práci......

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

sekal píše:
palipol píše:
sekal píše:
Samozřejmě.. Výjimky existují všude, tedy i zde a řekl bych, že zrovna ty jsi jedna z nich.. V této souvislosti musím poznamenat, že jsem až dosud netušil, jaký jsi v oblasti reprod. konektorů expert http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.ph ... highlight=, a tak trochu se divím, že jsi Dadafta na známé nectnosti repr. konektorů DIN, o kterých jistě dobře víš, neupozornil sám... Mohl jsi nám všem, tedy hlavně PMA a kazzateli, ušetřit čas a práci......
Keď treba zachrániť česť stavu, hodí sa každá konekcia, ale budiš(ž). Ako obľúbená glosa.
Ja som sa ku konektorom DIN nevyjadroval len som v Tvojom príspevku hrubým zvýraznil prvky nadradenosti rasy.

sekal

Příspěvek od sekal »

palipol píše:Keď treba zachrániť česť stavu, hodí sa každá konekcia, ale budiš(ž). Ako obľúbená glosa.Ja som sa ku konektorom DIN nevyjadroval len som v Tvojom príspevku hrubým zvýraznil prvky nadradenosti rasy.
Upřímně řečeno, když jsem si tak zběžně prolétl tvé příspěvky na tomto fóru (i na Slovanetu), tak jsem tam také zaregistroval jisté prvky čehosi, co bych zde raději nerozváděl a co mi btw. tak trochu připomnělo i Dadafta.. Že by podobnost čistě náhodná ? ;)

No nic, "nadřazená rasa" se stahuje do předem připravených pozic, tj. do postele..:) Přeji dobrou noc....

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

sekal píše:
palipol píše:Keď treba zachrániť česť stavu, hodí sa každá konekcia, ale budiš(ž). Ako obľúbená glosa.Ja som sa ku konektorom DIN nevyjadroval len som v Tvojom príspevku hrubým zvýraznil prvky nadradenosti rasy.
Upřímně řečeno, když jsem si tak zběžně prolétl tvé příspěvky na tomto fóru (i na Slovanetu), tak jsem tam také zaregistroval jisté prvky čehosi, co bych zde raději nerozváděl a co mi btw. tak trochu připomnělo i Dadafta.. Že by podobnost čistě náhodná ? ;)

No nic, "nadřazená rasa" se stahuje do předem připravených pozic, tj. do postele..:) Přeji dobrou noc....
Moje príspevky musíš seriózne čítať, zběžně proletět nestačí.
S Dadaftom sme si podobní? Prečo nie, prijímam a želám dobré ráno.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

dadaft píše:proč se furt někdo naváží do konektorů (DIN mršba) a podobných blbostí? dobře, nejsou dokonalé, ale tenhle zesilovač (V5000) nějaké konektory neřeší.
sekal píše:Copak tobě nevadí ta evidentní vůle, která je mezi piny a zdířkami těchto konektorů ? Víš, jaké tam musí být přechoďáky ?
nevadí sekale. najdu vhodný drát, KONEKTORY NEKONEKTORY, který pak napájím na výstupy koncáku a přímo na výhybky. a vašim hi-tech konektorům z rhodia a spol se jen tiše směji.

jinak Grundig V5000 už mám naposlouchaný a je to první zesák, který si poradí s přehledem se symfonickou hudbou, který mi říká pane. naprosto neutrální, opojně muzikální, s dostatečnou rezervou (max. příkon cca 500W) aby si poradil s čímkoliv.
dal jsem za něj tisíc korun.
prostě šunt, jak píše Renown.

někdy mně je z toho všeho divně.

sekal

Příspěvek od sekal »

dadaft píše:
sekal píše:Copak tobě nevadí ta evidentní vůle, která je mezi piny a zdířkami těchto konektorů ? Víš, jaké tam musí být přechoďáky ?
nevadí sekale. najdu vhodný drát, KONEKTORY NEKONEKTORY, který pak napájím na výstupy koncáku a přímo na výhybky. a vašim hi-tech konektorům z rhodia a spol se jen tiše směji.

Pokud jsi se rozhodl k variantě propojení zesilovač -> reprosoustavy "natvrdo", tak jsi to, co zde bylo řečeno PMA a Kazzatelem o tom reprod. DIN shitu a proti čemu jsi ještě nedávno zastával zásadní negativní stanovisko, jen potvrdil resp. uznal...
Tak nevím, kdo a komu by se měl teď smát.. Ať už tiše nebo hlasitě....:D

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

ale prd. mě vadí, že ve vlákně o kabelech 2x1mm se hned z DIN konektorů udělají "záhy zoxidované" konektory do kterých "nenarveš 2x4mm". kdo o 2x4mm stojí? ptal se na to někdo?
a když nezodpovědně prozradím zesilovač - je to šunt.

víš, jednou jsem měl příležitost PŘÍMO srovnat svůj jiný předzesilovací šunt s jedním nejmenovaným DISkrétním PREdzesilovačem. poučné.

řešte si konektory. ale v tom to není.
vážně ne.

Odpovědět