Cardas Clear XLR
Cardas Clear XLR
Furt mi vrtá hlavou, čínská produkce kabelu na Aliexpress, zaujal mě tam tento kabel za čtyři tisíce, výborná cena a vypadá stejně jako američan, zajímalo by mě srovnání s originálem, má ho někdo, že bych koupil, porovnali by jsme to a bude jednou pro vždy jasno. 

Re: Cardas Clear XLR
Nedal si tu odkaz. Ale jsou to vyhozené peníze. Bude to vypadat zvenku stejně, ale uvnitř jsou ho**na dráty atd., s prominutím. S pytlem o tom mluvíme hodiny, kolik takovýchto "sranda" kabelů jsme kde potkali. Jen můj názor. Davidhighend by to asi možná viděl jinak, kabel jako kabel, přece.. 
Ale možná trochu přeháním a bude dobrý. Zkusíš ho?
Za mně. žádné neznámé "no namy", TMEčka, Kablo Vrchlabí a podobné fejky jako tento ... do hifi sestavy NEPATŘÍ! To se asi ode mne dalo čekat. hihi

Ale možná trochu přeháním a bude dobrý. Zkusíš ho?
Za mně. žádné neznámé "no namy", TMEčka, Kablo Vrchlabí a podobné fejky jako tento ... do hifi sestavy NEPATŘÍ! To se asi ode mne dalo čekat. hihi

Naposledy upravil(a) kychtax dne 11 srp 2018 11:36, celkem upraveno 2 x.
No jo, já jsem tady nic o této problematice nečetl.
Zkusil by jsem ho, riskl bych to, pokud by tady někdo měl originál, pro srovnání.
https://www.aliexpress.com/wholesale?ca ... +clear+xlr
Zkusil by jsem ho, riskl bych to, pokud by tady někdo měl originál, pro srovnání.
https://www.aliexpress.com/wholesale?ca ... +clear+xlr
Dalsi maler pak je, ze jeden takovy kabel Ti snadno zabije zvuk v cele sestave a zmari investice. I mnohdy nasobne vetsi.
Uz to, ze toto vubec budes riskovat staci rade hifistu, tech zkusenych, ke stopce. A nikdy by si to tam nedali.
Ja tenhle pripad nejsem, protoze si vsecko s draty delam sam, ale chapu tento pohled.
Uz to, ze toto vubec budes riskovat staci rade hifistu, tech zkusenych, ke stopce. A nikdy by si to tam nedali.
Ja tenhle pripad nejsem, protoze si vsecko s draty delam sam, ale chapu tento pohled.
Zmařím, nezmařím investici, pak to mohu vyhodit, samozřejmě bych ho nepoužíval, jen mi vrtá hlavou, jestli ti číňané jen tak střílí od boku a nebo zakoupili originál, podrobili analýze, okopčili stejný vodič, jsem zvědavý a co si kdo bude myslet pak, no co už.
Čína kopíruje hlavně vnější podobu/desing/,ale materiál asi budou hrůza.Ale kdoví co se skrývá v ,,origoš"výrobku? Laborku na zjištování parametrů a kvalitu materiálu asi nikdo nemá.Jedině Honza Tuna a ten by rozcupoval vše!!!

Nič osobného ale potom kdo taký kabel kupi má smolu a je to podvod pri predaji ak by si prezentoval Fake ako originál.

jimmi
Nic tady nepíšu o prodeji dále a pokud tedy kupuji já něco z druhé ruky, původ mě zajímá, nějaký papír nebo tak.
Nepleť tady přeprodávání, každý si to může koupit sám na Ali za pár babek, když má zájem.
Nic tady nepíšu o prodeji dále a pokud tedy kupuji já něco z druhé ruky, původ mě zajímá, nějaký papír nebo tak.
Nepleť tady přeprodávání, každý si to může koupit sám na Ali za pár babek, když má zájem.
Kupiť si možeš a aj originál a zapojiť a porovnať a ak si zvedavý možeš ich potom oba rozseknuť a hladať prečo každý hrá inak. 

A ještě jedna myšlenka, co když Čína pro Cardas kabel vyrábí, co? Ale to vlastně nee, to by okamžitě autorizovaní prodejci poznali na zvuku 
A čo ked Cardas to vyrába pre Čínu? V USA ho predáva za 2000 dolarov a v číne 200 To su keci. Strašné.
Nemá význam sa znížiť s Vami tu ku takejto debate. Ked sa mi to padarilo si musím sám nafackovať.Howgh
Nemá význam sa znížiť s Vami tu ku takejto debate. Ked sa mi to padarilo si musím sám nafackovať.Howgh
jimmi
buď mluv k věci, pokud máš co říci, jinak jdi kupříkladu na oběd, třeba bryndzové halušky jsou celkem fajn.
buď mluv k věci, pokud máš co říci, jinak jdi kupříkladu na oběd, třeba bryndzové halušky jsou celkem fajn.
Jimmi, těmhle kecům se taky někdy říká globalizace
Ale klidně si tomu říkejme dál Made in USA.
Všechny státy dookola berou měd z Číny,at je to Německo Itálie, nebo ČR ,takže je jedno kdo kde kabel skompletuje.
Je ale z podivem, že velcí výrobci elektroniky se nesnaží prodávat k svým sestavám "POŘÁDNÉ" dráty. Není to divné. Že by jim zisk nestál za to? Pánové uvažujte i ekonomicky. Tak jako ty firmy. A co nahrávací studia, když ty kabely tak zlepšují zvuk. Máte zato že nákup v km drátů by se jim vyplatil? Jsem v tom troch kabeloskeptik.