Doporučte kvalitní koax
Re: Doporučte kvalitní koax
A všechny tyto drahé kabely bych srovnal s obyčejným koaxiálem a heuréka hraje to stejně. Vyjma aparátu náchylné ke kabelům.
no zo Stereophilu - Recomeneded Components [na webe par dni]
Digital Data Interconnects
Canare DigiFlex Gold model RCAPOO3F: approx. $19.37/3ft $$$ ★
Before you try any of the expensive coaxial links, CG advises trying this inexpensive, true 75 ohm cable with Canare crimp RCA connectors. He rates it as his first choice in a digital cable at any price, even preferring it to the Kimber AGDL. JA uses the 110-ohm version in various lengths for CD mastering. (Vol.16 No.7)
https://www.stereophile.com/content/rec ... ion-cables
Digital Data Interconnects
Canare DigiFlex Gold model RCAPOO3F: approx. $19.37/3ft $$$ ★
Before you try any of the expensive coaxial links, CG advises trying this inexpensive, true 75 ohm cable with Canare crimp RCA connectors. He rates it as his first choice in a digital cable at any price, even preferring it to the Kimber AGDL. JA uses the 110-ohm version in various lengths for CD mastering. (Vol.16 No.7)
https://www.stereophile.com/content/rec ... ion-cables
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak se mi nakonec na vyzkoušení sešly:
Belden 1695
Oyiade DST-75R V2
ViaBlue NF-75 Silver S
Koax spojuje BlueSound Node 2 a Denon DCD2020. Ač jsem se snažil sebevíc, rozdíly ve zvuku jsem nezaznamenal žádné. Vybral jsem tedy očima (ViaBlue), spokojeně hraju a tuhle část řetězce považuju za vyřešenou
.
Belden 1695
Oyiade DST-75R V2
ViaBlue NF-75 Silver S
Koax spojuje BlueSound Node 2 a Denon DCD2020. Ač jsem se snažil sebevíc, rozdíly ve zvuku jsem nezaznamenal žádné. Vybral jsem tedy očima (ViaBlue), spokojeně hraju a tuhle část řetězce považuju za vyřešenou

Beldenem H125 PE taháme signál 2GHz na 100 metrů beze ztráty jediné květinky tzv. chybovosti. Nějakej metrovej audio signál je pro každej normální vf. koax problém nulanulanic.
Pozor na vyloučení z klubu nadějných zkušených posluchačů!PítrsPraha píše: ↑11 říj 2018 14:55Ač jsem se snažil sebevíc, rozdíly ve zvuku jsem nezaznamenal žádné. Vybral jsem tedy očima (ViaBlue), spokojeně hraju a tuhle část řetězce považuju za vyřešenou.

Pavel Macura Audio
Neskoro. Uz som si ho poznacil do tabulky 

Nema tam zastoupene zadne ciste stribrne kably. Vsechno z podobneho ranku. By spis prekvapilo slysitelny rozdil.
pitrs
U mne jsi spadl na hifistické dno. Ty už nikdy nepiš, jak co slyšíš, když neslyšíš obrovské rozdíly mezi "kabeli".
Třeba rozdíl mezi Via Blue a Oyiade je propastný.
Jo ty máš Focaly. No tak to potom jo.

U mne jsi spadl na hifistické dno. Ty už nikdy nepiš, jak co slyšíš, když neslyšíš obrovské rozdíly mezi "kabeli".

Třeba rozdíl mezi Via Blue a Oyiade je propastný.
Jo ty máš Focaly. No tak to potom jo.

- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení