dkdkdk píše:Půjčil jsem si kabel Audioquest Vodka RJ/E, 5m.
Porovnávalo se proti "běžnému" CAT6 síťovému kabelu stejné délky za cca 200,-
Uff, uf!
Nezaznamenal jsem žádný rozdíl

dkdkdk píše:Půjčil jsem si kabel Audioquest Vodka RJ/E, 5m.
Porovnávalo se proti "běžnému" CAT6 síťovému kabelu stejné délky za cca 200,-
Uff, uf!
Nezaznamenal jsem žádný rozdíl
Ze kterých jednoduchých fyzikálních zákonů tohle vyplývá, chytráckej podsouvači?Prospero píše: (Z jednoduchých fyzikálních zákonu, kterými se tady teoretici tak rádi ohánejí, totiz také vyplývá, ze „Jumbo Jet“ (Boeing 747-100SR) o váze temer 236t prece nemuze létat a letadlová lod o váze 75,6t se na vode také neudrzí!)
a jak to teda zduvodnil ?lachim píše:toho se zdrojem (spínaný x tlineární) se zúčastnl velmi skeptický elektroinženýr.
on totiž vybral/koupil/nastavoval ten zdroj voltcraft. uměl i logicky vysvětlit příčinu změn ve zvuku a obrazu
Je pozoruhodné, že sis logické vysvětlení skeptického elektroinženýra nechal striktně pro sebe. Mmch., já znám třeba špičkového biofyzika, který je komunistou a špičkového chemika, který chodí do Církve bez hranic.lachim píše:toho se zdrojem (spínaný x tlineární) se zúčastnl velmi skeptický elektroinženýr.
on totiž vybral/koupil/nastavoval ten zdroj voltcraft. uměl i logicky vysvětlit příčinu změn ve zvuku a obrazu.
S499_1023 píše:....chytráckej podsouvači?
Škoda, že jsi to nenapsal do vlákna o testu zdrojů. Mě by to třeba zajímalo.toho se zdrojem (spínaný x tlineární) se zúčastnl velmi skeptický elektroinženýr.
on totiž vybral/koupil/nastavoval ten zdroj voltcraft. uměl i logicky vysvětlit příčinu změn ve zvuku a obrazu.
Tohle mi přesně sedí na zdejší recenzenty z uplynulých dnů. Díky za jejich definici.NA píše:Názory zde prezentované samozvanými arogantními a demagogickými odborníky přes techniku vůbec nejsou dostatečně podloženy, protože se opírají o zjednodušené a hlavně nedokonalé technické znalosti a ve své zaslepenosti si myslí jak jsou jejich znalosti pevné, naopak staví doslova na písku.
Ale protože tohle nemůžou přijmout a svůj postoj jednoduše změnit, je potřeba pro další rozumné fungování těchto stránek jejich příspěvky ignorovat a vůbec na ně nereagovat. Jinak se nelze zbavit jedu který sem vlévají.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host