Doporučuji tento : http://www.supracables.cz/supracables/e ... I-MET-BENT
Za tu cenu velice kvalitní a stíněný.
HDMI pro 4K a HD zvuk
Re: HDMI pro 4K a HD zvuk
Mirku, je nějaký důvod si nevzít ten rovný? Postnul jsi zahnuté provedení.
Jinak díky!
Jinak díky!

Honzo, jen jsem Ti dával tip. Nedávno jsem ho kompletoval u jednoho uživatele DK a potřeboval tento , kvůli místu . Ale je to opruz letovat to. Chce to kvalitní vercajka kvalitní cín.
Konektor neporadím, ale kabely doporučuju HDMI značky Audioquest, protože se mi doma osvědčily:
K DACu mám Carbon 1 m.
K 4K TV Forest 2 m.
Oba dostatečné, bezproblémové a lepší než ostatní (ale levnější kabely), co jsem zkoušel.
(Update: Mocha zatím nejlepší - viz další příspěvek.)
K DACu mám Carbon 1 m.
K 4K TV Forest 2 m.
Oba dostatečné, bezproblémové a lepší než ostatní (ale levnější kabely), co jsem zkoušel.
(Update: Mocha zatím nejlepší - viz další příspěvek.)
Naposledy upravil(a) hřebík dne 10 led 2018 00:42, celkem upraveno 1 x.
Koupil jsem metrový kabel Audioquest Mocha HDMI, což má být metrový Coffee za nižší cenu, a oproti předchozímu Carbonu je to ve zvuku znát. Nějak mi to v sestavě pomohlo, zvuk je o trochu čistší a přesnější, nic negativního, jen pozitiva. Kabelobijci se mohou smát, já si to užívám.
Mám teď jen menší problém, že bych rád vyzkoušel další kabely na úrovni Coffee, třeba, XLR a USB s DBS, ale nechce se do toho strkat další peníze.
Mám teď jen menší problém, že bych rád vyzkoušel další kabely na úrovni Coffee, třeba, XLR a USB s DBS, ale nechce se do toho strkat další peníze.