Signálové kabely Crystal cable Piccolo a Micro
Re: Signálové kabely Crystal cable Piccolo a Micro
Že tě baví číst marketingové kecy, výrobce tlustých napíše to samé opačně... důležité je jak hrají či spíše nejsou slyšet, zkoušel jsi je?
Já slyšel hrát HUDBU s nima ,,crystalicky'' čistou, rychlou, ničím a nikde nebržděnou a nehuhlanou, takže to je pro mne nejlepší vizitka.
Přes řeku do stínu stromů.
Mih
ještě ne, ale brzy.
pro mě to není akademická diskuze. myslím si, že ta blízkost vodičů u sebe je dost důležitá. včera jsem měl možnost srovnat kroucené značkové reprokabely z drátů s poměrně tlustým pvc dielektrikem (zkrátka takové ty klasické izolované dráty) a samodomo kabely ze smaltovaných drátů, tj. s tenkou vrstvou laku. myslíš, že nebyl rozdíl? to teda byl.
a CC jsou takové promakané smalťáky, bych řekl, a tuším, co od nich čekat:
ještě ne, ale brzy.
pro mě to není akademická diskuze. myslím si, že ta blízkost vodičů u sebe je dost důležitá. včera jsem měl možnost srovnat kroucené značkové reprokabely z drátů s poměrně tlustým pvc dielektrikem (zkrátka takové ty klasické izolované dráty) a samodomo kabely ze smaltovaných drátů, tj. s tenkou vrstvou laku. myslíš, že nebyl rozdíl? to teda byl.
a CC jsou takové promakané smalťáky, bych řekl, a tuším, co od nich čekat:
korys píše:Já slyšel hrát HUDBU s nima ,,crystalicky'' čistou, rychlou, ničím a nikde nebržděnou a nehuhlanou, takže to je pro mne nejlepší vizitka.
Pěkný článeček s fotografiemi z výroby
http://www.6moons.com/industryfeatures/ ... ystal.html
http://www.6moons.com/industryfeatures/ ... ystal.html
Chtel bych se zeptat,videl jsem vas inzerat na crystal cable micro,ale zaroven ctu vasi recenzi na tento kabel.Zajimalo by me proc ho v soucasne dobe prodavete kdyz pisete ze pokud ho nekdo koupi tak uz ho nemuze nikdy prodat jak je uzasny.Zvazuji jeho koupi a tak me zajima nahla zmena nazoru_Diky
Protože ho už mám od Steva já...
-
jouda
Jo, tyhle kabely ukazuji zada Nordostu pravem 
no idem zachvilku nato som naozaj zvedavy co ukazu
project accuphase BW
project accuphase BW
Dej vědět ... já jsem si je vybral poslechem. Nižší řady mají trošku pokles na basech, ale vynahrazují to jinde. Osobně bych šel alespoň do řady Standard, ale prozatím mám Micro XLR a Piccolo pro repro. Jediné kable, které jsem považoval za konkurenci byly Furutech Evolution a Reference.
Ozaj ako by ste charakterizovali zvuk kablov Crystal.
ja ich mam na gramci preto som zobral najnizsiu radu aby neboli zbytocne hrube su super basy nepadly vyskocili detaily a hudba sa zjemnila ono by bolo zaujmavejsie ich testovat medzi sebou
nie s inymi kablami ale myslim si ze za tu cenu hrajne exelentne
nie s inymi kablami ale myslim si ze za tu cenu hrajne exelentne