Signálový RCA DH Labs kabel z metráže
Re: Signálový RCA DH Labs kabel z metráže
Viz. vyse ... DH Labs ProStudio 0,75cm a fake Furutech RCa koncovky. Kabel na porizovaci cenu hraje opravdu velmi slusne! Nyni ho stridam s cajnanordost ODIN
.
Pravě se ptám,mám oba a zdá se mi že BL-1 je o fous trochu lepší.
Mam ted delenou sestavu, cili je to docela stafeta. Zatim mi sedi vice "zluty" ODIN, ale moc to ted neresim, protoze vic me zajima srovnani preampu Xindak Vs Schiit. DH Labs jsem zkousel hlavne mezi DAC a preamp, ale zkusim i mezi preamp a monobloky.
Jinak DH Labs (Q10) pouzivam i reprokabely u monobloku v biwire a jsem VELMI spokojeny.
Pozn.: Jde vlastne o 2x bi-wire protoze konstrukcne je kabel biwire uz v ramci jednoho kabelu
.
Jinak DH Labs (Q10) pouzivam i reprokabely u monobloku v biwire a jsem VELMI spokojeny.
Pozn.: Jde vlastne o 2x bi-wire protoze konstrukcne je kabel biwire uz v ramci jednoho kabelu
Včera dorazila další várka z Francie DH-LABS BL-1 a střibrná pájka, jinak by to nemělo význam,tak hurá do toho.
Dobra prace
. At se dilo vydari! Snazim se dokopat k predelani z RCA na XLR u DHL ProStudio.
Myslím že za ty peníze velmi dobrý,dnes se pohybuje v Evropě cena kolem 1050 kč za metr,s porovnání s OYAIDE bych řekl že dh labs bl1 je o 40 procent lepší.
RCA Nebo XLR? Chystam se konecne na predelani z RCA na XLR DHLabs Matrix (popletl jsem s ProStudio). Vidim to na nejake koncovky Neutrik.
-
New shukey
- Kontaktovat uživatele:
Neutrik jsou osvědčené a za pár kaček,používají je i hifíci na mnohem dražších kabelech a spokojenost
Dobra reference, dekuji za info.