Síťový kabel Genie Mains - prodejní cena - hra
-
Datel Stepní
- Kontaktovat uživatele:
Re: Síťový kabel Genie Mains - prodejní cena - hra
Nebo kompletuje konektory Richbay?Pavel Diok píše:Co tu pořád mluvíš o výrobci, výrobce kabelu Mainsstream Hybrid je firma Van Den Hull a ne Renown, ten ho jen kompletuje s jinými konektory a to je rozdíl
Myslím, že to není nejšťastněji napsáno.Pavel Diok píše:.Já taky nakupuji kabely za podstatně jiné ceny, ale nemůžu a ani nesmím je prodávat pod obvyklou cenu v Evropě. Ale to si tady většina zúčastněných ani nedovede představit.
Teď si většina zúčastněných umí dobře představit marže obchodníků na doporučenou cenu.
Většinou si však neumí představit souvislosti...
Ideálne by bolo nech si súvislosti predstavuje neschopný predajca a kupujúci si kúpi ten istý produkt za normálnu cenu inde ...
merhaut píše:Až by jednoho zasvrběl jazyk...
Chválabohu žijeme v době, kdy každý z nás, jak na tomto fóru jsme, může na své vlastní podnikatelské riziko (IČ podmínkou) nakoupit 200 metrů kabelu od toho či onoho výrobce, 200 koncovek od toho či onoho výrobce, nechat si to smontovat a zkustit si je na vlastní triko prodat.
Prodám ? Byl to dobrý záměr, nabídka se potkala s poptávkou a mám v kapse jakýsi zisk.
Neprodám ? Mám smůlu, můj záměr, můj odhad trhu byl špatný a utržím ztrátu.
Bylo by skvělé, kdyby se takových kurážných Renownů tady objevilo více.
Kdyby někdo další koupil 200 či bůhvíkolik metrů ultimátního kabelu jiného renomovaného výrobce a vystoupil s jinou, konkurenční nabídkou.
Chce to více konkurence
volám jako zákazník.
Jinak jsem se díval na stránky svého oblíbeného H.Lichteneggera, za kolik on prodává nejvyšší model síťového kabelu (hotový set) od PS Audio.
Má ho ve slevě za EUR 399,-. Tedy je to jen 1,5 m
http://www.audiotuning.com/images/PS-Au ... 191009.pdf
Prodám ? Byl to dobrý záměr, nabídka se potkala s poptávkou a mám v kapse jakýsi zisk.
Kdyby někdo další koupil 200 či bůhvíkolik metrů ultimátního kabelu jiného renomovaného výrobce a vystoupil s jinou, konkurenční nabídkou.
Chce to více konkurence
Jinak jsem se díval na stránky svého oblíbeného H.Lichteneggera, za kolik on prodává nejvyšší model síťového kabelu (hotový set) od PS Audio.
Má ho ve slevě za EUR 399,-. Tedy je to jen 1,5 m
dúfam, že takto dopadnú aj iní predajcovia hifi čo majú marže 100-200%... a za nič, to je neskutočné...
"Bylo by skvělé, kdyby se takových kurážných Renownů tady objevilo více."
Souhlasím...Renown ve své dobré víře, jelikož má tu možnost a hlavně to dobrotivé srdce, nabídne nám ostaním jistý produkt za jistou dobrou cenu. Kdo jiný z Vás pánů kecalů udělal něco podobného??? A Vy se za to na něj sesypete...Zamyslete se nad sebou. Buď tu šancu využijete, nebo nechte být a nerýpejte.
Platit zlatem takové lidi, jako je Renown... Havranů tu bohužel máme plnou republiku...
Souhlasím...Renown ve své dobré víře, jelikož má tu možnost a hlavně to dobrotivé srdce, nabídne nám ostaním jistý produkt za jistou dobrou cenu. Kdo jiný z Vás pánů kecalů udělal něco podobného??? A Vy se za to na něj sesypete...Zamyslete se nad sebou. Buď tu šancu využijete, nebo nechte být a nerýpejte.
Platit zlatem takové lidi, jako je Renown... Havranů tu bohužel máme plnou republiku...
to Pavel Diok :
ale Pavle, stejně jako jsem si celý ten business zorganizoval já, tak máš naprosto stejnou možnost si to udělat i ty nebo kdokoliv jiný.
Tenhle kabel si můžeš koupit i na ebay.de za cenu, která se liší od ceny kterou jsem dostal já od Starého Pána jen velmi mírně, je to jenom otázka aktivity každého soudruha. Sedět na prdeli a nabízet Mainssstream za 10 litrů nebo Nordost Valhala za 50 je alibismus jako prase a jakmile někdo jde pod tu cenu tak hned do něj. Potrefená husa ?
Konkurence je to nejlepší co na světě existuje. Bez ní bychom byli stále v prvobytně pospolné společnosti.
Odděluje zrno od plev. Nemyslím tím nic konkrétního, tak prosím nevztahovat na sebe.
ale Pavle, stejně jako jsem si celý ten business zorganizoval já, tak máš naprosto stejnou možnost si to udělat i ty nebo kdokoliv jiný.
Tenhle kabel si můžeš koupit i na ebay.de za cenu, která se liší od ceny kterou jsem dostal já od Starého Pána jen velmi mírně, je to jenom otázka aktivity každého soudruha. Sedět na prdeli a nabízet Mainssstream za 10 litrů nebo Nordost Valhala za 50 je alibismus jako prase a jakmile někdo jde pod tu cenu tak hned do něj. Potrefená husa ?
Konkurence je to nejlepší co na světě existuje. Bez ní bychom byli stále v prvobytně pospolné společnosti.
Odděluje zrno od plev. Nemyslím tím nic konkrétního, tak prosím nevztahovat na sebe.
- Pavel Diok
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Zbynek píše:Chválabohu žijeme v době, kdy každý z nás, jak na tomto fóru jsme, může na své vlastní podnikatelské riziko (IČ podmínkou) nakoupit 200 metrů kabelu od toho či onoho výrobce, 200 koncovek od toho či onoho výrobce, nechat si to smontovat a zkustit si je na vlastní triko prodat.
Chce to více konkurencevolám jako zákazník.
Má ho ve slevě za EUR 399,-. Tedy je to jen 1,5 m![]()
No já bych se nechlubil majitelem firmy, který má svého oficiálního dovozce, kterému háže klacky pod nohy, když prodává někomu jinému své zboží. A ten to nabízí za úplně jiné ceny, protože s tím nemá žádnou práci, nedělá reklamu, nevystavuje, nedělá návody atd.
Hifi Studio Panský dvůr
Dadafte - Hele milý chlapče. Běž si radši projíždět slepé cesty a montovat lakované dráty. Stavět 10 párů beden do mnohoúhelníku. Je to mnohem užitečnější. Jseš tam v těch vláknech sám. Nikdo ti tam neopruzuje. Sám si i odpovídáš. No není to skvělé? Moc ti to přeju. Doufám, že zase něco nového objevíš. Všem nám to tady ukážeš. My se všichni zasmějem. A půjdem dál. Děkuji.dadaft píše:pasule, ty pořád bečíš, jak se chováme hnusně, ale přitom se sám neustále do někoho za jeho názory sprostě navážíš. to samé jako tady do Zdenyho ve vlákně Sony Esprit.
A k tomu navážení. Teď jsi to přece zcela bezdůvodně udělal ty. A to jsem o tobě nenapsal ani slovo. Proč se do toho montuješ? Potřebuješ se zviditelnit? Pokud jsem dobře četl poslední závěry moderátora, tak toto je naprosto v pořádku. Nesmíš pouze nadávat a vulgárně urážet. Vždyť to tady dělá tolik členů. Proč se nenavážíš do nich také? Děkuji.
To je problém jen a jen majitele společnosti VDH, alias "starého pána" a jeho prodejní strategie. Je to jeho firma a prodejní strategii si určuje (a odpovědnost za její úspěch nese) sám. Jako zákazníka mě to netankuje.Pavel Diok píše:No já bych se nechlubil majitelem firmy, který má svého oficiálního dovozce, kterému háže klacky pod nohy, když prodává někomu jinému své zboží. A ten to nabízí za úplně jiné ceny, protože s tím nemá žádnou práci, nedělá reklamu, nevystavuje, nedělá návody atd.
Pokud oficiální prodejce v Česku prodává ročně kilometr onoho vrcholného typu kabelu, můžeme nad prodejem mimo ditribuční řetěz kroutit hlavou
Pokud oficiální prodejce v Česku prodá ročně 2-5 metrů onoho vrcholného typu kabelu, můžeme si představit upřímnou radost starého pána, když (byť mimo distribuční řetězec) sem prodá plných 200 metrů
Btw.: kdo z členů fóra nakoupil (ví o někom kdo nakoupil) buď hotové sety VDH síťových kabelů tohoto typu kabelu nebo aspoň pouhou metráž? Zajímala by mě úspěšnost dosavadního distributora ...
A pořád tajně doufám, že se najdou i jiní podnikatelé, kteří vyzbrojeni svou znalostí trhu najdou odvahu a přes různé distribuční kanály nakoupit metráž renomovaného výrobce atd. atd.
- Pavel Diok
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Já ale nemluvil o panu VDH, ale o panu majiteli Projectu, jehož oficiálním dovozcem pro Českou republiku je firma AQ, kterou tento pán podráží, jím bych se prostě nechlubil, jaké má super ceny na svém webu.
No a mimo jiné já zde na fóru, snad jediný, vystupuji pod vlasním jménem a názvem studia jako prodejce, proč jiní tak super prodejci s bezvadnými cenami, nevystupují pod svým obchodním názvem a skrývají se za nicky, asi zde neplatí pro všechny stejná pravidla.
No a mimo jiné já zde na fóru, snad jediný, vystupuji pod vlasním jménem a názvem studia jako prodejce, proč jiní tak super prodejci s bezvadnými cenami, nevystupují pod svým obchodním názvem a skrývají se za nicky, asi zde neplatí pro všechny stejná pravidla.
Hifi Studio Panský dvůr
Objednávám 1 ks síťového kabelu Genie Mains. Dík.
Pavle myslím, že kritika obchodní politiky Pro-Jectu Ti nepřísluší, neznáš pozadí atd..
Mrkni se na ebay, uvidíš za kolik se Mainsstream nabízí tam. Možná můžeš říct, že je to fake, ale to není můj problém. Já nikdy žádný fake nedělám a nepodporuji.
Co se týká nickname a avataru. Měl jsem tam Genie, zrušil jsem to poté co jsem dostal ban. Když tam budu mít své jméno a příimení - co to změní ? Nejsem anonymní, každý (skoro) na tomto fóru ví kdo jsem a co dělám. Jinak celkem nevím o nikom kdo je prodejce a skrývá se zde za nějakým nickem.
Mrkni se na ebay, uvidíš za kolik se Mainsstream nabízí tam. Možná můžeš říct, že je to fake, ale to není můj problém. Já nikdy žádný fake nedělám a nepodporuji.
Co se týká nickname a avataru. Měl jsem tam Genie, zrušil jsem to poté co jsem dostal ban. Když tam budu mít své jméno a příimení - co to změní ? Nejsem anonymní, každý (skoro) na tomto fóru ví kdo jsem a co dělám. Jinak celkem nevím o nikom kdo je prodejce a skrývá se zde za nějakým nickem.
- Pavel Diok
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Všechny kabely VDH Mainsstream na ebay, které pochází z Hongkongu a jsou tam nabízeny, jsou fake. Já jen chtěl poukázat, že se mi nelíbí toto nabízení zboží, ale to je jen můj názor, názor prodejce. Věřím, že jiným to ani nepřipadne a jsou nadšení touto nabídkou. Pokud to bude mít někdo na svém webu, tam ať si píše co chce a může si reklamovat o sto šest.
Patřím mezi prodejce, kteří se snaží přivézt nekomerční a zajímavé výrobky, které běžně nejsou k mání, představuji je na výstavách, dělám si naprosto všechno sám, mám obrovskou radost z toho, když se nějaký výrobek někomu líbí, ale tady vypadám jako nějaký prodejce vydřiduch, který vás chce okrást a vydělat na vás balík. Kdo mě dobře zná, ví že to tak není a mnozí ví, že takto do toho může jít jen fanda, který miluje muziku a ne vydělávání peněz za každou cenu.
Patřím mezi prodejce, kteří se snaží přivézt nekomerční a zajímavé výrobky, které běžně nejsou k mání, představuji je na výstavách, dělám si naprosto všechno sám, mám obrovskou radost z toho, když se nějaký výrobek někomu líbí, ale tady vypadám jako nějaký prodejce vydřiduch, který vás chce okrást a vydělat na vás balík. Kdo mě dobře zná, ví že to tak není a mnozí ví, že takto do toho může jít jen fanda, který miluje muziku a ne vydělávání peněz za každou cenu.
Hifi Studio Panský dvůr