Mel jsem take doma pred tydnem tyto kabely. Prvni dojem po zapojeni byl velice dobry. Musim podotknout, ze mym hlavnim cilem bylo porovnani s Supra Ply 3,4 a DH Labs Q10. Nemam ted v umyslu tady posuzovat vsechny kabely tak jak jsem je slysel (napisu pripadne pozdeji do jineho vlakna). Jelikoz mam problemy ve svem pokoji s vyskami, resp. se sykavkami, hledam neco co by to trochu usmernilo. Spolehal jsem tak trochu na Vincenty jako neutralni kabely, predvedly lehce mene sykavek, ale take vice basu a mene detailu zejmena ve srovnani DH Labs. Ty jsou jednoznacne detailnejsi s lepsim prostorem a "drajvem", nicmene me podaly vice sykavek, ktere byly agresivnejsi. Jinak myslim, ze Q10 je vynikajici kabel.
Vincent kabel neni rozhodne spatny, je vzdy treba vyzkouset s ostatnimi komponenty, ma plny, pevny zvuk.
Stejne tak jsem zaregistroval opravdu rozdil mezi signalovymi XLR Oyaide a RCA Britek, tam je znat take u kazdeho posun jinam, takze ani nejde o to co je ci neni lepsi, ale o to, co komu v konkretni sestave bude sedet. Vetsina hifistu se pohybuje v kategoriich komponentu, kde musi opravdu zvazovat a lehce upravovat, jeliko jde stale o delani kompromisu.
Abych se priznal, nejradeji bych mel dve sady kabelu pro konkretni styl muziky
Tot muj kratky prispevek.
Vincent Bi-wire
Re: Vincent Bi-wire
Nevím jak tobě, ale mě by se to furt nechtělo přehazovat.Pajuna píše: Abych se priznal, nejradeji bych mel dve sady kabelu pro konkretni styl muziky