Právě se mě dostalo do ruk toto CD,výborný blues-rock.

Do této doby jsem od něj nic neznal

.Musím to napravit.Tady něco málo o něm.

Joe Bonamassa (* 8. května 1977, New York, USA) je americký bluesový kytarista a zpěvák. Je známý svým hrubým hlasem a technicky velmi propracovanou hrou na kytaru. Kytaře se věnuje od svých 4 let, v roce 1994 mu vychází se skupinou Bloodline, jejímiž dalšími členy byli synové Milese Davise Erin, Robbieho Kriegra Waylon a Berry Oakley jr., syn baskytaristy Berry Oakleyho ze skupiny Allman Brothers Band. Americký kytarový časopis Guitar One Magazine ho označil za nejlepšího kytaristu své generace[1]. Jeho inspiračními zdroji jsou více, na rozdíl od dalších výrazných hráčů jeho generace ( Kenny Wayne Shepherd,Jonny Lang ), kytaristé britské bluesové vlny, jako Eric Clapton, Peter Green, Paul Kossoff, Jeff Beck, Jimmy Page, Rorry Gallagher atd. Z oblasti tradičnějšího blues uvádí jako svou největší inspiraci B.B. Kinga. Oceněn Guitar Players Reader's Choice Award - nejlepší bluesový kytarista pro rok 2007 a 2008.
[EDIT by Rowing] Přesunul jsem tvůj příspěvek z vlákna Zrovna poslouchám do existujícího vlákna o Joe Bonamassovi.