Led Zeppelin

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
Odpovědět
amusia
Kontaktovat uživatele:

Re: Led Zeppelin

Příspěvek od amusia »

jirie píše:Je to dcera Roberta Planta Carmen. :oops:
ja ja...
Obrázek

amusia
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od amusia »

Teď jsem si všiml ve vláknu "Zrovna poslouchám...Led Zeppelin I a III" poznámku Monteho, že by už konečně mohl vyjít na DVD jejich koncert v londýnské O2 Aréně...písnu to sem, je to logičtější.
Pochopitelně též netrpělivě čekám na toto DVD, ale jelikož jsem to nevydržel, splašil jsem si toto "pirátské" DVD
Obrázek
Musím podotknout, že vzhledem ke kvalitě zvuku a kamery POUZE ke studijním účelům. Abych mohl např. ty kluky porovnat, jak zestárli...viz dříve
Obrázek

a na koncertě v Londýně prosinec 2007
Obrázek

Zvuk bych se nebál nazvat KATASTROFA, občas jsem se přistihl, že mi to tak trhá uši, že jsem to musel rychle "přetáčet" (asi už jsem rozmazlený a hned tak něco nezkousnu).
Obraz průměrný, během úvodní Good Times Bad Times jakoby kameraman hledal nejvhodnější plac k natáčení :x Během následující Ramble On se to trochu zklidnilo, ale během celého 1.DVD se dost často vyskytují rušivé momenty v podobě prudkých pohybů atd. Jak tedy podotýkám...je to použitelné pouze ke STUDIJNÍM účelům.
Závěrem...jsou to borci a pořád jim to parádně šlape. Díky vy moji kucí zlatí za tento zážitek *palec* . A koukejte to už kurňa vydat!!!

zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zero »

Zdar hifíci, máte někdo přehled, jestli je tohle
http://www.youtube.com/watch?v=fkADJdJwzwM k mání na nějakým oficiálním záznamu?

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Ilegální palírna už zase pracuje na 2 směny...
znáte ?
Led Zeppelin: Kingdom Seattle, Washington - LIVE, záznam koncertů 17.7.1977 (2 dvd, celkem 11+8 písní cca 3h 30 min).

zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zero »

lechos
Nee, to není ono ... Tohle by mělo být Page - Plant a friends z r. 1994. Hraje tam s nima Londýnský metropolitní orchestr a egyptský (snad) orchestr.
Nehledě na to, že v r. 1977 Page a Plant vypadali trošku jinak :) :)

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Ale jo, já vím...dokonce tam hraje jistý "Bonzo" John Henry Bonham.

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

zero píše:Zdar hifíci, máte někdo přehled, jestli je tohle
http://www.youtube.com/watch?v=fkADJdJwzwM k mání na nějakým oficiálním záznamu?
Ja to mám na DVD s názvom "No Quarter"
http://en.wikipedia.org/wiki/No_Quarter ... t_Unledded
http://www.dvdbest.sk/dvd/75927/page-ji ... ledded-dts

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Obrázek
Moji Zeppelini

Dinosaurjr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dinosaurjr »

Led Zeppelin vydá kvůli lepšímu zvuku stará alba. Navrch přidá i nezveřejněné nahrávky

Masově využívaný digitální formát přivedl kytaristu někdejší rockové kapely Led Zeppelin Jimmyho Page na myšlenku znovu vydat alba skupiny. Podle něj se všechno převádí z analogu do digitální podoby, protože jinak nahrávky v MP3 znějí špatně.
Slavná rocková skupina Led Zeppelin znovu vydá svá alba, která doprovodí několika dosud nezveřejněnými nahrávkami. Oznámil to kytarista někdejší kapely Jimmy Page, který alba remasteroval.

Debutové album Led Zeppelin z roku 1969 znovu vyjde 2. června, další dvě budou následovat během léta. Jde o součást rozsáhlého projektu, v jehož rámci vyjde všech devět studiových alb skupiny. V létě doprovodí první tři alba v původní podobě čtyři nahrávky, které fanoušci Led Zeppelin ještě neslyšeli. Neznámá skladba La La bude doprovázet album Led Zeppelin II, zatímco na "trojce" budou instrumentální verze písniček Bron-Y-Aur Stomp a Out on the Tiles, stejně jako skladba kombinující tradiční bluesové skladby Keys to the Highway a Trouble in Mind.

Led Zeppelin tak publikují dosud nezveřejněný materiál poprvé od roku 1982, kdy vyšlo album Coda zahrnující verze, které se nedostaly na předcházející alba. "Materiál na doprovodných discích je oknem do doby nahrávání Led Zeppelin," uvedl Page v prohlášení. "Jsou tam alternativní verze, hrubé sestřihy i nový materiál, který jsme tehdy natočili," dodal Page, který o vydání remasterovaných alb Led Zeppelin mluvil poprvé koncem roku 2012. "Celý katalog byl naposledy remasterován před 20 lety," řekl tehdy. "To je hodně dávno. Všechno se převádí z analogu do digitálního formátu. To je jeden z problémů hudby Led Zeppelin. Na MP3 zní směšně. Pořádně neslyšíte, co tam je," uvedl Page.

So we will see... *palec*

Martin_AQ
Kontaktovat uživatele:

Led Zeppelin-Complete Studio box

Příspěvek od Martin_AQ »

Je tu nějaký majitel boxu Complete Studio Recordings z roku 1993? Pořídil jsem si ho nedávno z USA ( u nás se už nedá sehnat) a nejsem si úplně jistý, jestli se nejedná o fake. Docela se orientuju v DTP a po této stránce se mi zdá box v pořádku (ostrost fotografií atd.), snad jen umístění miniatur původních obalů na obalech jednotlivých CD není úplně přesné. Jinak s to zdá OK-díval jsem se na Youtube na videoreview. Nicméně je pár věcí, které se mi nezdají-indikace CD Text při vložení do přehrávače (a žádný text se nevypisuje), na III přechází jedna píseň v druhou a je to přerušené mezerou. Díky za případné info.
vedoucí prodejny AQ audio studio, Brno

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Jj, mám to doma z doby vydání, kupováno v kameňáku ve Stuttgartu, čili fake 100% ne. Co potřebuješ vědět? Doma budu ale až večer.

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Informace na iDNES beru s rezervou, co říkáte na toto? http://kultura.idnes.cz/led-zeppelin-ne ... _hudba_vdr
Za mě osobně...Roberte, máš recht, nech to spát *thumbs up* Netuším, jak by to bez Bonza dopadlo (i když "mladej" se v Londýně 2007 docela pochlapil), ale zároveň vím, že bych i nasadil život, abych mohl být na koncertě Led Zeppelin. Myslím, že si budu muset vystačit s tímle...
Obrázek

A prý to stejně dementoval :?

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

A ta kniha už reedici asi nebude mít...a válela se kdysi týden v Bille mezi čokoládama já neměl zrovna kasu...neprodáte ? Jo možná někde v bazaru zahálí...můžem vybarterovat za nějakou muzičku, seznam zašlu.
Obrázek

Odpovědět