Taky dobrý

Jj, kupoval jsem ji v levnejch knihách za 99 i pro kamaráda.lechos píše:A ta kniha už reedici asi nebude mít...a válela se kdysi týden v Bille mezi čokoládama já neměl zrovna kasu...neprodáte ? Jo možná někde v bazaru zahálí...můžem vybarterovat za nějakou muzičku, seznam zašlu.
Moc dobře si to pamatujilechos píše:Supraphon z roku 1982 za tehdejších 120.-Kčs tedy asi jeden směnový výdělek
Mám tu desku dodnes. Nedávno jsme ji testovali a porovnávali s japonským vydáním a LPíčkem od Classic Records. A nebyl to žádný průser. Možná, že tehdy bolševik lisoval i pro Západ.PetrD píše:Moc dobře si to pamatujilechos píše:Supraphon z roku 1982 za tehdejších 120.-Kčs tedy asi jeden směnový výdělekU nás na Mělníku, v Supraphonu pod Pražskou bránou, prodávala máma mé spolužačky ze základky. Velmi jsem si ji hýčkal, vždy si na ní vzpomněl při MDŽ
Kdykoliv jsem šel okolo,vždy hezky pozdravil a neustále házel očko
I tyto LedZepp jsem tam ulovil...mimo jiné
. Již si nepamatuji, jak to hrálo, ale vím, že jsme to tenkrát neřešili. Lebedili jsme si blahem a náznakem si přáli, aby ten rock'n'roll co nejdřív zašlapal bolševika do země. A máš pravdu, těch 120.-Kčs jsem si v té době vydělal za jeden den
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti