Led Zeppelin

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
Odpovědět
PetrD
Kontaktovat uživatele:

Re: Led Zeppelin

Příspěvek od PetrD »

Obrázek
Taky dobrý :lol:

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Pěkná raritka, da, ja pa ruski znaju sovsjem charašo...

sekal

Příspěvek od sekal »

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

No vidíš...dík, paráda. Je to ze stejné série Levné knihy jako toto:
http://www.fastimages.eu/images/queen.jpg
(než jsem spočítal drobné v hrnečku tak mi někdo knihu LZ vyfouk...kdo to byl ?!)

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

lechos píše:A ta kniha už reedici asi nebude mít...a válela se kdysi týden v Bille mezi čokoládama já neměl zrovna kasu...neprodáte ? Jo možná někde v bazaru zahálí...můžem vybarterovat za nějakou muzičku, seznam zašlu.
Obrázek
Jj, kupoval jsem ji v levnejch knihách za 99 i pro kamaráda. *2thumbsup*

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

No, vyhrabal jsem odkudsi tenhle artefakt, po 30 letech skladování přibližně. Až se divím že to tenkrát zlý komanč pustil mezi lid prostý, je to lic.Supraphon z roku 1982 za tehdejších 120.-Kčs tedy asi jeden směnový výdělek...Byl bych radši II. nebo IV. albu téhle kapely ale co dělat, byli jsme rádi i za to. Jo a koupit...přes známost v krámu leda, jinak kopie na pásek...
Obrázek

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

To nabízíš výměnou za knihu? :lol:

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

lechos píše:Supraphon z roku 1982 za tehdejších 120.-Kčs tedy asi jeden směnový výdělek
Moc dobře si to pamatuji ;) U nás na Mělníku, v Supraphonu pod Pražskou bránou, prodávala máma mé spolužačky ze základky. Velmi jsem si ji hýčkal, vždy si na ní vzpomněl při MDŽ :P Kdykoliv jsem šel okolo,vždy hezky pozdravil a neustále házel očko ;) I tyto LedZepp jsem tam ulovil...mimo jiné *thumbs up*. Již si nepamatuji, jak to hrálo, ale vím, že jsme to tenkrát neřešili. Lebedili jsme si blahem a náznakem si přáli, aby ten rock'n'roll co nejdřív zašlapal bolševika do země. A máš pravdu, těch 120.-Kčs jsem si v té době vydělal za jeden den :twisted:

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Kdysi jsem sbíral první alba skupin, povedlo se mi nashromáždit jedničky Black Sabbath, Deep Purple, Led Zeppelin,
Lynyrd Skynyrd, Cactus, King Crimson, Genesis, Yes, Pink Floyd, Captain Beyond, War Horse, Montrose, Wishbone Ash, Rush, Nazareth, UFO a Boston...ta se mimořádně vydařila, ostatní počiny byly jak psané přes kopírák.

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

PetrD píše:
lechos píše:Supraphon z roku 1982 za tehdejších 120.-Kčs tedy asi jeden směnový výdělek
Moc dobře si to pamatuji ;) U nás na Mělníku, v Supraphonu pod Pražskou bránou, prodávala máma mé spolužačky ze základky. Velmi jsem si ji hýčkal, vždy si na ní vzpomněl při MDŽ :P Kdykoliv jsem šel okolo,vždy hezky pozdravil a neustále házel očko ;) I tyto LedZepp jsem tam ulovil...mimo jiné *thumbs up*. Již si nepamatuji, jak to hrálo, ale vím, že jsme to tenkrát neřešili. Lebedili jsme si blahem a náznakem si přáli, aby ten rock'n'roll co nejdřív zašlapal bolševika do země. A máš pravdu, těch 120.-Kčs jsem si v té době vydělal za jeden den :twisted:
Mám tu desku dodnes. Nedávno jsme ji testovali a porovnávali s japonským vydáním a LPíčkem od Classic Records. A nebyl to žádný průser. Možná, že tehdy bolševik lisoval i pro Západ.

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Popravdě...v jednom místě ten Zep přesksakuje drážku a není divu, můj první gramec byl Tesla šásko HC13 krystalická přenoska, připojený na magič Tesla B400 coby zesilovač...ale těch přehrání co deska snesla, to už nikdo nespočítá...

pacient
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od pacient »

Jo, jo.
To Supraphonské vydání hraje překvapivě dobře.
V dávné minulosti jsem zastával názor že všechny bolševické licenční pressy stály za prd.
Třeba Opusácké Brothers In Arms bylo strašné.
Z tohoto mylného názoru jsem však časem ustoupil.
Občas se skutečně zadařilo a "jednička" Led Zeppelin je výborným příkladem.

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Cituji : U nás na Mělníku, v Supraphonu pod Pražskou bránou ,...

Také jsem tam často zavítal, krásná prodejna a docela výběr, kupoval jsem tam singly a někdy i LP, mám snad ještě nějaké LP z té doby .
V době kolem r. 1972, kdy jsem chodil do základku na Pšovku a dvakrát týdně kolem do hudební školy p.Vobrátilkovi na klasickou kytaru, kde mě mučil hrát stupnice a etudy a mi chtěli hrát jen DP,LZ a další co jsme měli naposlouchané z kazet a pásků,...

boxer

Příspěvek od boxer »

Pytel

Jsem nevěděl, že jsi virtuoz.

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Deep Purple Ochutnávka lic.Supraphon (Come taste the band) s Tommy Bolinem též bylo dobré a přišlo na náš trh celkem včas po vydání ale ten zelený obal byl otřesný...no za 80.-Kčs to šlo, origoš na burze tak asi 4-5x dráž...

Odpovědět