Slunce sviti, ptaci zpivaji, piju caj.
Predne bych jsem se rad omluvil, ze nepisu diakritikou, pac to je problem na jpn notasu i se systemem.
Hudbou ziju odmala + jinymi zajmy a tech je spoustu.
Jako v chude rodine jsem nejak se protloukal a od 85roku jsem poslouchal JMJarreho, pak Kitaro v r.89 pak hudbe od Software, S.Micus pak presel k jpop a kpop, relax a jazz instrumental apod... Prijde-li ke me navsteva dokazu se naladit i na metal aj....
Nesnasim hiphop rap a moravanku -celkove africkou hudbu a blizkeho vychodu.
Rad posloucham v mirne hlasitosti a nesnasim basove bubliny a snazim se vyhybat subwooferu ackoliv bas je pekny, ale neprehanet.
Nejoblibenejsi nastroj ? asi shakuhachi, pac predvede vam mnohe i jak je krasne ticho. A strunne zase detailnost. Pekne jsou varhany.
Poslechnu mnohe co ladi memu uchu od ruznych skladatelu...
k me sestave jsem se dopracoval casem, fakt dlouhodobe. Ponevadz jako chudej nemate moc na vyber k setreni, ale naposled jsem se dostal k jednomu kousku jako slepy k houslim. Dekuji vsem.
prehravam na Denon dcd 1015 ...momentalne pres optiku, kdysi na Marantz pm66 pres Cambridge audio kabel 700
Denon AVC A1 SE je fakt dobry...ale ma jednu chybu na kabelaz nema konektory, tudiz se musi srubovat... gaooo tak jsem si vyrobil pres kratke kabelaze nove terminaly pro silove kable
kable jsou stribrene oehlbach spletene dosebe vlastni vyroby celkovy prurez 10mm a maji lepsi dynamiku i vysky i prostorovost nez dvojlinka Jamo za 6.000 od kolegy... nechapu proc ma spleteni takovy rozdil....
repro Canton 109
Technics RS-TR 777
soucasna a predchozi sestava...koukam ze tam je i Zalman na cd..

Berte me radeji jako chudaka

Obcas zajdu za znamymi, kteri maji lepsi sestavy a vice ziji s hifi.... Momentalne resim mistnost... to jest udelat obyvatelnou i pro ruzne navstevy a posluchatelnou.... nejak mi to v planovani nejde... asi budu muset nejak dat zavesy a jak trubka porad roztahovat a zatahovat.... maly rozpocet je na to.. ale akustika dela mnohe....
Jako chudej jsem chtel vzdy to lepsi nez je tlumclun.. muj sen je Accuface, Vincent....ale ten Denon byl rychlejsi

ps pokud chcete mi napsat na e-mail piste prosim bez diakritiky.