calvus

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
hi-fi calvus
Kontaktovat uživatele:

Re: calvus

Příspěvek od hi-fi calvus »

to drfish: S tím vytahováním starých věcí to mám podobně.
Právě teď na vánoce mi moje kočka koupila dvě knížky. Davida Bowieho a KRAFTWERK.
První jsem četl tu o tom KRAFTWERKU, v životě se mi nedostaly do rukou takové informace *thumbs up*
Moc dobré počteníčko, začal jsem to znovu pařit, jak doma pořádně, tak při práci z telefonu na kosech porta pro nebo sennech PX100.
Bohovsky endorfín ! *2thumbsup*
Neskutečné, tak staré a pořád tak dobré *thumbs up*
Z uložto jsem zatím pososal nějaké placky co momentálně nemám na CD ale znám z dřívějška z kazet.
No, už létám jak sup nad mými net obchody a hledám kde to koupit za babku. :D
Někde se některé desky dají sehnat i za 2 stovky! Což jde.
Taky do budoucna uvažuji o vinylu.
Zjistil jsem, že na vinylech mě nejvíc berou právě tyhle věci, i když, například seventeen seconds od THE CURE mám taky a je to hodně dobré na vinylu taky.
Hudbě zdar *thumbs up*

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

S myšlenkou gramofonu už koketuju několik let. Ale teď mám nejaktuálnější koupit si na doma pořádný sluchátka (asi Senn. HD650- mám HD515), sluchátka na ven, a časem nový repro na stereo. To předpokládá vymontovat můj 40 kg těžký receiver a vyrazit s ním do poslechovky. Možná nebudu mít na nový bedny, tak něco z druhý ruky.
Ještě jsem se chtěl zeptat, pro jsou všichni hifisti ze severní Moravy? To tam máte někde hnízdo? :lol:
Poslechni nový Ultravox- Brilliant 2012 po letech opět špicovní počin, asi nejlepší věc co jsem od nich slyšel. ;)

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Ještě jsem se chtěl zeptat, pro jsou všichni hifisti ze severní Moravy? To tam máte někde hnízdo? Protože tam mají černé uhlí,železárny,ropu a na jihu víno.

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

DRVOŠTĚP píše:Ještě jsem se chtěl zeptat, pro jsou všichni hifisti ze severní Moravy? To tam máte někde hnízdo? Protože tam mají černé uhlí,železárny,ropu a na jihu víno.
Jojo, lištičky mají své nory...a my nemáme nic, vůbec nic :lol: :lol: :lol: :lol:

Hunzek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunzek »

Chlapi,málem jste zapoměli na to nejhlavnejsi *thumbs up* RADEGAST *thumbs up* *2thumbsup* !!

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

To drfish,ale máme...větší fronty na pracáku.Hunzek,hned jsem si jedno otevřel... *thumbs up*

Odpovědět