Capouch

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
capouch
Kontaktovat uživatele:

Re: Capouch

Příspěvek od capouch »

oggy
právě to je ono, já to vzak kvůli těm výškám a celkově podání prostoru. ale ty basy hrály prostě líp tam kde sem to slyšel než u mě. To už je jasnej vliv místnosti - čtverec a šikmina nebude dělat dobrotu. Dnes jsem zas testoval, a když to řádně vohulim, tak necítím nedostatek basů, jen při nižšší hlasitosti. vypůjčím si slova člověka, který s 2.8 má delší zkušenost "maji bas hluboky a dobry, jen tech vyssich basu je malo a subjektivne bedna s 15cm basackem ji prehraje. Dlouhodoby poslech ukaze neco jineho, Efekt se vytrati a je to parada" No zatím tomu teprv přicházím na chuť

Ohledně siliče, mě je prostě blbý přijít někam a půjčovat si nový zesák, když vím že si ho nekoupím i kdyby byl sebelepší, nemám tolik peněz abych to kupoval nový a pak na tom tratil, koupím radši z druhý ruky, jenže právě tam je problém se zápůjčkou. Podle mých dosavadních zkušeností vím, že nemá cenu brát v potaz jako náhradu NOVÝ silič dejme tomu do 50t, to jsou proti 9900A hračky, kdo neslyšel nevěří, kdo slyšel potvrdí, takže bych musel uvažovat o něčem kolem 100t nebo víc, a to si NOVÉ nemůžu bohužel dovolit, takže zbývá 2nd hand :cry:

V každém případě kdyby jel někdo kolem nebo chtěl slyšet starýho dědka na svých bednách, tak zvu k poslechu a nebo se staroušem dorazím ;)

Oggy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oggy »

Capouch

No mistnost ctverec ja na pytel. Ale zase sikmina muze byt podle mne vyhoda. Teda aspon u reprosoustav se navzajem nerovnobeznymi stenami vyrobci brani stojatemu vlneni. Treba sikmina funguje podobne. Mozna je to u tebe ok a tam kde to hralo basoveji, tak to bylo mistnosti zduraznene. Ohledne pujceni zesaku jsem to mylslel tak, ze treba nekdo ze clenu fora pomuze. At vis, jak moc se to projevi na basech.

capouch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od capouch »

Proběhla výměna signálových kabelů za Cable 4 You Encore

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Tome-a pomohlo to?Jaké jsou první zkušenosti?

capouch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od capouch »

Pomohlo :-) Je to o kus blíž realitě, první dojem byl rozporuplný, říkal jsem si že rozdíl není, že je to psychoakustika, a že kably vrátím po víkendu, a jak jsem poslouchal pak druhý a třetí den tak už jsem věděl že si je nechám. Zlepšila se lokalizace, zlepšilo se to na výškách, dostalo to lehkost, vzdušnost - prostě příjemnějc se to poslouchá. A to nejsou žádný extra drahý kabely, kdoví co by to udělalo s lepším modelem. Není to skokovej rozdíl, jak lidi rádi píšou že se zvuk posunul o XXX tříd, ten rozdíl je malej, ale registrovatelnej a mi se vyplatilo si je nechat.

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

*thumbs up* Tak to je dobrý,každý zlepšení se tady počítá.

capouch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od capouch »

Paul

Jo jo, ještě je v plánu další zlepšení

capouch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od capouch »

Definitivně si nechávám i repro kabel CABLE4YOU Squirmy, sice jsem ho včera zabalil s tím že ho dnes odešlu zpět, prachy přece jen netisknu, ale nakonec jsem tu krabici nechal doma a místo ní pošlu prachy :-) Po výměně tohoto kabelu já osobně vnímám větší posun do neutrality, než po výměně signálového kablu, v tomhle případě byl rozdíl slyšitelnej okamžitě po prvním zapojení.

above
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od above »

Tomu co mate na te skrince rikam zesilovac pane. Moc pekny kousek *thumbs up*

capouch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od capouch »

Above
To neřeš, tady to málokdo ocení, protože skoro nikdo neví jak hraje. Zatím jsem zaplatitelnou konkurenci nenašel...

capouch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od capouch »

No prosim, stačí zajet do Frýdlantu nebo do Prahy, tu hodnotu to má, ale myslím že v ČR těžko najde kupce bohužel. Myslím že většina lidí tady je líná někam vyrazit něco poslouchat, a ti kteří líní nejsou a je to skutečně jejich zájem a koníček, tak ti už jsou úplně jinde zvukově. Takovéhle věci je nutno znát nebo si je mít možnost poslechnout v přímém porovnání, já jsem tu možnost měl, i když fandím starým mašinám, takl přece jen je to dost peněz pokud nevím o co jde, to je mi jasný. Teď mám možnost podobnej kousek koupit, ale neznám ho, neslyšel jsem, konstrukčně vypadá výborně, nicméně nevím nevím...ale rád bych zkusil, jen je v prdeli, že tady jsou tyhle věci dál za jejich cenu neprodejné... Přidám fotku z toho Aukra, páč z tý inzerce to za chvíli zmizí

Obrázek

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Capouch - sakra Tome,to jsou mašinky,klobouk dolů. *klanimse* .je to nádherné,velká nostalgie.

milan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milan »

říkals, že až pojedeš na sever, že by sis rád poslechl moje bedny. Zkus ho vzít s sebou. Rád bych ho slyšel. Jinak ten Grundig posloužil dobře. Dost mě překvapil. Neni to žádná pecka, ale za ty prachy si troufám říct špičkovej stroj.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Capouchu, jak se něco mihne na thevinteknob.org, tak už to o něčem svědčí. A ty Sansui stroje tam jsou. Ale nechuť za ně zaplatit takový ranec je veliká, to určitě.

Odpovědět