právě to je ono, já to vzak kvůli těm výškám a celkově podání prostoru. ale ty basy hrály prostě líp tam kde sem to slyšel než u mě. To už je jasnej vliv místnosti - čtverec a šikmina nebude dělat dobrotu. Dnes jsem zas testoval, a když to řádně vohulim, tak necítím nedostatek basů, jen při nižšší hlasitosti. vypůjčím si slova člověka, který s 2.8 má delší zkušenost "maji bas hluboky a dobry, jen tech vyssich basu je malo a subjektivne bedna s 15cm basackem ji prehraje. Dlouhodoby poslech ukaze neco jineho, Efekt se vytrati a je to parada" No zatím tomu teprv přicházím na chuť
Ohledně siliče, mě je prostě blbý přijít někam a půjčovat si nový zesák, když vím že si ho nekoupím i kdyby byl sebelepší, nemám tolik peněz abych to kupoval nový a pak na tom tratil, koupím radši z druhý ruky, jenže právě tam je problém se zápůjčkou. Podle mých dosavadních zkušeností vím, že nemá cenu brát v potaz jako náhradu NOVÝ silič dejme tomu do 50t, to jsou proti 9900A hračky, kdo neslyšel nevěří, kdo slyšel potvrdí, takže bych musel uvažovat o něčem kolem 100t nebo víc, a to si NOVÉ nemůžu bohužel dovolit, takže zbývá 2nd hand

V každém případě kdyby jel někdo kolem nebo chtěl slyšet starýho dědka na svých bednách, tak zvu k poslechu a nebo se staroušem dorazím